Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Stačí odstranit celou konverzaci (přidržet chvíli ikonu na hlavní stránce Messengeru a tam vyjede nabídka odstranit a mělo by to být mě to takhle jde)
@Mágovka píše:
Stačí odstranit celou konverzaci (přidržet chvíli ikonu na hlavní stránce Messengeru a tam vyjede nabídka odstranit a mělo by to být mě to takhle jde)
Aha, tak já to znovu prozkoumám. Bloknout to jde v messengeru, ale odstranit vyloženě celou ikonu s tím člověkem, tak na to jsem ještě nepřišla ![]()
Tak jsem na to dosud nepřišla, konverzace v messengeru smazat nejde.
Facebook je super, v telefonu ho ale nemám. To mi přijde jako ztráta času. Je to podobné se všemi moderními technologiemi, smartphony a tak. Všeho s mírou..
@chipsa píše:
Jak už tady děvčata psala, když si otevřeš messenger a přidržíš chvilku prst na místě, kde máš náhled na tu konverzaci, co chceš zmazat, mělo by se ti objevit menu s nadpisem Konverzace a položky: archivovat, označit jako spam, odstranit… atd.
Jakou značku mobilu máš? Je možné, že tohle není funkcionalita, vázaná na software, ale na hardware…
@chipsa píše:
Jak už psala @Sinisalo42, u některých telefonů to jde u některých ne.. já mám třeba Huawei a u toho to jde, ale kamarádka má nějaké starší Lenovo a říkala mi, že jí to nešlo :/
Holky, prosím dneska jsem došla večer z práce a potřebovala jsem nutně psát přes facebook. Ten je zatím zablokovaný, s tím že chtějí jméno a příjmení včetně ověření dokladu. Facebook normálně fungoval a nikde o takové pauze nebyla ani zmínka. Nebo ano? Zajímalo by mě, jak dlouho jim to bude trvat. Jsem docela nas..raná, protože dneska jako naschvál jsem ten facebook potřebovala..
To nie je pauza, si zablokovaná. Mala si na fb vlastné meno alebo prezývku?
@lisma píše:
To nie je pauza, si zablokovaná. Mala si na fb vlastné meno alebo prezývku?
Křestní svoje, příjmení přezdívku. Netušila jsem, že tam probíhají podobné manévry. Nikdre o tom nebyla ani zmínka, ani žádné upozornění, nic..A šest let to nikomu nevadilo.
@chipsa píše:
Křestní svoje, příjmení přezdívku. Netušila jsem, že tam probíhají podobné manévry. Nikdre o tom nebyla ani zmínka, ani žádné upozornění, nic..A šest let to nikomu nevadilo.
musel tě někdo nahlásit jako problémovou a nebo jako „ukradený“ profil
@chipsa neprudila jsi někoho? Většinou to bývá po výměně názorů
@chipsa píše:
Na fb je jasně psané, že musí být pravé jméno
nicméně jsem se nesetkala s tím, že by jen kvůli tomu blokli účet. Vypadá to spíš na nahlášení