Antikoncepce - FemCap

Napsat příspěvek
Velikost písma:
192
26.11.12 20:00
@Minniee píše:
Ahoj holky…chci si Femcap taky pořídit. Jen se chci ještě s vámi poradit, jestli vám seděly ty velikosti, které jste si objednaly. Jsem po spontánním porodu, takže si budu objednávat ten největší…A jak dlouho vydrží ten gel? když budu dávat čajovou lžičku třikrát týdně třeba? na těch stránkách jsem nevyčetla obsah tuby v ml…moc díky :)

jsem po 2 porodech a měla jsem spíš strach aby mi nebyl malej;) asi 4% žen mají větší čípek něž těch 30mm, je to malé procento, ale stejně jsem si nechala před koupí čípek radši změřit. A ta 30 mi teda sedí fakt dobře. Contragel má 60ml, používám cca 3/4 roku a ještě tam asi půlku mám..i když u nás je ta frekvence s 2 dětma nižší(1-2× týdně?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
26.11.12 20:10
@petulinka.j píše:
jsem po 2 porodech a měla jsem spíš strach aby mi nebyl malej;) asi 4% žen mají větší čípek něž těch 30mm, je to malé procento, ale stejně jsem si nechala před koupí čípek radši změřit. A ta 30 mi teda sedí fakt dobře. Contragel má 60ml, používám cca 3/4 roku a ještě tam asi půlku mám..i když u nás je ta frekvence s 2 dětma nižší(1-2× týdně?)

jéé pardon, ted jsem si uvědomila, že jsem si objednávala rovnou 2 tuby a tohle je už ta druhá teda. Ze začátku jsem měla strach, byla jsem nervozni a patlala to zbytečně hodně :oops: ale ted si myslím, že použiju tak cca 3ml(tenká vrstva okolo a malinko víc do žlábku) a stačí to v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucka1312
26.11.12 22:01

:-)

No jaaa s gygelom nemam ziaden problem /este to by mi chybalo, ze by bol problem vo vsetkom :mrgreen: /. Znova som to vcera skusala a proste to tam nedrzi!! skusila som lezat, podrep, vylozit nohu vsetko mozne :nevim:
myslim ze ten femcap je dobra vec len sa to treba naucit :-D
Tak ma prosim vas informujte ako vam to stym ide, snad nie som jedine nemehloo :zed:

• Citovat
  • Upravit
blacklaura
28.11.12 20:58

Objednávka

@barcinek píše:
Děkuji za tip, ale i kdyby si to neobjednal nikdo se mnou, zaplatím stále méně než tady v ČR (i s gyngelem). Navíc to neposílají Českou poštou, ale DHL či PPL, takže strach o doručení nemám :)A pordobný návod je zde, i bez letáku: http://www.femcap.com/…n-video.html
Už mám mimochodem 3 zájemce, takže poštovné vyjde jednoho na 150,–Kč, tzn. celková cena včetně gelu je cca 850,–Kč.

Ahoj barci,
nevím jestli jsi už jsi objednala Femcapy, ale měla bych také zájem. Kdyžtak se prosím ozvi. Díky.

• Citovat
  • Upravit
barcinek
28.11.12 21:31
@blacklaura píše:
Ahoj barci,
nevím jestli jsi už jsi objednala Femcapy, ale měla bych také zájem. Kdyžtak se prosím ozvi. Díky.

Objednávám v pátek, ozvi se prosím sem: ***@seznam.cz :)

• Citovat
  • Upravit
Pandora1
1.12.12 21:35

Holky, tak už jsem se naučila si to tam dávat a mám tuhle radu - zapomente na to video, kde vam to ukazujou tak lehce.. v realu to tak vubec nefunguje, aspon ne u me :D Jediny co teda delam je ze napred prstem zjistim kde a jak hluboko je čípek, pak tam vložím ten Femcap a proste to zatlačímco nejdal a dolu. Pak prstem nahmaam znovu čípek a snažím se ten femcap tam proste dotlačit jak to jde :) Nejlepsi polohou je vleže na zadech, protoze ty svaly se uvolni dolu a nevytlačujou Femcap smerem ven. Pokud si nedošáhnete na čípek tak u toho zvednete nohy kolena smerem k bradě a prst strčte co nejdal a jde to dobre :) Je dobrý se zvednout, prohýbat se aby si sedl, no a posledni vec je kontrola - já to delam tak, ze zase vleže, nohy nahoru, prstem co nejdal a snažím se nahmatat čípek, pokud mám uz pocit ze je uvnitr, tak jezdim dokola po tom okraji misky a sliznicí a to poznáte, jestlli je vevnitr nebo neni :) Dulezity je, abyste to zkontrolovaly kolem dokola a pokud ho nikde nenajdete, je uvnitř :kytka: Přeju hodně štěstí!

• Citovat
  • Upravit
barcinek
2.12.12 16:02
@Pandora1 píše:
Holky, tak už jsem se naučila si to tam dávat a mám tuhle radu - zapomente na to video, kde vam to ukazujou tak lehce.. v realu to tak vubec nefunguje, aspon ne u me :D Jediny co teda delam je ze napred prstem zjistim kde a jak hluboko je čípek, pak tam vložím ten Femcap a proste to zatlačímco nejdal a dolu. Pak prstem nahmaam znovu čípek a snažím se ten femcap tam proste dotlačit jak to jde :) Nejlepsi polohou je vleže na zadech, protoze ty svaly se uvolni dolu a nevytlačujou Femcap smerem ven. Pokud si nedošáhnete na čípek tak u toho zvednete nohy kolena smerem k bradě a prst strčte co nejdal a jde to dobre :) Je dobrý se zvednout, prohýbat se aby si sedl, no a posledni vec je kontrola - já to delam tak, ze zase vleže, nohy nahoru, prstem co nejdal a snažím se nahmatat čípek, pokud mám uz pocit ze je uvnitr, tak jezdim dokola po tom okraji misky a sliznicí a to poznáte, jestlli je vevnitr nebo neni :) Dulezity je, abyste to zkontrolovaly kolem dokola a pokud ho nikde nenajdete, je uvnitř :kytka: Přeju hodně štěstí!

Děkujeme moc za vlastní zkušenost, přispěju sem ráda, jakmile to vyzkouším ;)

• Citovat
  • Upravit
719
16.12.12 22:06

Zdravím :mavam: tak přidávám svou zkušenost s touto věcičkou, jsem s ním naprosto spokojená, zavedla jsem ho hned na poprvé, jakmile jsem ho zastrčila, si " sedl ", nic jsem necítila a manžel také ne :, vytahoval se taky bez problému. Spermicidní gel ContraGel green je taky ok a moc hezky i voní :) Opravdu doporučuji, jsem ráda, že do sebe nemusím házet hormony :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barcinek
17.12.12 07:53
@Minniee píše:
Zdravím :mavam: tak přidávám svou zkušenost s touto věcičkou, jsem s ním naprosto spokojená, zavedla jsem ho hned na poprvé, jakmile jsem ho zastrčila, si " sedl ", nic jsem necítila a manžel také ne :, vytahoval se taky bez problému. Spermicidní gel ContraGel green je taky ok a moc hezky i voní :) Opravdu doporučuji, jsem ráda, že do sebe nemusím házet hormony :)

Jeee, uklidnila jsi mě, díky moc! Mně by měl přijít do konce tohoto týdne, tak taky písnu ;)

• Citovat
  • Upravit
Pandora1
17.12.12 12:54

Souhlasím, ten gel tak krásne voni že ho mám chut sníst :D

• Citovat
  • Upravit
192
17.12.12 14:53
@Pandora1 píše:
Souhlasím, ten gel tak krásne voni že ho mám chut sníst :D

ja to zkoušela, teda jen malinko na jazyk na chuť a je to kyselý, ale dá se to;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pandora1
17.12.12 21:03

Ono to asi musí být kysely, aby si to sedlo s tím poševním prostředím, který je taky kysely :) Ale dle vůně bych to tipla spíš na sladkou chuť.

• Citovat
  • Upravit
LadyKitty*
19.12.12 18:13

FemCap

Ahoj holky! Prosím o radu.
Je mi 19 let. HA nemůžu brát. Během 3 let jsem vyzkoušela 5 druhů a odmítám zkoušet další, mě prostě nesedí, mám deprese, brečím, natékají mi nohy atd atd. Navíc moje máma má operované obě nohy na žíly takže po dlouhých úvahách jsem se rozhodla nadobro skoncovat s tím svinstvem. Přítel je jen pro, protože se nebude muset dívat na uplakánka :D
Už delší dobu mám v plánu si zakoupit FemCam. Až do dnes, dokud jsem si nepřečetla tuhle diskuzi. Dostala jsem strach z toho, jak tady jedna z Vás psala, že otěhotněla a pak šla na potrat.
Nechci aby se mi tohle stalo, neplánuji dítě v nejbližších 5 letech a mám hodně starostí, abych potom do toho ještě řešila těhotenství, potrat a podobně..
Nechápu, jak mohla otěhotnět když používala i spermicid a děsí mě to.
Jsem povahově taková nerozhodná jen pokud vidím něco negativního. A určitě bych psychicky nesnesla jít na potrat a vůbec otěhotnět.
Kondomy používáme, ale určitě by pro nás pro oba bylo lepší, to s něčím střídat.

• Citovat
  • Upravit
192
19.12.12 19:55
**@LadyKitty*** píše:
Ahoj holky! Prosím o radu.
Je mi 19 let. HA nemůžu brát. Během 3 let jsem vyzkoušela 5 druhů a odmítám zkoušet další, mě prostě nesedí, mám deprese, brečím, natékají mi nohy atd atd. Navíc moje máma má operované obě nohy na žíly takže po dlouhých úvahách jsem se rozhodla nadobro skoncovat s tím svinstvem. Přítel je jen pro, protože se nebude muset dívat na uplakánka :D
Už delší dobu mám v plánu si zakoupit FemCam. Až do dnes, dokud jsem si nepřečetla tuhle diskuzi. Dostala jsem strach z toho, jak tady jedna z Vás psala, že otěhotněla a pak šla na potrat.
Nechci aby se mi tohle stalo, neplánuji dítě v nejbližších 5 letech a mám hodně starostí, abych potom do toho ještě řešila těhotenství, potrat a podobně..
Nechápu, jak mohla otěhotnět když používala i spermicid a děsí mě to.
Jsem povahově taková nerozhodná jen pokud vidím něco negativního. A určitě bych psychicky nesnesla jít na potrat a vůbec otěhotnět.
Kondomy používáme, ale určitě by pro nás pro oba bylo lepší, to s něčím střídat.

jestli se hodně bojíš tak aspoň ze začátku bych se v plodných dnech(zas tolik jich není;)) ještě připojistila přeruš. stykem nebo kondomem(nebo se styku vyvarovala), my to tak dělali(přeruš.) ze začátku než jsem měla jistotu, že mi dobře sedí. A určitě bych doporučila kontrolu u doktora. A i tak se musíš vyrovnat s tím že opravdu nic není 100%;)někdy osud zamíchá kartami..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
19.12.12 22:24

Ahoj holky, už jsem se na to někde ptala, ale nevím kde a tuhle diskuzi se mi celou číst nechce :lol: a každopádně odpověď už si teda nepamatuju no :nevim: ach ta moje paměť… myslíte, že by se dal femcap použít i s Pharmatexem? chtěla jsem původně používat i samotný pharmatex, ale raději bych si to chtěla pojistit ještě tím FemCapem, kondom k tomu nechci. Jen si teď říkám, nepoškodí spermicid ten silikon?? já doufám že né, po dlouhém bádání a přemýšlení bych tohle volila jako docela vhodnou kombinaci. Děkuji za odpověď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí