Fertimed Polanka n. Odrou

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
182
29.12.10 18:18

Tak ja jedu až 11.1 bo mi o tyden později jako obvykle tak jedu až v to utery a hned se musím zeptat jak budu 3.1 volat at mi hned pošlou opět oživení navrhu na pojištovnu at se nic neprotahuje:-)tak ja počítam že tam bude asi Sobek nebo Holub uvidím jak to dopadne.-))tak hned napiš jak jsi dopadla na kontrole ale určitě se tam potkame.-)) :-D

• načítám...
182
7.4.11 20:31

čauky holky kde jste?všechny,?Já mam za sebou ted v březnu 1IVF ale neuspěch a ted v pondělí jdu na ket tak doufám že se konečně dočkám bo mě už trefí doslova:-(

A co vy jak sjte na tom?

• načítám...
581
12.4.11 14:36

ahoj som tu nova, dnes mi bolo doporučene nech sa obrátim na Fertimed … ake mate s týmto centrom skúsenosti ? Zhanam info, nech viem na aké centrum sa mám obratit .. dík za všetky rady.

• načítám...
182
13.4.11 19:00

Ahojky tak Fertined je v pohodě sestry a doktoří jsou na pohodu vše je tam dobré však uvidíš jak jsme spokojená:-)

• načítám...
5114
13.4.11 22:07

fertimed polanka

Ahojky, já chodím do Fertimedu v Polance. Na úvodní pohovor jsem šla někdy začátkem prosince, mám za sebou jednu IUI, na další jsem nechtěla jít, manžel nemá nejlepší spermiogram, tak si myslím, že je to ztráta času… Tak mi minulý měsíc schválila pojišťovna IVF, začla jsem si sříkat Synarel 2*denně. Bohužel nezabra, vytvořily se mi dokonce 2 folikly! Takže teď čekám na MS a pak začnu krátký protokol.
Platí se každá kontrola 60, ultarzvuky jsou hrazeny jen 3 na 3 měsíce, další stojí 240. Doktoři jsou zatím v pohodě, přístup taky dobrý.

• načítám...
182
12.5.11 19:45

to nechápu proč to tak dělají ja měla taky prvně dlouhy protokol mě taky nezabral a o měsíc se to protahlo pak dostaneš syranel a budeš si píchat a zabere to uvidíš:-)naordinoval ti to Holub?

• načítám...
3295
13.5.11 02:10

Ahojky!

Holky nehledejtw v tom nic. Oni to zkouší všemi možnými a co nejméně zásahovými způsoby. Já to taky tak měla a nenaordinoval mi to pan Holub, ale Sobek mladší.Taky jsem měla jeden folík a zvýšenou děložní sliznici. byla jsem i nechtěným svědkem, jak si postěžoval sestrám, že už jsem druhá, které synarel nezabral, že má pocit, že firma, která ho vyrábí pozměnila konzistenci nebo co a nebyl moc rád… Nakonec jsem měla tedy Synarel a Puregon a nakonec Pregnyl a dneska jsem v 8+2tt !!! Přeji vám tolik štěstíčka, kolik ve mně je, aby vám to taky vyšlo a nebojte, oni nedělají nic, co by vám mohlo připadat, že vám oddalují touhu po miminku. Oni také chtějí, aby měli co nejlepší výsledky, ale také záleží, v jakém jste DC a podle toho dávají hormony…Hodně štěstíčka všem !!!!!!!! :palec:

• načítám...
3295
13.5.11 02:16

Ahojky !!!

Paní doktorka Štefaničíková,by už možná i měla mít narozenou holčičku !!! 1.4.11 jsem já byla poslední, komu dělala ET a končila. Šla na nemocenskou a pak MD !!!! :pankac:

• načítám...
182
28.5.11 20:10

Luci tak to moc gratuluji k těhu a ke všemu hlavně at vše dopadne jak má.Já si musím počkat nemame peníze na další pokus tak hold další rok bez dítka možna to příjde samo hmm možna:-)Pani dokterce moc gratuluji a možna ti přinesla štěstí:-))

• načítám...
3295
28.5.11 20:40

Petři !!!

Hlavně nesmutni !!! Dobrou a veseleo náladu teď budeš hodně potřebovat. Hlavně psychickou pohodu, aby se vám podařilo počít mimčo přirozeně. A budou tě alespoň něja hormonálně podporovat? A stálo vás umělko hodně? Víš.., že by jsi si měsičně třeba šetřila, aby to potom nebyla nějaká větší částka najednou… a kdyby si nakonec mimčo čekala přirozeně, už by jsi měla malý základ i našetřený.. já vím, není to dneska sranda. My se s manželem taky bavili, že pokud by nám to teď nevyšlo, tak další pokus by byl až příští rok. My ke všemu ještě stavíme, takže potřebujeme každou korunu…další IVF už by byl zase zásah, takže by jsme si museli rok počkat..Naštěstí to vyšlo !!! :srdce:
Petříčko, přeju ti tolik štěstíčka, kolik ho ve mně je !!! Teď bude teplíčko, prázdninové dovolené, tak doufám a věřím, že si s manželem pěkně odpočinete, opálíte se a užijete si léta a po prázdninách nám najednou napíšeš, že jsi na testu našla dvě krásné čárky a že čekáte miminečko !!!!! Tfuj, tfuj, tfuj… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
3295
28.5.11 20:42

Petři !!!

:lol: Jo ještě, já na paní doktorku taky dost často myslím a taky si říkávám, jestli mi nepřinesla třeba i to štěstíčko !!!! :srdce: :dance: :dance: :lol:

• načítám...
2590
3.6.11 13:05

Ahoj holky, je nějaký divný měsíc nebo co, když tak brouzdám diskuzemi, zdá se mi, že je víc negativních než pozitivních informací. Napište už některá, že se vám podařilo, ať prolomíte smůlu :andel:
Jinak FERTIMED je o.k., hlavně personál je velice vstřícný a příjemný, za sebe mohu všem doporučit :wink:
 Lucie

• načítám...
879
6.6.11 20:06

Ahojky, jestli mohu, tak se k Vám přidám. Budu nová Fertimeďačka od 22.6., kdy tam jdu na úvodní pohovor. Jsme zvědavá, jaké to tam bude. Rozmýšlela jsem mezi Eurofertilem a Fertimedem. A takhle jsme zvolili po rodinné poradě :lol: Jen se chci zeptat, jestli některá z Vás má zkušenosti s přestupem z jiného CARU. Já přecházím z Gyncentra a ve Fertimedu po mě chtějí výpis z karty, nevíte, jak dlouho ten výpis trvá. Myslela jsem, že už do Gyncentra nebudu muset, ale ještě jednou se tam budu muset ukázat :nevim:

• načítám...
581
6.6.11 20:23
Ahoj ja tam idem na uvodní pohovor na 16.6 :)
So sebou neberem nič, lebo za sebou nemám skoro žiadne vyšetrenia. :( Tak uvidím ako to tam bude :)
Kačulinek píše:
Ahojky, jestli mohu, tak se k Vám přidám. Budu nová Fertimeďačka od 22.6., kdy tam jdu na úvodní pohovor. Jsme zvědavá, jaké to tam bude. Rozmýšlela jsem mezi Eurofertilem a Fertimedem. A takhle jsme zvolili po rodinné poradě :lol: Jen se chci zeptat, jestli některá z Vás má zkušenosti s přestupem z jiného CARU. Já přecházím z Gyncentra a ve Fertimedu po mě chtějí výpis z karty, nevíte, jak dlouho ten výpis trvá. Myslela jsem, že už do Gyncentra nebudu muset, ale ještě jednou se tam budu muset ukázat :nevim:
  • načítám...
879
6.6.11 21:27

Ahojky Malunke, tak se tam snad někdy potkáme :potlesk: pak musíš hned napsat, jak to probíhalo.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.