Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Díky..
Nene, ten pharmatex se proto dá použít samostatně, protože je likviduje, tohle je jen taková pojistka.. když to řeknu hodně laicky tak ten vchod v čípku jakoby zalepí, aby se tam ty mršky nedostaly, jinak právě proto že je nezabíjí tak se to musí nechat uvnitř 6 hodin. Ale i právě proto je to tak dobře snášeno.. si myslím.
Zrovna mi to připomnělo jeden kameňák ![]()
Plave si takhle kapr v medu a říká si:
„Tak to je hustý…“
![]()
Tak vyzkoušeno ![]()
Když jsem to zkoušela zavést poprvé tak jsem si říkala, že je to nějaké veliké a vůbec mi to nešlo, začala jsem lehce nadávat co jsem to udělala za blbost že jsem si to koupila. Pak jsem to zkusila podruhé a hned si to sedlo kam je třeba. Možná byla chyba že jsem to nenamazala, že to pak půjde líp a až získám ten spávný grif tak to snad půjde.. uvidíme.
Mně se osvědčilo to moc dopředu neplánovat nemyslet na to zavádění jako takové, prostě jít do koupelny a zavést to, čím víc to člověk řeší hlavou, tím víc se stresuje a pak se logicky stáhnou poševní svaly, pochva není dost zvlhčená jde to hůř. A kdo má problém s uvolněním možná by pomohlo nechat zavést od partnera v rámci předehry;) Ale je to fakt jen o cviku a po pár povedených pokusech získá člověk to správné sebevědomí a pak už to jde samo kdykoliv kdekoliv během chvilky zavést. Jinak velikost se mi zdála při prvním pokusu taky děsivá, ale když si člověk uvědomí že tohle cestou prošlo mimi..;)
Já jsem to včera chtěla hlavně konečně vyzkoušet a asi je opravdu lepší to zavést včas. A taky jsem byla zvědavá co na to manžel. A nutno říct, že když jsem to teda zavedla na správné místo tak jsem si říkala že je to nějak nízko
že je tam nějak málo místa a partner to musí v každém případě cítit.. a ono ne ![]()
Tak už mi dneska FemCap přišel…když to mamka viděla, tak jen řekla, že je zvědavá, za jak dlouho budu těhotná..:?
pak si dělala srandu, že jestli mi s tím můj bude pomáhat či co
a ségra na to jenom řekla chudák Michal
no jak to můj viděl, raději se ani nevyjadřoval. Jsem z toho nějaká nejistá
![]()
@Lusie96 píše:
Tak už mi dneska FemCap přišel…když to mamka viděla, tak jen řekla, že je zvědavá, za jak dlouho budu těhotná..:?pak si dělala srandu, že jestli mi s tím můj bude pomáhat či co
a ségra na to jenom řekla chudák Michal
no jak to můj viděl, raději se ani nevyjadřoval. Jsem z toho nějaká nejistá
![]()
hele já si taky první den nadávala co jsem za idiota, že to nezvládnu u zavést, že to manžel bude cítit a že to bude nespolehlivý a budu čekat třetí a manžela klepne:))no a nakonec jsme spokojený oba. Hlavně se nestresuj a ber to zavádění jako „hru“ když to napoprvý nepůjde tak to neřeš, zkus to za nějakej čas až budeš v pohodě a uvolněná. A nenech si do toho kecat, budeš to používat ty tak na ně nedej a třeba až budeš spokojená bude mamka se segrou objednavat taky a chodit pro rady za tebou;):P
@petulinka.j píše:
hele já si taky první den nadávala co jsem za idiota, že to nezvládnu u zavést, že to manžel bude cítit a že to bude nespolehlivý a budu čekat třetí a manžela klepne:))no a nakonec jsme spokojený oba. Hlavně se nestresuj a ber to zavádění jako „hru“ když to napoprvý nepůjde tak to neřeš, zkus to za nějakej čas až budeš v pohodě a uvolněná. A nenech si do toho kecat, budeš to používat ty tak na ně nedej a třeba až budeš spokojená bude mamka se segrou objednavat taky a chodit pro rady za tebou;):P
taky jsem si říkala, že ještě nakonec budou vyzvídat, až to budu používat nějaký ten rok a úplně se zapomene na to, jak by to nemuselo být spolehlivé
ještě mi to budou závidět a jak znám mojeho, tak to určitě bude doporučovat všem svým kamarádkám, pokud to teda neselže
no už aby mi skončila MS a já to mohla vyzkoušet ![]()
Ještě uvidím podle vašich přízpěvků a možná si ho asi fakt pořídím ![]()
Ahoj holky, tak jsem ho ve čtvrtek poprvé zkoušela zavádět a můžu říct, že jsem celkem mile překvapená, podařilo se mi to téměř do pár vteřin
jediný problém byl v tom, že jsem ho naopak nemohla dostat ven
jelikož ten FemCap má na čípku vytvořit podtlak, jak čípek „vcucne“, tak mě tam teda držel jak přibitý
ale v pohodě jsem ho vytáhla
takže snad bude opravdu spolehlivý a dneska ho poprvé vyzouším v praxi ![]()
Tak hodně štěstí
Na návodu píšou zrušit podtlak stiskem té kopule, ale to mi taky moc nešlo, lepší je odchlípnout ten kraj, pak mi to šlo v pohodě. Mám radost z další spokojené uživatelky
Teď ještě aby byl spokojený partner ![]()
@Monica0 píše:
Tak hodně štěstíNa návodu píšou zrušit podtlak stiskem té kopule, ale to mi taky moc nešlo, lepší je odchlípnout ten kraj, pak mi to šlo v pohodě. Mám radost z další spokojené uživatelky
Teď ještě aby byl spokojený partner
jj taky to vyndávám odchlípnutím toho delšího lemu, jde to líp;)