Facebook prokletí?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13331
8.2.17 20:22
@arinecka píše:
@chipsa Tak zkus napsat na podporu Fb :nevim: TO vypadá jako by tě měla zablokovanou když jí nemůžeš vůbec kontaktovat ale píšeš že nemá důvod tak to je opravdu divný :nevim:

No to je. Nejlepší kamarádka a že by jen tak zmizla bez vysvětlení a blokla mě, přitom máme dost nevyřešených věcí. Mám strach, že se děje něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
8.2.17 20:25

Jako pochopím, když to někdo udělá s tím, že vám dá aspoń info, že vás musí odstřihnout. Ale takto spontálně beze slov prostě zmizne? To je divný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
10.2.17 08:50

@arinecka tlačítka jsem zkusila a nefunguje.Mam noteook a ani myš k tomu nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33171
10.2.17 09:42

@Bubu2828 To je divný, mně to normálně jde, taky mám notebook :think: tak do nastavení, tam by měla jít upravit velikost textu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
12.2.17 13:11

Už mám písmenka normální velikosti. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
508
12.2.17 13:27

My s partnerem fb nemáme, nechceme, aby hned každý viděl do našeho soukromí,…navíc si myslím, že je to zbytečný žrout času, který se dá trávit smysluplněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33171
12.2.17 14:38

@Bubu2828 Jak se ti to nakonec povedlo? V tom nastavení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
12.2.17 18:42

Vpravo nahoře úplně v rohu ty 3 tečky a tam je lupa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
15.2.17 21:36

Další problém. Najedu na facebook a mam jen jednu stránku, protože šipka na kraji stránky na posouvání nefunguje.Ale opravdu jen na facebooku, třeba na emiminu funguje normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
19.2.17 16:17

Ahoj, my máme Facebook oba s manželem, ale nemáme se v přátelích, právě kvůli tomu, aby pak nedocházelo k nedorozumění „ty jsi lajkla fotku toho a toho…“ atd :mrgreen:
Já mám Facebook ráda z toho důvodu, že jsem ve spojení se ségrou, která žije v Anglii a vidím fotky, píšeme si, to samé i s mýma spolužačkama ze Střední školy.
:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
19.2.17 16:23

Pro mně je FB užitečný. Jsem v kontaktu s přáteli ze zahraničí a když někdo cestuje, prohlídnu si fotky hned (nebo taky vůbec ne) a on pak neprudí s nějakým promítáním a ukazováním, jak tomu bylo kdysi :roll: :mrgreen:
Pak je dobrej messenger, domlouvám si takhle schůzky a akce s kdekým, paráda. SMS tak posílám maximálně rodičům.
A k těm nevýhodám - ty se dají eliminovat, pokud tam člověk fakt nestrká kdeco intimního, prostě to chce myslet, než o sobě něco zveřejním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
20.2.17 13:12

Závislost na FB je úplně stejná závislost jako každá jiná. A jako každá závislost může taky zničit vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
20.2.17 15:01

Holky, mám takový blbější dotaz. Na facebooku vám tam svítí zeleně blízká kamarádka. Už jste zažili ten pocit, když jste někomu chtěli strašně moc napsat, ale nevěděli jste co a hlavně vás něco blokovalo k tomu prvotnímu kroku, když ten dotyčný sám nepsal? Blok nemyslím ve smyslu, že by jste si něco udělali. Ale blok ve smyslu, že vás třeba odmítne, odpálkuje, nebo zraní. Nemůžete to dostat celý den z hlavy a ona pořád svítí celý den zeleně. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
21.2.17 15:52

Facebook je samozřejmě zlo, poku mu propadnete…
ALe hlavní je přístup nás samotných, je to jako v tom přísloví:

„Oheň, dobrý sluha, zlý pán“

nebo tak nějak, když tak mě opravte. Literatura mi nikdy moc nešla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
21.2.17 16:07
@chipsa píše:
Holky, mám takový blbější dotaz. Na facebooku vám tam svítí zeleně blízká kamarádka. Už jste zažili ten pocit, když jste někomu chtěli strašně moc napsat, ale nevěděli jste co a hlavně vás něco blokovalo k tomu prvotnímu kroku, když ten dotyčný sám nepsal? Blok nemyslím ve smyslu, že by jste si něco udělali. Ale blok ve smyslu, že vás třeba odmítne, odpálkuje, nebo zraní. Nemůžete to dostat celý den z hlavy a ona pořád svítí celý den zeleně. :zed: :zed:

ano zažila jsem ten pocit a vím, že není nic špatného na tom napsat - vše co chceš říct, ale s plným vědomím toho, že to sdělení je jednosměrné a že ten druhý neodpoví.. není totiž důležité co sdělí on tobě, ale to, co potřebuješ sdělit ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák