Nutriční poradna (3-18 let)
Michaela Boukalová Tomešová DiS.
Jaké máte zkušenosti se značkou farmasi? chtěla by jsme na ní přejí ale nemohu se rozhodnou mezi farmasi a alverde. používá někdo?
Já taky hodně používám alverde. Ale třeba jsme ted přesli i s dcerou na sprchový olej od biodermy a na ten nedám dopustit je luxusní.
Alverde ma nektere vyrobky dobré, druhé horší. Farmasi neznám.
Za me z té prirodni kosmetiky vede Bione.
Cenově vyjde jak Alverde
Farmasi není žádná dobrá kvalita. Měla jsem několik výrobků a to nejsem extra náročná.
@Elza56 píše:
Za me z té prirodni kosmetiky vede Bione.Cenově vyjde jak Alverde
Vidíš, já se pro Bione nadchla - super cena a vůbec mi nedělá dobře. Mám micelární vodu a několik krému a všechno pálí.
Z Farmasi jsem měla jen sprcháč a byl fajn, ale na sprcháči to člověk moc nepozná…
Já teď jedu hodně na Yves Rocher. Nikdy jsem o tuto kosmetiku nijak moc nezavadila a teď mám od nich skoro všechno a moc veliká spokojenost.
@cverunka píše:
Vidíš, já se pro Bione nadchla - super cena a vůbec mi nedělá dobře. Mám micelární vodu a několik krému a všechno pálí.Z Farmasi jsem měla jen sprcháč a byl fajn, ale na sprcháči to člověk moc nepozná…
Já teď jedu hodně na Yves Rocher. Nikdy jsem o tuto kosmetiku nijak moc nezavadila a teď mám od nich skoro všechno a moc veliká spokojenost.
yves rocher je super. Mám taky od nich něco. Ale každopádně jak jsem psala výše ten sprchovací olej od biodermy je nej
@Elza56 píše:
Musim te zklamat, ale Bione kolem prirody akorat probehla a hoooooodne rychle. ![]()
@TeSudička píše:
Musim te zklamat, ale Bione kolem prirody akorat probehla a hoooooodne rychle.
Noo to si taky myslím…
@Elza56 píše:
kupovala jsme masážní gel od Bione a ten mi přišel hroznej
Byl strašně cítit kafrem a nepříjemnej na tělo…Asi je to výrobek od výrobku…
Nemůžu si pomoct, ale ja byla téměř vždy že všech vyzkoušených výrobků od Alverde zklamaná. Jedine, co je od nich fajn, je balzám na rty a klasické mýdlo, s menšími výhradami je použitelný i dětský opalovací krém. Cokoliv dalšího jsem zkusila (hlavně dekorativní a vlasová kosmetika), letělo po pár použití vždy do koše. Farmasi neznám, ale z přírodní kosmetiky mi připadá nejlepší Weleda.
Mam dotaz nevite někdo bližši info o farmasi profilu??pokud bych chtěla odejit od osoby pod kterou jsem registrovana? nebo celkově zrušit pak profil pokud by ot jinak nešlo??díky
Alverde kupuju sprcháče a tekutá mýdla na ruce, ty jsou za tu cenu supr.
Krémy ani šampony mi nevyhovují.
@hanamarkova Dobrý den, můžu se spojit s vedením Farmasi a zkusit, jestli by Vás nepřevedli pode mě, pokud byste měla zájem ![]()
Na úplné zrušení se můžu případně taky zeptat. V profilu nikde zrušení účtu nevidím ![]()