Facka synovi od přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5808
1.5.16 20:59

Tak o facce byvh si s přitele, taky promluvila, jakákoli rána do hlavy je nepřípustná… ale jak píšou holky, žije s vámi a nemůžou chodit s každým problémem za tebou, přítel je součástí rodiny a tak se i na tý výchově bude podílet, pokud ti to nevyhovuje, odstěhuj ho a vídejte se jen bez dětí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
1.5.16 21:03

@Annapavelkovaml Doufam, ze nemas deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
1.5.16 21:05
@Annapavelkovaml píše:
Tohle si dovolit moje dcera tak ji taky vyfasuje, a po 2 letech řešit moje/tvoje je ujeté… A jak to ma jako řešit když si v kuchyni a nejsi u toho? Cekat na tvoje svolení jestli s nim může zachazet jak se mu zlíbí? Na víc na zadek dostal a nezabralo tak asi bylo nutné zakročit razantněji… Měla bys příteli víc důvěřovat v rozhodování…

na zadek dostal 7 letý a facku 4 letý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69142
1.5.16 21:06

Ano, facka diteti by mi vadila silne od kohokoliv.
Mam stejne starou dceru a popravde obcas taky nekde zaslechne nebo ze skolky dotahne nejake slovo, jehoz vyznam jeste poradne nezna, protoze ho doma nepouzivame (i kdyz treba zrovna timhle jsem mozna mohla nekdy titulovat kocku prochazejici se po stole…), a potrebuje si ho vyzkouset. Takze pokud je to pouzito poprve, neberu jako projev extremni drzosti, ale mame vaznou domluvu, proc je to spatne. Predpokladam teda, ze takhle se u vas nemluvi a pritel nikdy na syna takhle nepromluvil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
1.5.16 21:08

Vadilo by mi to hodně, nesnesla bych to. děti nebijeme a takhle drzé nikdy nebyly.
Je to malé dítě, to fakt neumí někdo srovnat malého kluka aniž by mu dal hned jednu na zadek? Pokud bude okamžitě plácat, možná z něj bude mít kluk lufta, ale ně přirozený respekt.
Otrlejší a vzpurnější děti pak jsou navíc o to víc do vzdoru a provokujou a to zas vede k dalším fackám.
Doporučuju příteli půjčit nějakou knížku jak vychovat děti s respektem, některé rady můžou pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
1.5.16 21:15

Možná by to chtělo psychológa (nemyslím ve zlém), děti jsou v komplikované situaci. Otec bydlí zvlášť, maminka má přítele - prckové se nevědí jak zachovat a dle té facky asi ani přítel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6795
1.5.16 21:15

Syn otce ma, ma matku, nepotrebuje dalsi vychovny element.
Pritel muze byt jeho kamarad, strejda, ale urcite ne nekdo, kdo dite fackuje.
To je naprosto vyloucene. I kdyz pro me by bylo odsouzenihodne, i kdyz by syna fackoval vlastni otec.

Ja jsem typicka kvocna, byla bych asi schopna kvuli tomu pritele vypakovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
1.5.16 21:17

Neresila bych, zda je pritel biologicky otec nebo ne. Jen to, zda souhlasis/nesouhlasis s fackou ve vychove - to probrat s partnerem a dohodnout se, jak si vychovu predstavujete a shodnout se na jedntnem pristupu. Ale pokud spolu zijete, tak neres zda je/neni otec, jste spolu uz dost dlouho… nehlede na to, ze podle zakona o rodine pokud zijes s partnerem ve spolecne domacnosti, ma tento pravo a povinnost podilet se na vychove tvych deti spolu s tebou, takze asi tak… Ale pokud ti facka vadi, tak to res. To bys resila i kdyby jejich tata byl. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6112
1.5.16 21:19

No možná neměl moc příležitostí ty děti vychovávat, tak proto to přestřelil? Podle toho, co píše zakladatelka, tak to tak vidím. Přestřelil to, to ano, ale zakladatelka to přestřelaila taky.
Jednak jak to, že přítel neumí tyhle situace řešit? To jsi to s ním neprobírala? Tzn. že „tvoje děti“ vychováváš ty, co dělá on? Jestli ho od výchovy distancuješ, tak se nediv, že přestřelí, když to přestřelí děti.
Druhak co si myslíš, že se bude dít dál? Dětem jsi jasně ukázala, že tvůj přítel je nemá právo jakkoli trestat, že ty jsi ta, co tu rozhoduje. Víš, co se bude dít dál? Děti budou k příteli drzejší. A možná jednoho krásného dne to chlap už nevydrží, sbalí se a vypadne.

Sedni si s přítelem, stanovte postupy výchovy a hranice. Pak to sdělte dětem s tím, že když budou zlobit, přítel má stejné právo je potrestat, jako ty. A proboha už ho NIKDY neshazuj před dětmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
1.5.16 21:21

Vadilo by mi, ale nic bych příteli před synem neříkala, spíš bych syna napomenula, že se ke strejdovi chovat nemá, s přítelem bych si to vyříkala bokem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
1.5.16 21:26

Ja bych pred synem se zastala pritele a synovy vynadala. Drze mi to prijde dost. Mozna by mi taky ulitla ruka. A priteli bych vysvetlila ze facky neee. Normalne v klidu. Tohle se proste stava nedelej si z toho hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
1.5.16 21:28

Dát čtyřletému dítěti facku, to by si tedy sakra neměl dovolit nikdo na světě. Mohl ho tím zabít, jen si to drtivá většina lidí neuvědomuje nebo to ano netuší.
Mlátit dítě v afektu a ve vzteku je špatně zrovna tak.

Takže facky přes hlavu, kategoricky jednoznačně odmítnout a zakázat. Přes to vlak nejede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
1.5.16 21:31
@Annapavelkovaml píše:
Tohle si dovolit moje dcera tak ji taky vyfasuje, a po 2 letech řešit moje/tvoje je ujeté… A jak to ma jako řešit když si v kuchyni a nejsi u toho? Cekat na tvoje svolení jestli s nim může zachazet jak se mu zlíbí? Na víc na zadek dostal a nezabralo tak asi bylo nutné zakročit razantněji… Měla bys příteli víc důvěřovat v rozhodování…

no ty bláho, zírám, naprosto s otevřenou pusou zírám. prý na zadek dostal, bylo potřeba zakročit razantněji nebo si s klukem může dělat co chce. Anno Pavelková mladší, hroznější názor, než co jsi tady napsala, jsem dlouho nečetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
1.5.16 21:38
@Annapavelkovaml píše:

facka není řešení to především a NIKDO si nemůže dělat s dítětem, co se mu zlíbí, ani vlastní rodič ne..a jestli to nechápeš tak je to velmi smutné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
1.5.16 21:42

@Modesta naprosty souhlas se vsim co jsi napsala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie