Fertility blend a vedlejší účinky? nebo zelený ječmen?

104
13.2.15 09:35

Fertility blend a vedlejší účinky? nebo zelený ječmen?

Ahojte,

máte někdo zkušenosti při užívání Fertility blend s vedlejšími účinky? a jaké vůbec jsou? nikde jsem je nenašla…přemýšlím o koupi, někdo mi poradil i zelený ječmen na očistu těla před otěhotněním? díky… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13107
13.2.15 10:10

@laurkaa13
S fertility blend nepomůžu
ale zelený ječmen piju, teda spíš proto, že se po něm cítím vnitřně „čistější“ a určitě mi udělal něco s játrama - někdy mi bylo špatně po víně (podotýkám po kvalitním víně a někdy jen i po 2 sklenkách :nevim: ) a to se už neděje… konec kocovinám! :D Mám pocit, že organismus tak nějak neutralizuje…

A jestli pomůže s očistou před otěhotním, tak tím líp :mrgreen: - mám před 2. IVF ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
13.2.15 10:28

Díky za reakci, já už mám několik IVF za sebou (4),a spíš to zkoušíme přírodní cestou, tak ať to vyjde!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
13.2.15 10:32
@laurkaa13 píše:
Díky za reakci, já už mám několik IVF za sebou (4),a spíš to zkoušíme přírodní cestou, tak ať to vyjde!!! :lol:

Děkuju, i vám držím palce… :palec:
:palec:
A můžu se zeptat, proč nevyšlo ani jedno z IVF (jestli to víte a jestli o tom chceš psát… :hug: :hug: :hug: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
13.2.15 10:49

Napíšu ti soukromou zprávu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
13.2.15 10:50

Holky na Jime Jinak maji jarni ocistu. Jedna pani v komentarich psala, ze po absolvovani te lonske se ji porarilo otehotnet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
13.2.15 10:56

Myslíš ty stránky se špaldovkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.15 06:31

fertility blend a vedlejší účinky

Ahoj holky chtěla jsem se zeptat která z Vás také užívá Fertility blend zda po něm měla vedlejší účinky???
Já ho užívám necelý měsíc a mám po něm tak 3× za den řidkou stolici :oops: Dost nafouklé břicho a i docela jsem přibrala :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex