Facka synovi od přítele

Anonymní
1.5.16 20:29

facka synovi od přítele

Ahoj, potřebuji nějaký objektivní pohled na tuto situaci..Žiju dva roky ve společné domácnosti s přítelem (ten zatím svoje děti nemá), já má dva syny 4 a 7 let..Se svým otcem se vídají pravidelně..Dnes nastala taková situace, že mladší syn začal být na přítele drzý, nějak mu řekl vypadni, když ležel na gauči, tak mu lupl pořádnou na zadek a pak se mladší syn ještě víc rozzuřil, nějak na přítele vyběhl, tak mu přítel vlepil pořádnou facku..podotýkám, že jsem u toho nebyla, byla jsem v kuchyni, tak jsem přiběhla a vůbec jsem nevěděla, jak se mám zachovat..příteli jsem řekla, že nebude fackovat moje děti a synovi, že se nebude takhle chovat..podotýkám, že se mi moje děti nezdají nějak nevychované, občas jsou teda drzé, tak asi jako ostatní děti, ale žádná katastrofa..nikdo jsem je nikdy nebyl, maximálně dostali víc na zadek, ale přes obličej jim snad nikdo nikdy nedal..vůbec nevím, jak se k tomu mám postavit, nevím, kde jsou hranice toho, aby přítel takhle vychovával moje děti..ano, synek to sakra přehnal, na zadek bych mu dala taky, ale facku jako hrom dát sotva 4 letému dítěti, nevím, nevím..co si o tom myslíte?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31008
1.5.16 20:33

Myslim si o tom, ze jedes na moje/tvoje. Zijete spolu 2 roky, tedy poloviny zivota mladsiho syna. To ma byt pritel stale jen pozorovatel, co nic nemuze? S pritelem prober, jake vychovne metody ano a ktere uz ne a zkuste se toho drzet. Vic bych to neresila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
1.5.16 20:37
@Cuddy píše:
Myslim si o tom, ze jedes na moje/tvoje. Zijete spolu 2 roky, tedy poloviny zivota mladsiho syna. To ma byt pritel stale jen pozorovatel, co nic nemuze? S pritelem prober, jake vychovne metody ano a ktere uz ne a zkuste se toho drzet. Vic bych to neresila.

Souhlasím. Ovšem mě přijde syn drzý dost, rozhodně ne jako ostatní děti. Tohle bych netolerovala ani omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
1.5.16 20:38

No dle mě by si tohle přítel neměl smět dovolit. Sama mám 3,5 leteho a též s námi zije přítel a nikdy mu nedal ani po zadku. Když se to to němu nechová hezky tak zasahnu já a a si to malým přestane hrát a bavit se s ním. Myslim, ze ve 4 je to ještě malé dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
1.5.16 20:38

No dle mě by si tohle přítel neměl smět dovolit. Sama mám 3,5 leteho a též s námi zije přítel a nikdy mu nedal ani po zadku. Když se to to němu nechová hezky tak zasahnu já a a si to malým přestane hrát a bavit se s ním. Myslim, ze ve 4 je to ještě malé dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9179
1.5.16 20:39

Je to celé špatně…Tohle si přítel dovolit neměl.. Bohužel, stalo se, je jasné, že u tebe „klesl“ pod úroveň, a u chlapce to změní chování k němu.
Měli byste si o tom promluvit, tímto způsobemon opravdu vychovávat nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
1.5.16 20:39
@Cuddy píše:

Souhlasím… Navíc mi teda kluk přijde dost drzý. Říct mi můj kluk vypadni, tak by nejspíš lehce po papuli taky dostal :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9374
1.5.16 20:40

Myslím, že přítel má právo pomáhat vychovávat syna, akorát spolu (bez dětí) proberte, co ano a co už ne. Třeba ať lupne jednu na zadek, ale NE do hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
1.5.16 20:40

Tak me by to teda vadilo. Ne to, ze zakrocil, ale jak. Neřesila bych to, ze ho nesmí placnout přes zadek-to mi přijde ok, kdyz maly zlobi, vzdyt ho vychovava s Tebou. Ale ta facka? :nevim:…spis bych si s nim promluvila o zbusobu trestání. Dávat dětem facky se mi nelibi a myslím, že o tohle ti šlo vid? Takže Já Radim promluvit s nim o tom, ze fackovat se nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
1.5.16 20:42
@Cuddy píše:

Též souhlasím.
Ale i tomu synkovi by se mělo pořádně vysvětlit, že se tak taky nesmí chovat k příteli mamky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
1.5.16 20:43

Tohle je podle me celkem bezna situace v rodinach, kde deti ziji s nahradnim otcem. On neni jejich otec, tak se k nim tak taky chova a deti maji podobny pohled na vec, nejsi muj otec, nebudes me vychovavat. Znam v okoli nekolik pripadu denne v podobne situaci. Tohle mi provest chlap, tak okamzite leti. Ja bych teda takovou facku u tak maleho kluka netolerovala v zadnem pripade. Jen zbabelec vyuzije svoji silu na bezbranne decko, nemela bych s nim slitovani. I kdyby dite bylo drze, tohle neni zadne reseni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
1.5.16 20:45

-

Příspěvek upraven 21.03.19 v 20:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
1.5.16 20:47

No teda tvůj syn rozhodně není drzý jak ostatní děti. Moje děti by neřekly rodičům nebo dospělému „vypadni“. Ani jsem to nezažila u jejich vrstevníků, které občas hlídám. Takže doporučuji něco s tou drzostí dělat přítel nepřítel.
Jinak „na zadek“ bych skousla, facku přes obličej ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
1.5.16 20:55

Tak kdyby dal facku můj manžel naší tříleté dceři tak na manžela vyjedu jak saň, je pravda až večer až děti spí a vyříkala bych si to sním tak to teda néééé

já obecně nemám ráda plácání dětí kamkoli…

měla jsi ho podržet a vyříkat si to s ním bez dětí… všichni musí vědět kde jsou hranice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
1.5.16 20:56
@Annapavelkovaml píše:
Tohle si dovolit moje dcera tak ji taky vyfasuje, a po 2 letech řešit moje/tvoje je ujeté… A jak to ma jako řešit když si v kuchyni a nejsi u toho? Cekat na tvoje svolení jestli s nim může zachazet jak se mu zlíbí? Na víc na zadek dostal a nezabralo tak asi bylo nutné zakročit razantněji… Měla bys příteli víc důvěřovat v rozhodování…

No tak snad existují i jiné způsoby jak zklidnit vzteklé malé dítě než ho bezhlavě mlátit. Pokud to nevíš a máš děti, tak potěškoště :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí