Facebook prokletí?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
23.6.17 06:17

Na jméno by myslím upozornili tohle mě přijde jako nahlášení a následné zablokování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
23.6.17 07:44
@Ginuš píše:
@chipsa neprudila jsi někoho? Většinou to bývá po výměně názorů

Ty vogo, že by až tak? 8o No vzpomínám si, že jsem vlezla do skupinky Kam nechodit pracovat a borec si myslel, že můj profil je fake. Protože ho mám uzavřený a dostanou se tam pouze přátelé. Nesdílím totiž soukromí s celým národem a už vůbec se mě nelíbí, aby mě tam kde kdo čuměl bez mého souhlasu. Tak tohle je jediné vysvětlení, jinak mě nic nenapadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
23.6.17 07:59

Tak jsem sama zvědavá, co z toho vyleze, po 6 letech facebookování jsem se s podobným problémem nesetkala :nevim: :nevim: :nevim: Ikdyž v dnešní době bych se nedivila ničemu, lidi se nudí doma, tak jsou schopni zasahovat i do těchto oblastí. Přitom je plně každého věc, zda na facebook chodí, kde a s kým si píše a hlavně jak ho má zabezpečený. Není to nic nutného k životu, ikdyž by mě chyběl. Chodím tam hodně do sekce zahrádkářů a tak, mám tam kamarády..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
23.6.17 08:14
@Moniňoň píše:
Na fb je jasně psané, že musí být pravé jméno ;) nicméně jsem se nesetkala s tím, že by jen kvůli tomu blokli účet. Vypadá to spíš na nahlášení

Vážně? :mrgreen: Já začínala s úplně vymyšleným jménem, pak jsem měnila jak jméno, tak příjmení.. Nikomu nikdy nic nevadilo. Kamarádka se vdala a taky jí prudili. Tak nechápu podle jakého klíče jedou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
23.6.17 08:18
@Run píše:
Vážně? :mrgreen: Já začínala s úplně vymyšleným jménem, pak jsem měnila jak jméno, tak příjmení.. Nikomu nikdy nic nevadilo. Kamarádka se vdala a taky jí prudili. Tak nechápu podle jakého klíče jedou.

Já jsem z toho dost v šoku a nechápu, dle jakých pravidel má teda uživatel zpřístupnit svoje soukromí. Od fotek, jména a až po uzamčený profil. Já jsem se totiž už setkala s tím, že když jsem se hlásila na pohovor, tak po mě chtěli facebookovej profil. Prohlédnou si ovečky přes facebook a místo osobního setkání je hodnotí podle profilu, taková je doba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
23.6.17 08:24
@chipsa píše:
Já jsem z toho dost v šoku a nechápu, dle jakých pravidel má teda uživatel zpřístupnit svoje soukromí. Od fotek, jména a až po uzamčený profil. Já jsem se totiž už setkala s tím, že když jsem se hlásila na pohovor, tak po mě chtěli facebookovej profil. Prohlédnou si ovečky přes facebook a místo osobního setkání je hodnotí podle profilu, taková je doba.

Tak to bych poděkovala a odešla. Já mám všechno schovaný a nedávám tam ani žádný fotky.. Ale je jim prd do toho co sleduju :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
23.6.17 08:28
@Run píše:
Tak to bych poděkovala a odešla. Já mám všechno schovaný a nedávám tam ani žádný fotky.. Ale je jim prd do toho co sleduju :jazyk:

Nápodobně, já už jsem velmi opatrná na to, co kde dávám. A facebook je mocná zbrań.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
23.6.17 11:59
@chipsa píše:
Ty vogo, že by až tak? 8o No vzpomínám si, že jsem vlezla do skupinky Kam nechodit pracovat a borec si myslel, že můj profil je fake. Protože ho mám uzavřený a dostanou se tam pouze přátelé. Nesdílím totiž soukromí s celým národem a už vůbec se mě nelíbí, aby mě tam kde kdo čuměl bez mého souhlasu. Tak tohle je jediné vysvětlení, jinak mě nic nenapadá.

jo to víš, doba je zlá :lol: vrací se bonzování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
25.6.17 07:41
@Ginuš píše:
jo to víš, doba je zlá :lol: vrací se bonzování

Ale že by až tak? Facebook je přece dobrovolná záležitost.. Nikdo není závislý na tom, kolik tam trávíme času :nevim: No jo no, čemu se divím tady u nás v ČR

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
26.6.17 08:41

Holky, prosím podíváte se mě do těch pravidel na facebooku, jestli tam někde není psáno, do jaké doby se ozvou? Já se tam nedostanu. V pátek jsem posílala doklad totožnosti a jediné co vidím je tato hláška: Podíváme se na dokumenty, které jste nám předložili, a ozveme se vám. Pokud budeme s potvrzením vašeho jména ještě potřebovat pomoc, vyžádáme si od vás další dokumenty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
26.6.17 08:44
@chipsa píše:
Holky, prosím podíváte se mě do těch pravidel na facebooku, jestli tam někde není psáno, do jaké doby se ozvou? Já se tam nedostanu. V pátek jsem posílala doklad totožnosti a jediné co vidím je tato hláška: Podíváme se na dokumenty, které jste nám předložili, a ozveme se vám. Pokud budeme s potvrzením vašeho jména ještě potřebovat pomoc, vyžádáme si od vás další dokumenty.

8o 8o ty hele není to nějaký podfuk?? Doklad o totožnosti nikdo na FB po mě nechtěl a ani bych ho neposlala to slyším poprvé..je to divný tedy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
26.6.17 08:48
@Denisa76 píše:
8o 8o ty hele není to nějaký podfuk?? Doklad o totožnosti nikdo na FB po mě nechtěl a ani bych ho neposlala to slyším poprvé..je to divný tedy :think:

No já jsem jim poslala oskenovanou šalinkartu, občanku nééééééééééé. Taky se mě to vůbec nelíbí. Každopádně to nic nemění na tom, že facebook je zablokovanej. A jelikož ho používám ke každodenní komunikaci a nutně ho potřebuji, tak jsem nas…raná jako.. nyní hledám kontakt, kam jim přímo napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1515
26.6.17 08:51
@Denisa76 píše:
8o 8o ty hele není to nějaký podfuk?? Doklad o totožnosti nikdo na FB po mě nechtěl a ani bych ho neposlala to slyším poprvé..je to divný tedy :think:

Ne, je to zcela běžné.
Pokud FB nazná (sám, svým algrotimem, nebo po nahlášení od někoho), že tvé jméno nemusí být pravé, tak požádá o doklad, kde je to jméno v takovém tvaru uvedeno.
Dělali to tak téměř od začátku (po nahlášení).

@chipsa
Mají na to klidně i měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
26.6.17 08:52
@chipsa píše:
No já jsem jim poslala oskenovanou šalinkartu, občanku nééééééééééé. Taky se mě to vůbec nelíbí. Každopádně to nic nemění na tom, že facebook je zablokovanej. A jelikož ho používám ke každodenní komunikaci a nutně ho potřebuji, tak jsem nas…raná jako.. nyní hledám kontakt, kam jim přímo napsat.

jj rozumím..koukám ted na FB kam napsat a tedy nic nevidím :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1515
26.6.17 08:52

@chipsa
Nápověda a Help center je přístupný i bez přístupu na FB, viz tvůj případ na
 https://www.facebook.com/…31264320592/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák