Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Na jméno by myslím upozornili tohle mě přijde jako nahlášení a následné zablokování
@Ginuš píše:
@chipsa neprudila jsi někoho? Většinou to bývá po výměně názorů
Ty vogo, že by až tak?
No vzpomínám si, že jsem vlezla do skupinky Kam nechodit pracovat a borec si myslel, že můj profil je fake. Protože ho mám uzavřený a dostanou se tam pouze přátelé. Nesdílím totiž soukromí s celým národem a už vůbec se mě nelíbí, aby mě tam kde kdo čuměl bez mého souhlasu. Tak tohle je jediné vysvětlení, jinak mě nic nenapadá.
Tak jsem sama zvědavá, co z toho vyleze, po 6 letech facebookování jsem se s podobným problémem nesetkala
Ikdyž v dnešní době bych se nedivila ničemu, lidi se nudí doma, tak jsou schopni zasahovat i do těchto oblastí. Přitom je plně každého věc, zda na facebook chodí, kde a s kým si píše a hlavně jak ho má zabezpečený. Není to nic nutného k životu, ikdyž by mě chyběl. Chodím tam hodně do sekce zahrádkářů a tak, mám tam kamarády..
@Moniňoň píše:
Na fb je jasně psané, že musí být pravé jménonicméně jsem se nesetkala s tím, že by jen kvůli tomu blokli účet. Vypadá to spíš na nahlášení
Vážně?
Já začínala s úplně vymyšleným jménem, pak jsem měnila jak jméno, tak příjmení.. Nikomu nikdy nic nevadilo. Kamarádka se vdala a taky jí prudili. Tak nechápu podle jakého klíče jedou.
@Run píše:
Vážně?Já začínala s úplně vymyšleným jménem, pak jsem měnila jak jméno, tak příjmení.. Nikomu nikdy nic nevadilo. Kamarádka se vdala a taky jí prudili. Tak nechápu podle jakého klíče jedou.
Já jsem z toho dost v šoku a nechápu, dle jakých pravidel má teda uživatel zpřístupnit svoje soukromí. Od fotek, jména a až po uzamčený profil. Já jsem se totiž už setkala s tím, že když jsem se hlásila na pohovor, tak po mě chtěli facebookovej profil. Prohlédnou si ovečky přes facebook a místo osobního setkání je hodnotí podle profilu, taková je doba.
@chipsa píše:
Já jsem z toho dost v šoku a nechápu, dle jakých pravidel má teda uživatel zpřístupnit svoje soukromí. Od fotek, jména a až po uzamčený profil. Já jsem se totiž už setkala s tím, že když jsem se hlásila na pohovor, tak po mě chtěli facebookovej profil. Prohlédnou si ovečky přes facebook a místo osobního setkání je hodnotí podle profilu, taková je doba.
Tak to bych poděkovala a odešla. Já mám všechno schovaný a nedávám tam ani žádný fotky.. Ale je jim prd do toho co sleduju ![]()
@Run píše:
Tak to bych poděkovala a odešla. Já mám všechno schovaný a nedávám tam ani žádný fotky.. Ale je jim prd do toho co sleduju
Nápodobně, já už jsem velmi opatrná na to, co kde dávám. A facebook je mocná zbrań.
@chipsa píše:
Ty vogo, že by až tak?No vzpomínám si, že jsem vlezla do skupinky Kam nechodit pracovat a borec si myslel, že můj profil je fake. Protože ho mám uzavřený a dostanou se tam pouze přátelé. Nesdílím totiž soukromí s celým národem a už vůbec se mě nelíbí, aby mě tam kde kdo čuměl bez mého souhlasu. Tak tohle je jediné vysvětlení, jinak mě nic nenapadá.
jo to víš, doba je zlá
vrací se bonzování
@Ginuš píše:
jo to víš, doba je zlávrací se bonzování
Ale že by až tak? Facebook je přece dobrovolná záležitost.. Nikdo není závislý na tom, kolik tam trávíme času
No jo no, čemu se divím tady u nás v ČR
Holky, prosím podíváte se mě do těch pravidel na facebooku, jestli tam někde není psáno, do jaké doby se ozvou? Já se tam nedostanu. V pátek jsem posílala doklad totožnosti a jediné co vidím je tato hláška: Podíváme se na dokumenty, které jste nám předložili, a ozveme se vám. Pokud budeme s potvrzením vašeho jména ještě potřebovat pomoc, vyžádáme si od vás další dokumenty.
@chipsa píše:
Holky, prosím podíváte se mě do těch pravidel na facebooku, jestli tam někde není psáno, do jaké doby se ozvou? Já se tam nedostanu. V pátek jsem posílala doklad totožnosti a jediné co vidím je tato hláška: Podíváme se na dokumenty, které jste nám předložili, a ozveme se vám. Pokud budeme s potvrzením vašeho jména ještě potřebovat pomoc, vyžádáme si od vás další dokumenty.
ty hele není to nějaký podfuk?? Doklad o totožnosti nikdo na FB po mě nechtěl a ani bych ho neposlala to slyším poprvé..je to divný tedy ![]()
@Denisa76 píše:
![]()
ty hele není to nějaký podfuk?? Doklad o totožnosti nikdo na FB po mě nechtěl a ani bych ho neposlala to slyším poprvé..je to divný tedy
No já jsem jim poslala oskenovanou šalinkartu, občanku nééééééééééé. Taky se mě to vůbec nelíbí. Každopádně to nic nemění na tom, že facebook je zablokovanej. A jelikož ho používám ke každodenní komunikaci a nutně ho potřebuji, tak jsem nas…raná jako.. nyní hledám kontakt, kam jim přímo napsat.
@Denisa76 píše:
![]()
ty hele není to nějaký podfuk?? Doklad o totožnosti nikdo na FB po mě nechtěl a ani bych ho neposlala to slyším poprvé..je to divný tedy
Ne, je to zcela běžné.
Pokud FB nazná (sám, svým algrotimem, nebo po nahlášení od někoho), že tvé jméno nemusí být pravé, tak požádá o doklad, kde je to jméno v takovém tvaru uvedeno.
Dělali to tak téměř od začátku (po nahlášení).
@chipsa
Mají na to klidně i měsíc.
@chipsa píše:
No já jsem jim poslala oskenovanou šalinkartu, občanku nééééééééééé. Taky se mě to vůbec nelíbí. Každopádně to nic nemění na tom, že facebook je zablokovanej. A jelikož ho používám ke každodenní komunikaci a nutně ho potřebuji, tak jsem nas…raná jako.. nyní hledám kontakt, kam jim přímo napsat.
jj rozumím..koukám ted na FB kam napsat a tedy nic nevidím ![]()
@chipsa
Nápověda a Help center je přístupný i bez přístupu na FB, viz tvůj případ na
https://www.facebook.com/…31264320592/?…