Facebook prokletí?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
219
25.5.17 11:29

Stačí odstranit celou konverzaci (přidržet chvíli ikonu na hlavní stránce Messengeru a tam vyjede nabídka odstranit a mělo by to být mě to takhle jde)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
26.5.17 12:08
@Mágovka píše:
Stačí odstranit celou konverzaci (přidržet chvíli ikonu na hlavní stránce Messengeru a tam vyjede nabídka odstranit a mělo by to být mě to takhle jde)

Aha, tak já to znovu prozkoumám. Bloknout to jde v messengeru, ale odstranit vyloženě celou ikonu s tím člověkem, tak na to jsem ještě nepřišla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
4.6.17 15:11

Tak jsem na to dosud nepřišla, konverzace v messengeru smazat nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
7.6.17 13:52

Facebook je super, v telefonu ho ale nemám. To mi přijde jako ztráta času. Je to podobné se všemi moderními technologiemi, smartphony a tak. Všeho s mírou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
8.6.17 10:07
@chipsa píše:
Tak jsem na to dosud nepřišla, konverzace v messengeru smazat nejde.

Jak už tady děvčata psala, když si otevřeš messenger a přidržíš chvilku prst na místě, kde máš náhled na tu konverzaci, co chceš zmazat, mělo by se ti objevit menu s nadpisem Konverzace a položky: archivovat, označit jako spam, odstranit… atd.

Jakou značku mobilu máš? Je možné, že tohle není funkcionalita, vázaná na software, ale na hardware…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
8.6.17 17:43
@chipsa píše:
Tak jsem na to dosud nepřišla, konverzace v messengeru smazat nejde.

Jak už psala @Sinisalo42, u některých telefonů to jde u některých ne.. já mám třeba Huawei a u toho to jde, ale kamarádka má nějaké starší Lenovo a říkala mi, že jí to nešlo :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
22.6.17 21:38

Holky, prosím dneska jsem došla večer z práce a potřebovala jsem nutně psát přes facebook. Ten je zatím zablokovaný, s tím že chtějí jméno a příjmení včetně ověření dokladu. Facebook normálně fungoval a nikde o takové pauze nebyla ani zmínka. Nebo ano? Zajímalo by mě, jak dlouho jim to bude trvat. Jsem docela nas..raná, protože dneska jako naschvál jsem ten facebook potřebovala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
22.6.17 21:39

Nefunguje ani messenger, celý facebook odříznut od světa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
22.6.17 21:41

To nie je pauza, si zablokovaná. Mala si na fb vlastné meno alebo prezývku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
22.6.17 21:42

Jsem to šla schválně zkusit a funguje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
22.6.17 21:43

@kaja00 mě též funguje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
22.6.17 21:50
@lisma píše:
To nie je pauza, si zablokovaná. Mala si na fb vlastné meno alebo prezývku?

Křestní svoje, příjmení přezdívku. Netušila jsem, že tam probíhají podobné manévry. Nikdre o tom nebyla ani zmínka, ani žádné upozornění, nic..A šest let to nikomu nevadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
22.6.17 22:13
@chipsa píše:
Křestní svoje, příjmení přezdívku. Netušila jsem, že tam probíhají podobné manévry. Nikdre o tom nebyla ani zmínka, ani žádné upozornění, nic..A šest let to nikomu nevadilo.

musel tě někdo nahlásit jako problémovou a nebo jako „ukradený“ profil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
22.6.17 22:16

@chipsa neprudila jsi někoho? Většinou to bývá po výměně názorů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5803
23.6.17 01:55
@chipsa píše:

Na fb je jasně psané, že musí být pravé jméno ;) nicméně jsem se nesetkala s tím, že by jen kvůli tomu blokli účet. Vypadá to spíš na nahlášení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák