Fertimed Polanka n. Odrou

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
723
21.10.10 08:56
twetty píše:
adelaide1, petraFM - holky mám jeden dotaz, chtěla jsem se zeptat co u Vás doktoři našli za problém, že Vás posílají do CARu? špatný spermiogram? a co bylo na něm špatného, počet? pohyblivost či morfologie? Díky.Zajímá mě to, proto ať vím kde hledat nějakou hranici, měřítko pro CAR?
Díky moc, doufám, že nevadí, že jsem tak zvědavá :-P , pokud Vám to připadá osobní nemusíte psát :dance:
twetty píše:
PetraFm - díky za info, spg není zase až tak špatný co se počtu týče, nepíšeš číslo o pohyblivosti (motilitě) a to je také jeden z hodně důležitých faktorů třeba právě pro IUI (inseminaci), pokud budete mít lepší pohyblivost tak to je fajn a šance se tím zvyšují. Kolik máte teda pohyblivost (motilitu)?

Ahoj,
já včera utíkala pryc, tak jsem to nestihla vypisovat…podle nějakých stránek, co jsme našli, se to posuzuje na téhle škále a výsledky ze dvou spg máme:

0 - nepohybují se 40% a 30%

1 - pohybují se na místě až 2 - pohybují se vlnovitě
30% a 25%
2 - pohybují se vlnovitě aaž 3 - progresivně vpřed;
25% a 30
3 - progresivně vpřed až 4 - rychlý a progresivní pohyb kupředu
5% a 15

takhle to máme rozepsané, tak snad jsme to dobře pochopili :roll:

• načítám...
3006
21.10.10 11:41

PetraFm - no řeknu ti s tím spg to nevypadá tak zle, počet máte slušný, pohyblivost horší, ale v Caru to bude vše ok a navrhnou Vám nějakou vhodnou variantu, uvidíte, hlavně buďte v klidu a držím palečky.
Ozvi se jak jsi dopadla na těch pohovorech v OVU i v Polance a jaký to na tebe udělalo dojem.

Já jdu zítra do CARu na kontrolu kolik se vyvinulo vajíček a jak jsou velké, jestli už jsou připravené k IUI, jsem jak na trní…

• načítám...
723
21.10.10 14:01
twetty píše:Já jdu zítra do CARu na kontrolu kolik se vyvinulo vajíček a jak jsou velké, jestli už jsou připravené k IUI, jsem jak na trní…

No to věřím, že jsi. držím palce, ať nějaká mrška splní svůj úkol :dance:

• načítám...
25.10.10 19:52

Ahojky,můžete mi prosím některá napsat jak se dostanu MHD do fertimedu v Polance?Moc děkuji.

• načítám...
3006
26.10.10 08:34

PetraFm - na páteční kontrole jsem měla 2 vajíčka, nalevo a napravo a hned v sobotu jsme byli na IUI, tak a teď budeme čekat 14 dní jestli se objeví // čárky a pokud ne, tak se budu od příštího cyklu připravovat na IVF ( to bude hned po novém roce)

Luciusek82 - do Fertimedu se dostaneš ze Svinova z dolní zastávky autobusem číslo 46 a 59, zastávka se jmenuje Hraničky a Fertimed budeš mít, jak vystoupíš a otočíš se směrem k hlavní cestě přímo před sebou, taková veliká budova, jmenuje se to Lázeňký dům a je tam i lékarna :lol: určitě to najdeš, jsi šikulka

• načítám...
723
28.10.10 09:51
twetty píše:
PetraFm - no řeknu ti s tím spg to nevypadá tak zle, počet máte slušný, pohyblivost horší, ale v Caru to bude vše ok a navrhnou Vám nějakou vhodnou variantu, uvidíte, hlavně buďte v klidu a držím palečky.
Ozvi se jak jsi dopadla na těch pohovorech v OVU i v Polance a jaký to na tebe udělalo dojem.Já jdu zítra do CARu na kontrolu kolik se vyvinulo vajíček a jak jsou velké, jestli už jsou připravené k IUI, jsem jak na trní…
twetty píše:
PetraFm - na páteční kontrole jsem měla 2 vajíčka, nalevo a napravo a hned v sobotu jsme byli na IUI, tak a teď budeme čekat 14 dní jestli se objeví // čárky a pokud ne, tak se budu od příštího cyklu připravovat na IVF ( to bude hned po novém roce)Luciusek82 - do Fertimedu se dostaneš ze Svinova z dolní zastávky autobusem číslo 46 a 59, zastávka se jmenuje Hraničky a Fertimed budeš mít, jak vystoupíš a otočíš se směrem k hlavní cestě přímo před sebou, taková veliká budova, jmenuje se to Lázeňký dům a je tam i lékarna :lol: určitě to najdeš, jsi šikulka

Twetty : PARÁDA, DRŽÍM PALCE :potlesk: :dance: to bude ale dlouhé čekání, přeju pevné nervy.
ohledně mě, jsem i v jiné diskusní skupině, tam sem všecko psala a nebudu to kopírovat sem…
https://www.emimino.cz/…ankovani/71/
tak pojď, i Ty Lucko, do téhle diskusní skupiny, jsou tam holky jak z fertimedu tak z ovy, tady je zkoro mrtvo. S radostí vás přijmou a dozvíte se kupu věcí..jak já :) zatímpapam musím utíkat… :mrgreen:

• načítám...
30.10.10 22:58

Moc děkuji.Našla jsem to pohodě.IUI proběhlo,tak teď jen vydržet to čekání:-(

• načítám...
3295
24.11.10 00:06

Tak já také dojíždím do Fertimedu v Polance a jsem tam maximálně spokojená !!!!!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
182
7.12.10 19:28

Ahojky Holky dlouho jsme tu nebyla :cry: ale ted to napsravím :dance:
Tak jdu na IVF začatkem ledna hned po novém roce asi 3.1 to budu 17DC první kontrola a tam mi řeknou kolik co stojí jako léky tedy hormony u mě puregon dopaltek cca 6000kč pak OPU za narkozu 500kč pak ICSI vajíček cca 6000kč za 6 vajíček za další 1000kč za jedno na víc pak kultivace ted nevím kolik to stalo a pak léky no holky mě řekly že nas to bude stat 25tis.To jsme zvědava co vám řekly ale mě doktorka co je tam v pátek takova simpoška jsme pokecaly tak mi řekla že ve 30 mi doporučuje dvě mimiska tak ji poslechnem :-D

• načítám...
joanee
10.12.10 06:15

Petrusko,souhlasim s dr. mi jsme byli od zacatku rozhodnuti pro 2 mimuska a nechali jsme si je zavest a jim se u nas zalibilo a ted nas tu uz 3. mesic nenechaji vyspat a pres den odpocinout :lol:
Mi jsme meli spermiogram 0,5 mil. hodne spatnych linych poptvurek,vypadalo to na darce,ale v den D se holky snazily a dalo se z nich vybrat 8 co se napichali do vajicek (mela jsem vajicek Kolem 20,tak jsme nake darovali,jako proti sluzbu nam nepocitali ICSI) Takze myslim,ze u vas to bude v poho :palec: . Mi jsme jeste navic jezdili na punkci a vlozeni mimisku do Olomouce,ted uz se to dela asi i v Ostrave ze? Tak preji hoooodne stesti a drzim pesticky. :mavam: J.

• Upravit
3006
10.12.10 07:55

Ahoj petruško - tak to ti držím moc palečky…nás čeká to samé, teď beru antikoncepci a hned první týden v lednu tam jdu na domluvení vysazení, dostanu Synarel a uvidíme jestli bude zabírat, popř nějaké jiné hormony, pak OPU a nevím jestli nám navrhnou ICSI nebo ne, máme pohyb nad normu, akorát počet nižší, tak uvidíme co nám řeknou…

A ta doktorka jak píšeš ta sympatická to je doktorka Štefaničíková, je úplně parádní je tam každý týden čt+pá a někdy i o víkendu, snažím se vždy se objednat tak aby tam byla ona, máme jí moc rádi…a víš co, je to doktorka u nás v Havířovské porodnici, tak jsem ráda, že tam budu mít nějakou známou tvář :mrgreen:

tak držím palečky.

• načítám...
182
11.12.10 13:42

Joane tak to jsme mám na co těšit ale jo těším se na ty moje mala mrnatka jak budou už konečně u mě v naruči:-)

Twitty tak to budem se tam možna potkávat to je super ja hned první tyden tam pojedu a jsme moc ráda že tam je i ve čt a pá ta doktorka mam velkou radost doufám že mi IVF bude dělat ona moc ji věřím je to ženska s kterou se dá mluvit a poradí ti musí nam to vyjít bo mě už trefí chci mimiska moc a doufám že nam to vyjde:-)) :potlesk:

Pojedu tam asi počítam jak příjde MS tak čt-pá v první tyden nejedeš taky?

• načítám...
joanee
11.12.10 20:48

Peti,drzim pesti :mavam:

• Upravit
182
11.12.10 22:25
joanee píše:
Peti,drzim pesti :mavam:

Díky moc :pankac: kéž by to vyšlo jako tobě :palec:

• načítám...
3006
14.12.10 09:35

Petruška11 - právě jsem se objednala a jdu 6.1. na 9.15, měla by tam být pokud se něco nestane-nemoc apod. paní Štefaničíková, tak se tam možná potkáme, pokud půjdeš ve stejný den

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.