Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Spokojení píše:
Napadlo mě takový večerní téma. Jak vnímáte facebook? Nejednou už tu bylo, že diky této síti šli partneři od sebe. Ať už to bylo díky tomu že někdo něco okomentoval, nebo naopak neokomentoval. Sama znám pár lidí, u kterých si troufnu říct že je to závislost. Já osobně tedy fb mám, v přátelích mám 13 lidí. Rodinu a manželovy kolegy z práce a pár známých. Manžel fb nemá, nechce ho. Jsou lidé kteří mají stovky přátel. Lidé den co den prohlíží profily, kdejakou maličkost musí hned sdílet, kdejakou maličkost komentovat. Jak tohle vidíte. Nechci rozpoutat vášnivou debatu, Jen mě zajímá jak to kdo vnímá
miluju FB, díky němu jsem v kontaktu s celou širokou rodinou, víme o sobě.. navíc bývalí spolužáci ze zš, šš a kámoši s celého světa, se kterými se vidím 1× ročně.. FB využívám na kontakt s těmi, se kterými to mám daleko - bydlím daleko od rodiště a míst, kde jsem chodila do školy, takže super.. čas mi to nebere.. mám v pozadí zapnutý FB, aktuálně si píšem se ségrou (co je v práci)
je to moc fajn.
Mě teda větší prokletí přijde E-mimino
Když z facebooku všichni zmizí, tak ho vypnu. Jenže z E-mimina nejde odlézt. Kolik užitečných věcí bych mohla udělat, když bych hned odlezla ![]()
@Halibar píše:
Já si facebook smazala zároveň s manželem, když jsme spolu začli chodit. Jsem za to velmi ráda, protože když jsem byla s bývalým, tak jsem teda dost žárlila i on, sice jsme se kvůli tomu nehádali, ale červíky v hlavě byly pořád, byla jsem nervózní, nedokážu si představit, že bych takové hovadiny řešila i s manželemnavíc je to žrout času, nic to nepřinese, lidi jsou z toho akorát zlí, honí si ego, jsou falešní a do takového světa já patřit nechci…
ale jsi na emiminu… blbost ![]()
@Spokojení FB nemáme ani jeden z nás(já a manžel)vubec po něm netoužíme, znám lidi, kteří jsou na něm závislý, nechápu
a jak mi známá říkala, že někteří lidé tam píší i to, co měli k snídani, k obědu…tak vážně nemám zájem nad tímto ztrácet čas, kterého mám už tak málo.
Mě stačí emimino, manžel je na nějakých stránkách v klubu o autech a to nám bohatě stačí.
Určitě je to věc každého, žijeme ve svobodné zemi ![]()
Já třeba facebook nemám. Nemám důvod, proč bych ho měl mít ![]()
Můj názor na to je, že lidé by si měly dávat pozor na to, co tam sdělují a sdílí ![]()
Já facebook používám k šíření dezinformací občas tam dávám něco o chemtrails případně jiných věcech i když je jasné, že to není pravda a pak sleduju kolik lidí to nasere a pak se vždycky musím smát tomu, že lidi věří tomu, co je na facebooku. a jak občas říkám, že kdybych tam napsala, že v Olomouci budou dneska z nebe padat tisícovky to by bylo najednou turystů ![]()
@ZuzkaCvrček Takže lidi co používají FB jsou jen blázni co věří všemu? To snad ne ![]()
Facebook je obrovský žrout času a energie. Musíme se snažit tam ten čas trávit rozumně. Jinak nic moc nepřináší.
Něco jsem asi zmačkla zmenšila si celou FB stránku, vůbec něco nepřečtu. Můžete mi prosím poradit, jak to zas zvětšit. Dík.
Holky, řeším jednu záhadu. Mám hodně blízkou kamarádku, bohužel jsme od sebe hodně kilometrů daleko, tak jsme byli v kontaktu přes facebook. Řešíme podobné věci, tak jsme si v poslední době psali denně 2-3 hodiny. Naposledy jsme si psali v neděli. Včera mě to bylo divné, proč nepíše. Podívám se na facebook a zjistila jsem, že ji mám oddělanou z přátel
Když jsem ji chtěla psát zprávu přes facebook - kde tedy nikdy nebyla podmínka mít někoho v přátelích - tak mě to píše že já a ona nejsme na facebooku ve spojení
Dnes jsem ji chtěla napsat z mobilu přes messenger a hlásí mě to, že jsme odpojeni.
Přitom máme spoustu záležitostí nedořešených a ona neměla důvod mě vyškrtnout. Tak přemýšlím, co se mohlo stát?
@chipsa buď jsi ji smazala ty, nebo ona tebe, nic jiného se stát nemůže
@Doe_Jane píše:
@chipsa buď jsi ji smazala ty, nebo ona tebe, nic jiného se stát nemůže
Já ji nemazala a ona neměla důvod mazat mě
Další možnost není? Je to jenom počítač a občas i facebook blbne ![]()
@chipsa Tak zkus napsat na podporu Fb
TO vypadá jako by tě měla zablokovanou když jí nemůžeš vůbec kontaktovat ale píšeš že nemá důvod tak to je opravdu divný ![]()