Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@arinecka píše:
@chipsa Tak zkus napsat na podporu FbTO vypadá jako by tě měla zablokovanou když jí nemůžeš vůbec kontaktovat ale píšeš že nemá důvod tak to je opravdu divný
No to je. Nejlepší kamarádka a že by jen tak zmizla bez vysvětlení a blokla mě, přitom máme dost nevyřešených věcí. Mám strach, že se děje něco jiného.
Jako pochopím, když to někdo udělá s tím, že vám dá aspoń info, že vás musí odstřihnout. Ale takto spontálně beze slov prostě zmizne? To je divný
@arinecka tlačítka jsem zkusila a nefunguje.Mam noteook a ani myš k tomu nemám.
@Bubu2828 To je divný, mně to normálně jde, taky mám notebook
tak do nastavení, tam by měla jít upravit velikost textu.
My s partnerem fb nemáme, nechceme, aby hned každý viděl do našeho soukromí,…navíc si myslím, že je to zbytečný žrout času, který se dá trávit smysluplněji.
Další problém. Najedu na facebook a mam jen jednu stránku, protože šipka na kraji stránky na posouvání nefunguje.Ale opravdu jen na facebooku, třeba na emiminu funguje normálně.
Ahoj, my máme Facebook oba s manželem, ale nemáme se v přátelích, právě kvůli tomu, aby pak nedocházelo k nedorozumění „ty jsi lajkla fotku toho a toho…“ atd ![]()
Já mám Facebook ráda z toho důvodu, že jsem ve spojení se ségrou, která žije v Anglii a vidím fotky, píšeme si, to samé i s mýma spolužačkama ze Střední školy.
![]()
Pro mně je FB užitečný. Jsem v kontaktu s přáteli ze zahraničí a když někdo cestuje, prohlídnu si fotky hned (nebo taky vůbec ne) a on pak neprudí s nějakým promítáním a ukazováním, jak tomu bylo kdysi
![]()
Pak je dobrej messenger, domlouvám si takhle schůzky a akce s kdekým, paráda. SMS tak posílám maximálně rodičům.
A k těm nevýhodám - ty se dají eliminovat, pokud tam člověk fakt nestrká kdeco intimního, prostě to chce myslet, než o sobě něco zveřejním.
Závislost na FB je úplně stejná závislost jako každá jiná. A jako každá závislost může taky zničit vztah.
Holky, mám takový blbější dotaz. Na facebooku vám tam svítí zeleně blízká kamarádka. Už jste zažili ten pocit, když jste někomu chtěli strašně moc napsat, ale nevěděli jste co a hlavně vás něco blokovalo k tomu prvotnímu kroku, když ten dotyčný sám nepsal? Blok nemyslím ve smyslu, že by jste si něco udělali. Ale blok ve smyslu, že vás třeba odmítne, odpálkuje, nebo zraní. Nemůžete to dostat celý den z hlavy a ona pořád svítí celý den zeleně.
![]()
Facebook je samozřejmě zlo, poku mu propadnete…
ALe hlavní je přístup nás samotných, je to jako v tom přísloví:
„Oheň, dobrý sluha, zlý pán“
nebo tak nějak, když tak mě opravte. Literatura mi nikdy moc nešla ![]()
@chipsa píše:
Holky, mám takový blbější dotaz. Na facebooku vám tam svítí zeleně blízká kamarádka. Už jste zažili ten pocit, když jste někomu chtěli strašně moc napsat, ale nevěděli jste co a hlavně vás něco blokovalo k tomu prvotnímu kroku, když ten dotyčný sám nepsal? Blok nemyslím ve smyslu, že by jste si něco udělali. Ale blok ve smyslu, že vás třeba odmítne, odpálkuje, nebo zraní. Nemůžete to dostat celý den z hlavy a ona pořád svítí celý den zeleně.![]()
ano zažila jsem ten pocit a vím, že není nic špatného na tom napsat - vše co chceš říct, ale s plným vědomím toho, že to sdělení je jednosměrné a že ten druhý neodpoví.. není totiž důležité co sdělí on tobě, ale to, co potřebuješ sdělit ty