Stimulace před IVF srpen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2244
28.10.10 08:39

Dobré ráno holky, všechny moc zdravím :mavam: :mavam: :mavam:
MONI gratuluji k Tvému zítřejšímu dni a přeji, ať dopadne vše podle Tvých představ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
28.10.10 09:11

a vítězem je...

Ahojte ženské :)
pár dní jsem tu nebyla a tady je milion příspěvků. Nevydržím to číst než se podělím o zážitky :lol:
Včera jsme byli v Polance a zvítězili před gyn. ovou. na plné čáře :dance: Bylo to supr, 1. dojem udělali na 1000% :potlesk: Takže ač jsme sestřičce na začátku říkali, že jdem zatím jen na konzultaci, tak jsme podstoupili rovnou vyšetření, darování přítelových potvůrek, odběr krve a v pondělí jdeme na pohovor s genetičkou :lol:
Doufám, že hodně dobře platí tu sestřičku, co tam vypisuje karty a všecky tyhle věci, páč ta byla naprosto skvělá - usměvavá, přátelská, vtipná a je vidět, jak strašně moc záleží na dalším personálu kromě lékařů.Ale takoví byli všichni !!! i ta laborantka, co nám říkala výsledky spg.
No a pan docent Sobek .. :lol: jak jste říkaly, kapitola sama pro sebe :lol: Přítel byl z něho nadšený. Některé jeho vtípky sice byly kapánek v šovinistickém stylu :-? :lol: , ale říkám si, že asi ví, že chlapi mají problém chodit na tyhle vyšetření atd. tak je tam trochu hýčká :lol: Každopádně byl strašně milý, všechno nám vysvětlil, na co jsme se ptali, vůbec se nedivil,když jsme řekli, že jsme se byli podívat i jinde, mluvil s přítelem i o té varikokéle z jiných zdravotních hledisek než jen oplodnění spermie atd…
No pevně rozhodnutí, že jdeme do Polanky,jsme byli hned po 20 minutách naší návštěvy. Jen jsme se na sebe koukli a kývli si :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No vpodstatě, já už to tušila, když sem viděla to prostředí, tu sestřičku…prostě dojem byl hned jíný.
Co se týče další léčby: dr.sob. říkal,že ten spg není až tak tragický a že pokud třeba nenajdeme nějaké závažní kontraindikace, tak by klidně začal jednoduchými metodami, takže zkusíme IUI a pak se prostě uvidí.. :-)
takže v pondělí genetika, pak už klasicky ty vyšetření k IUI :lol:
howgh :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
28.10.10 09:45

Zdravím všecky nové holčiny :mavam: předem se omlouvám, zatím nejsem zběhlá ve všech zkratkách a všecky ty léky, co tu holky berou, ty vůbec neznám, takže asi xkrát vůbec nebudu vědět, co to vlastně řešíte :lol: zatím si pamatuju jen nějaký synar, či co, který si někdo chtěl stříkat do nosa zavřený :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :lol: :lol:
Moni, Svatba :dance: :potlesk: vy jste dobří blázni :lol: věřím, že takovéhle akce na rychlo a bez dlouhých stresů a příprav jsou kolikrát mnohem lepší než ty dlouho plánované, kde se kolikrát všecko překombinuje, všichni jsou nervní aby to vyšlo, tak jak se úzkostně plánuje už půl roku… Zítra to bude určitě BÁJEČNÁ PÁRTY :dance: Jinak držím palce, ať na endokr. samé dobré zprávy.
Sluníčko, gratuluju k příslibu svatby :dance: :potlesk: a krásné šaty na té fotce
Jani, držím palce, at se objeví sourozenec :) a se svatbou počkejte až si ji děcka užijí taky :) akorát jestli se rozhodnete, že v čele stolu bude klasický zasedací pořádek,tak se těm dětem trochu těžko vysvětluje, že opravdu nebudou sedět mezi maminkou a tatínkem :lol: :lol: :lol: jsem jednu takovou scénu, malého uraženého 7letého dítěte zažila :mrgreen: :lol: byla to prča :lol:
Zoiči: gratulace :dance: :potlesk:
Hani: páni to musí být docela opruz, že je chlap pořád pryč, držím palce, až už je brzo jen doma :-)

uf…jsem dočetla asi všechny přízpěvky,za x dní a mám hlavu jak balón :lol: teď už ale musím zase pryč. užijte si dnešní den, je tam kráááásně :)

Holky, kokám že mi nepředvítá moc úspěšnou budoucnost :lol: Někdo už mi i předpověděl termín IVF :lol: :lol: :lol: to víte víc než pan docent :lol: :lol: Po včerejší návštěvě fertimedu je to čekatelka na IUI :-D můžu já vůbec sem mezi Vás :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
28.10.10 11:11

Ahoj PEŤO :mavam:
Takže říkáš, že raději Polanku? No já musím ještě na KET a pak taky z Gyncentra asi mizím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
28.10.10 11:58

ahojík holky, přeji hezké dopoledne. venku je fakt nádherně co?

petul, to je dobře že sis vybrala, první dojem je nejdůležitější. :palec: já kdybych tenkrát taky oběhla víc center tak bych třeba skončila jinde, ale já jsem v gyncentru zatím celkem spokojená, takže jim dám ještě druhou šanci a pak půjdu asi jinam(ale doufám že už to nebude potřeba) ale stejně se divím že jak v ostravě tak v polance vám budou dělat tu genetiku, to se normálně před ivf nedělá pokud vím.dokonce ani mě po 1.neúspěšném ivf to nenabídli :nevim: no ale každopádně vám moc přeju ať se co nejdřív zadaří při IUI a na ivfko ani nedojde.

ivvi, takže ty už ses taky rozhodla pro odchod z ostravy? :cry: hele ale to máš stehně jedno, protože ten ket vyjde :palec: :palec: :palec:

janusko tak co, jak to s tebou vypadá?testovala jsi dneska?jsem stráááášně zvědavá.a držím palečky :palec:

moni, vy jste si objednávali i počasí? :mrgreen: vypadá to že budete mit zítra krásně, tak krásnou svatbu a ať vše klapne. :palec:

jani co ty?u nás je to na prd co, ještě máme před sebou dlouhé čekání :zed: :zed:

tak užívejte volna.papa :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
28.10.10 13:12

Ahoj holky
Moni, přeji ať se zítřejší den vydaří a máte na něj krásné vzpomínky.
Peti, omlouvám se za pozici v tabulce. Domnívala jsem se, že vám v předchozím CAR řekli, že IVF a kvůli pojišťovně a Vánocům že až v lednu. Jsem ráda, že jsi z druhého CAR tak nadšená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
28.10.10 15:36

HANi děkuji, jsi hodná, ale uvidíme, abych pravdu řekla, víc jsem věřila IVF, než teď tomu KETu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
28.10.10 16:42

Sluníčko
pokud půjdeme do dalšího umělka, tak nejdřív příští rok :-)

Sluníčko28 píše:
Ahoj Markisku, tak kontrola se ti blíží, viď. Půjdeš do dalšího IVF nebo si dáš pauzu?Januško, to nemusí vůbec nic znamenat. Určitě to bude dobré. Neuděláš zítra testík? Přeji //
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
28.10.10 17:32

Peťi, tak to gratuluji k rozhodnutí…jsem ráda, že jsem se nemýlila :wink:

PetraFm píše:
Ahojte ženské :)
pár dní jsem tu nebyla a tady je milion příspěvků. Nevydržím to číst než se podělím o zážitky :lol:
Včera jsme byli v Polance a zvítězili před gyn. ovou. na plné čáře :dance: Bylo to supr, 1. dojem udělali na 1000% :potlesk: Takže ač jsme sestřičce na začátku říkali, že jdem zatím jen na konzultaci, tak jsme podstoupili rovnou vyšetření, darování přítelových potvůrek, odběr krve a v pondělí jdeme na pohovor s genetičkou :lol:
Doufám, že hodně dobře platí tu sestřičku, co tam vypisuje karty a všecky tyhle věci, páč ta byla naprosto skvělá - usměvavá, přátelská, vtipná a je vidět, jak strašně moc záleží na dalším personálu kromě lékařů.Ale takoví byli všichni !!! i ta laborantka, co nám říkala výsledky spg.
No a pan docent Sobek .. :lol: jak jste říkaly, kapitola sama pro sebe :lol: Přítel byl z něho nadšený. Některé jeho vtípky sice byly kapánek v šovinistickém stylu :-? :lol: , ale říkám si, že asi ví, že chlapi mají problém chodit na tyhle vyšetření atd. tak je tam trochu hýčká :lol: Každopádně byl strašně milý, všechno nám vysvětlil, na co jsme se ptali, vůbec se nedivil,když jsme řekli, že jsme se byli podívat i jinde, mluvil s přítelem i o té varikokéle z jiných zdravotních hledisek než jen oplodnění spermie atd…
No pevně rozhodnutí, že jdeme do Polanky,jsme byli hned po 20 minutách naší návštěvy. Jen jsme se na sebe koukli a kývli si :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No vpodstatě, já už to tušila, když sem viděla to prostředí, tu sestřičku…prostě dojem byl hned jíný.
Co se týče další léčby: dr.sob. říkal,že ten spg není až tak tragický a že pokud třeba nenajdeme nějaké závažní kontraindikace, tak by klidně začal jednoduchými metodami, takže zkusíme IUI a pak se prostě uvidí.. :-)
takže v pondělí genetika, pak už klasicky ty vyšetření k IUI :lol:
howgh :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
28.10.10 17:36

Peťi, s tím synarelem jsem to byla já :oops:
Svatba - kompletně naplánováno, zařízeno..jsme se smáli, jsme zjistili, že mám šaty doma delší dobu, než doba naplánováni svatby
Endokrinologie - sestra mi říkala, že to mám jen trošičku zvýšení, že mě k nim ani nemusel dr. posílat..Doktor mi dal nějaké tabletky - jen půlku ráno, aby se to úplně dalo do normy a za 3 měsíce na kontrolu…takže je to v klidu

PetraFm píše:
Zdravím všecky nové holčiny :mavam: předem se omlouvám, zatím nejsem zběhlá ve všech zkratkách a všecky ty léky, co tu holky berou, ty vůbec neznám, takže asi xkrát vůbec nebudu vědět, co to vlastně řešíte :lol: zatím si pamatuju jen nějaký synar, či co, který si někdo chtěl stříkat do nosa zavřený :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :lol: :lol:
Moni, Svatba :dance: :potlesk: vy jste dobří blázni :lol: věřím, že takovéhle akce na rychlo a bez dlouhých stresů a příprav jsou kolikrát mnohem lepší než ty dlouho plánované, kde se kolikrát všecko překombinuje, všichni jsou nervní aby to vyšlo, tak jak se úzkostně plánuje už půl roku… Zítra to bude určitě BÁJEČNÁ PÁRTY :dance: Jinak držím palce, ať na endokr. samé dobré zprávy.
Sluníčko, gratuluju k příslibu svatby :dance: :potlesk: a krásné šaty na té fotce
Jani, držím palce, at se objeví sourozenec :) a se svatbou počkejte až si ji děcka užijí taky :) akorát jestli se rozhodnete, že v čele stolu bude klasický zasedací pořádek,tak se těm dětem trochu těžko vysvětluje, že opravdu nebudou sedět mezi maminkou a tatínkem :lol: :lol: :lol: jsem jednu takovou scénu, malého uraženého 7letého dítěte zažila :mrgreen: :lol: byla to prča :lol:
Zoiči: gratulace :dance: :potlesk:
Hani: páni to musí být docela opruz, že je chlap pořád pryč, držím palce, až už je brzo jen doma :-)

uf…jsem dočetla asi všechny přízpěvky,za x dní a mám hlavu jak balón :lol: teď už ale musím zase pryč. užijte si dnešní den, je tam kráááásně :)

Holky, kokám že mi nepředvítá moc úspěšnou budoucnost :lol: Někdo už mi i předpověděl termín IVF :lol: :lol: :lol: to víte víc než pan docent :lol: :lol: Po včerejší návštěvě fertimedu je to čekatelka na IUI :-D můžu já vůbec sem mezi Vás :think: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
28.10.10 17:39

Hani, to je divné, že ti genetiku nedělali…nám hned ze začátku, hned po vstupním pohovoru..Počasí jsme neobjednávali, ale asi to fakt výjde…Já ani nemůžu uvěřit, jak to vše krásně klape..od včerejška už máme doma prstýnky, šaty, ozdoby…zítra jen účes, vyzvednout dort, kytku a hurá na to :-D

hanulla píše:
ahojík holky, přeji hezké dopoledne. venku je fakt nádherně co?

petul, to je dobře že sis vybrala, první dojem je nejdůležitější. :palec: já kdybych tenkrát taky oběhla víc center tak bych třeba skončila jinde, ale já jsem v gyncentru zatím celkem spokojená, takže jim dám ještě druhou šanci a pak půjdu asi jinam(ale doufám že už to nebude potřeba) ale stejně se divím že jak v ostravě tak v polance vám budou dělat tu genetiku, to se normálně před ivf nedělá pokud vím.dokonce ani mě po 1.neúspěšném ivf to nenabídli :nevim: no ale každopádně vám moc přeju ať se co nejdřív zadaří při IUI a na ivfko ani nedojde.

ivvi, takže ty už ses taky rozhodla pro odchod z ostravy? :cry: hele ale to máš stehně jedno, protože ten ket vyjde :palec: :palec: :palec:

janusko tak co, jak to s tebou vypadá?testovala jsi dneska?jsem stráááášně zvědavá.a držím palečky :palec:

moni, vy jste si objednávali i počasí? :mrgreen: vypadá to že budete mit zítra krásně, tak krásnou svatbu a ať vše klapne. :palec:

jani co ty?u nás je to na prd co, ještě máme před sebou dlouhé čekání :zed: :zed:

tak užívejte volna.papa :mavam: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
28.10.10 17:41

Holky, všem děkuji za přání pěkného svatebního dne :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
28.10.10 18:29

holky chci se zeptat, vám ostatním taky dělali genetiku ještě před ivfkem jak píše monča????a ještě něco dalšího? mě brali jen krev 3DC na hormonální profil a pak vždy jen ultrazvuk 12DC :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
28.10.10 18:42

Marki :mavam:

Moni, bezva, že už máš všechno doma a podařilo se vám vše zařídit v takovém rekordním čase. :palec: Doufám, že nám dáš fotečky sem pak.

Hanul, ne všechny CARy dělají hned více vyšetření genetiku, imuno a tak. Mně u nás taky vzaly jen krev kvůli hormonům a UTZ. Tím, že mám MS pravidelnou i s ovulací, tak mě také více nezkoumali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
28.10.10 18:52
hanulla píše:
holky chci se zeptat, vám ostatním taky dělali genetiku ještě před ivfkem jak píše monča????a ještě něco dalšího? mě brali jen krev 3DC na hormonální profil a pak vždy jen ultrazvuk 12DC :nevim:

Hani, nám ho v polance naplánovali hned na pondělí a když jsme se min. týden byli kouknout v Ově u Lachčiny, tak o genetice taky mluvil. V souvislosti se špatným spg přítele, jestli to špatné spg není něčím horším. Když nad tím teď uvažuju, tak nevím, jestli ho měli v plánu dělat i mě … ale asi jo…a hned na začátku, před IVF…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.