Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj myslíte si že by fenka mohla být falešně březí protože cítí že jsem těhotná jsem v 5 měsíci a s přítelem sme bydleli předtím v byte kde sme ji nemohli mít a tak zustala u rodičů kam sem se po vánocích vrátila bydlím teď u rodičů a hledáme větší byt atd.. V te době harala a od te doby ma natekle ceciky ted už jí z toho vytéká i mléko přijde mi ale ze to všechno trvá moc dlouho už 3 měsíce co ma nalite cecky a teprve ted ji z toho jde to mléko.
Ahoj holky, obnovuji diskuzi a zajímalo by mě, jestli měl někdo podobný problém. Jsem těhotná 10 tt a naše fena mě od začátku pořád olizuje. Což o to, to dělala i před tím, ale dneska jsem ji koukla na ceciky a teče ji mlezivo. Kdyby byla po hárání, tak neřeknu, ale ona dohrála začátkem května a neměla žádný problémy. Psy v době hárání odmítá. Nenosí si hračky do pelechu ani nedělá hnízda, jen mi přijde, že víc hlídá. Nestalo se některé něco podobného?
@Zuzik86 Klasická faleška. Píšeš, že hárala na začátku května, faleška může být až 12 týdnů od hárání a to stále vychází.
@Barbucha3 na začátku května už neharala. Takže začala harat na začátku dubna. Nooo tak to by souhlasilo. Nedělá Teda hnízda, ani nenosí hračky, prostě nic. Asi to zastaví veterinář nejakym preparátem, viď?
@Zuzik86 píše:
Ahoj holky, obnovuji diskuzi a zajímalo by mě, jestli měl někdo podobný problém. Jsem těhotná 10 tt a naše fena mě od začátku pořád olizuje. Což o to, to dělala i před tím, ale dneska jsem ji koukla na ceciky a teče ji mlezivo. Kdyby byla po hárání, tak neřeknu, ale ona dohrála začátkem května a neměla žádný problémy. Psy v době hárání odmítá. Nenosí si hračky do pelechu ani nedělá hnízda, jen mi přijde, že víc hlídá. Nestalo se některé něco podobného?
Faleška může být klidně i 2 měsíce po hárání.
@Terezxx No ona je s papirama a zvažovali jsme uchovneni, ale jestli to nedopadne, tak ji určitě nechám vykastrovat.
@Zuzik86 píše:
@Terezxx No ona je s papirama a zvažovali jsme uchovneni, ale jestli to nedopadne, tak ji určitě nechám vykastrovat.
Míň jídla a hodně pohybu.