Facka synovi od přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1025
1.5.16 21:45

A jsem tu zase! Já, ta přehnaná. ALE! Zkusil by přítel dat facaka mému dítěti, a to pouze jednou! Dostal by ještě většího. Za prvé, dítě má pouze 4 roky a zkouší své hranice, navíc ví, že tenhle ten není jeho, tak si dovoluje trochu víc. Přítel měl vysvětlit synkovi, že ta khle se k němu chovat nemůže a zvýšit hlas, třeba ho servat a kdyby konfrontace pokračovala dat mu treba jednu na tepláky. Za druhé timhletim ukazuje jen slabost. Prozrazuje, že je slabý článek, který si neumí poradit s ditetem. Za třetí, by mě zajímalo, pokud by se takhle nelidský zachoval ke svému vlastnimu, a pokud ano, šel by z baráku, takový slabý individua přeci nemůže vychovávat mě dítě. Za další, mohl to dítě klidně zabít, po přemýšlej o tom. A za poslední, z kluka ti vyroste tyran a fracek, co bude bít slabší, pokud se mu ukazuje, že se konfrontace řeší afektovanym, needekvatnim násilím! Přemýšlej o tom co udělal. Pokud se bude cítit dotčené, JA(říkám co bych dělala já) bych mu snažila kufry do té doby, než by si to uvědomil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
1.5.16 21:47

Facka je totálně přes čáru. Od kohokoli. Za jakékoli situace. :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
1.5.16 21:48
@jdukolem píše:
facka není řešení to především a NIKDO si nemůže dělat s dítětem, co se mu zlíbí, ani vlastní rodič ne..a jestli to nechápeš tak je to velmi smutné

Naprosto souhlasim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
1.5.16 21:48
@terinka4444 píše:
no ty bláho, zírám, naprosto s otevřenou pusou zírám. prý na zadek dostal, bylo potřeba zakročit razantněji nebo si s klukem může dělat co chce. Anno Pavelková mladší, hroznější názor, než co jsi tady napsala, jsem dlouho nečetla

Souhlasim

Příspěvek upraven 01.05.16 v 22:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
1.5.16 21:49

..Double

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
1.5.16 22:29
@Annapavelkovaml píše:
Tohle si dovolit moje dcera tak ji taky vyfasuje, a po 2 letech řešit moje/tvoje je ujeté… A jak to ma jako řešit když si v kuchyni a nejsi u toho? Cekat na tvoje svolení jestli s nim může zachazet jak se mu zlíbí? Na víc na zadek dostal a nezabralo tak asi bylo nutné zakročit razantněji… Měla bys příteli víc důvěřovat v rozhodování…

Tohle jako myslis vazne? Nebo schvalne pichas do vosiho hnizda? Snad proto, abys byla zajimava?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
1.5.16 22:37

Já si myslím, že buď jedete jako rodina nabo ne.. Pokud mají děti respektovat tvého přítele, tak musí ho i respektovat, a musí mít v něm autoritu..
Asi bych si s přítelem promluvila, ale určitě bych spíš víc domluvila dítěti.. Nemůže si toto dovolovat. za chvilku bys řešila to, že je na něho drzý, a přítel co. bude sedět a nechá si to, jen, protože nemůže nic..
Jinak přestřelil, ale možná by přestřelil i vlastní táta, někdy jsou nervy vypjaté..

Příspěvek upraven 01.05.16 v 22:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
1.5.16 22:38
@Cuddy píše:
Myslim si o tom, ze jedes na moje/tvoje. Zijete spolu 2 roky, tedy poloviny zivota mladsiho syna. To ma byt pritel stale jen pozorovatel, co nic nemuze? S pritelem prober, jake vychovne metody ano a ktere uz ne a zkuste se toho drzet. Vic bych to neresila.

přesně

mmch zakladatelko tvoje dítě je opravdu drzé víc než jiné děti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
1.5.16 22:44
@brumdinka píše:
přesněmmch zakladatelko tvoje dítě je opravdu drzé víc než jiné děti..

Presne, tohle si nedovoli ani muj pubertak, natoz ctyrlety smrad… :roll:

• Citovat
  • Upravit
5052
1.5.16 22:51

Tak drzej je, ale zakladatelka nepíše jak se chovají a mluví oni

moje tříletá dcera v pátek řekla manželovi, když zpíval " drž už hubu"
slyšela to ten den na pískovišti jak nějaká maminka tímto způsobem usměrňovala svého syna… stejného věku

mi takhle doma nemluvíme a tak jsem stáli oba jako opaření kde to ta naše holka vzala… no vysvětlili jsme jí, že to se neříká atd…

starší ze školky nosila kolem 4 let taky perly…

jestli přítel se tak chová tak 4leté dítě to řekne stejně tak i to osmileté a mamince to přijde ok, že se tak chovají všichni… nevíme jak se k sobě doma chovají

facka je nepřípustná v každém věku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
1.5.16 22:51

A chces aby ti s dětmi pomáhal? Žijete jako rodina? Pokud chválí a stará se, ma pravo i trestat a ty bys ho jako muze mela respektovat! ( samozdrejme, pokud to nejde pres určitou míru což tohle nejde).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
1.5.16 22:56
@Jitusee píše:
A chces aby ti s dětmi pomáhal? Žijete jako rodina? Pokud chválí a stará se, ma pravo i trestat a ty bys ho jako muze mela respektovat! ( samozdrejme, pokud to nejde pres určitou míru což tohle nejde).

facka přes hlavu u čtyřletého dítěte jde těžce přes čáru. U jakéhokoliv dítěte je to těžce přes čáru, mlátit někoho po hlavě je tak přes čáru, že víc přes čáru už to být nemůže. Zakladatelka řeší facku po hlavě, nikoliv dostat na zadek, a facka po hlavě čtyřletého dítěte je nepřípustná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
1.5.16 23:01

@terinka4444 sorry ale ty zase jako vždy zveličuješ, nikdo nikoho nezabíjí proboha :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
1.5.16 23:04

@terinka4444 předpokládám,ze mu neustrelil hlavu. Samozdrejme trestat v afektu je hloupost.
Ale kdyby se takhle zachoval můj syn a ja to viděla určite to take neřeším,,vyhruzkou". Nevim jakou pozici tam přítel maminky ma, zda si to nemela se synem spis vyřešit ona sama. Ale určite bych teda přítele neokrikovala pred dítětem, pak se opravdu nedivím ze nema respekt.
Nevim jak vas vychovávaly rodiče, ale me táta jednu,,lupnul" a stačilo abych nepozdravila souseda. Psychicky rozložena opravdu nejsem a obavám se, ze přesně z tehle benevolentní výchovy vznikají smradata, ktere denně vidam ve školce a na fotbale (doufam, ze si to zas nějaká maminka nevezme jako osobní útok jez mi je potřeba vyvratit).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
1.5.16 23:06

@terinka4444 Ja souhlasim, ona je to hlavne slabost muze, jenom zoufalec a ubozak muze takto konat, inteligentni a rozumny chlap si umi sjednat poradek zcela jinak bez pouziti sily na bezbranne dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí