Farmasi nebo alverde?

8
6.10.19 20:30

farmasi nebo alverde?

Jaké máte zkušenosti se značkou farmasi? chtěla by jsme na ní přejí ale nemohu se rozhodnou mezi farmasi a alverde. používá někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14313
6.10.19 20:36

@cuclik Miluju alverde tu druhou neznam :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
6.10.19 20:42

Já taky hodně používám alverde. Ale třeba jsme ted přesli i s dcerou na sprchový olej od biodermy a na ten nedám dopustit je luxusní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
6.10.19 20:43

Alverde ma nektere vyrobky dobré, druhé horší. Farmasi neznám.
Za me z té prirodni kosmetiky vede Bione. :kytka: Cenově vyjde jak Alverde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6532
6.10.19 20:45

Farmasi není žádná dobrá kvalita. Měla jsem několik výrobků a to nejsem extra náročná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4460
6.10.19 20:55
@Elza56 píše:

Vidíš, já se pro Bione nadchla - super cena a vůbec mi nedělá dobře. Mám micelární vodu a několik krému a všechno pálí.

Z Farmasi jsem měla jen sprcháč a byl fajn, ale na sprcháči to člověk moc nepozná…
Já teď jedu hodně na Yves Rocher. Nikdy jsem o tuto kosmetiku nijak moc nezavadila a teď mám od nich skoro všechno a moc veliká spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
6.10.19 21:03
@cverunka píše:
Vidíš, já se pro Bione nadchla - super cena a vůbec mi nedělá dobře. Mám micelární vodu a několik krému a všechno pálí.Z Farmasi jsem měla jen sprcháč a byl fajn, ale na sprcháči to člověk moc nepozná…
Já teď jedu hodně na Yves Rocher. Nikdy jsem o tuto kosmetiku nijak moc nezavadila a teď mám od nich skoro všechno a moc veliká spokojenost.

yves rocher je super. Mám taky od nich něco. Ale každopádně jak jsem psala výše ten sprchovací olej od biodermy je nej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
6.10.19 21:10
@Elza56 píše:

Musim te zklamat, ale Bione kolem prirody akorat probehla a hoooooodne rychle. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
6.10.19 21:16
@TeSudička píše:
Musim te zklamat, ale Bione kolem prirody akorat probehla a hoooooodne rychle. :mavam:

Noo to si taky myslím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
6.10.19 21:36
@Elza56 píše:

kupovala jsme masážní gel od Bione a ten mi přišel hroznej :think: Byl strašně cítit kafrem a nepříjemnej na tělo…Asi je to výrobek od výrobku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
7.10.19 07:42

Mám zkušenost jen s alverde. Farmasi neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
7.10.19 09:11

Nemůžu si pomoct, ale ja byla téměř vždy že všech vyzkoušených výrobků od Alverde zklamaná. Jedine, co je od nich fajn, je balzám na rty a klasické mýdlo, s menšími výhradami je použitelný i dětský opalovací krém. Cokoliv dalšího jsem zkusila (hlavně dekorativní a vlasová kosmetika), letělo po pár použití vždy do koše. Farmasi neznám, ale z přírodní kosmetiky mi připadá nejlepší Weleda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.22 18:32

farmasi

Mam dotaz nevite někdo bližši info o farmasi profilu??pokud bych chtěla odejit od osoby pod kterou jsem registrovana? nebo celkově zrušit pak profil pokud by ot jinak nešlo??díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
5.2.22 14:51

Alverde kupuju sprcháče a tekutá mýdla na ruce, ty jsou za tu cenu supr.
Krémy ani šampony mi nevyhovují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.3.22 13:30

@hanamarkova Dobrý den, můžu se spojit s vedením Farmasi a zkusit, jestli by Vás nepřevedli pode mě, pokud byste měla zájem :)
Na úplné zrušení se můžu případně taky zeptat. V profilu nikde zrušení účtu nevidím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Nutriční poradna (3-18 let)

Ikona - Michaela Boukalová Tomešová

Michaela Boukalová Tomešová DiS.