Stimulace před IVF srpen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2605
26.10.10 19:19

Peti, zítra by jste měli mít ten pohovor u Doc.Sobka, pokud se nepletu,že? Tak ať dobře pořídíte a vyberete správně :palec: !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
26.10.10 20:12

Jdu pozdravit :mavam: dočítám vás, ale nestíhám reagovat :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
26.10.10 21:19

Tak jak se máte holky?

Já jsem malou uložila, přečetla pohádku a teď si tu popíjím čajík a koukám na ordinaci. Začíná mi pobolívat bříško. No nevím nevím, jestli mi to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
26.10.10 21:26

Ahoj Markisku, tak kontrola se ti blíží, viď. Půjdeš do dalšího IVF nebo si dáš pauzu?

Januško, to nemusí vůbec nic znamenat. Určitě to bude dobré. Neuděláš zítra testík? Přeji //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
26.10.10 21:58

Sluničko právě o tom přemýšlám, ale uvidím zítra. Půjdu s malou cvičit, není to moc náročné, tak uvidíme. Ona stejnak si tam skoro dělá co chce. Děkuji za podporu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
27.10.10 07:29

Ahoj holky !!
Januško jak ti je dneska ? pořád pobolívá bříško ? kdy budeš testovat ? držím palce.
Moni - toto letí, už si pícháš puregon , vidíš nic to není. Já jsem taky poprvé byla z toho mimo, ale pak zjistíš, že to nic není .Máš už nemocenskou ?
Peťul - držím palce na pohovor.
Jinak zdravím všechny holčiny :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
27.10.10 08:25
Jana-76 píše:
Ahoj holky !!
Januško jak ti je dneska ? pořád pobolívá bříško ? kdy budeš testovat ? držím palce.
Moni - toto letí, už si pícháš puregon , vidíš nic to není. Já jsem taky poprvé byla z toho mimo, ale pak zjistíš, že to nic není .Máš už nemocenskou ?
Peťul - držím palce na pohovor.
Jinak zdravím všechny holčiny :-D

Jani i další holky :-) , tak píchání puregon jsem večer i ted ráno v poho zvládla :-) Na nemocenské zatím nejsem, ale už jsem se domlouvala s Dr., že budu od 2.11. - 1.11. jdu na kontrolu, tak mi vypíše nemocenský lístek.
Včera jsem byla ve svatebním salonu - první šaty, které se mi líbili (nejvíce ze všech) jsem zkusila a bylo rozhodnuto - seděli a i všichni lidé, kteří tam byli mi říkali, že jsou suprové…Zkoušeli si tam šaty ještě dvě holčiny - už asi páté a nemohly se rozhodnout…Já tam přišla, jedny zkusila a hned je brala :-) :-) :-) To su dobrá :mrgreen:
Fotečky tu pak určitě dám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
27.10.10 08:57

Ahoj holky :mavam:
přeji krásný den.
Moni, tak to je super, že přípravy jdou bez problému. Ať IVFkové tak svatební.
Já už si vyhlídla oznámení a text :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
27.10.10 09:01
Sluníčko28 píše:
Ahoj holky :mavam:
přeji krásný den.
Moni, tak to je super, že přípravy jdou bez problému. Ať IVFkové tak svatební.
Já už si vyhlídla oznámení a text :lol:

Sluníčko, tak oznámení my neřešíme :-) Ale chceme poslat zpětně oznámení s fotkou, že jsme se vzali…ale to připravíme až po svatbě, jak budou fotky a bude více času.

Jinak holky v ostravě doporučuji svatební salon Karina na Svinově…Mají nízké ceny, příjemná obsluha, všechny šaty si můžete osahat… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
27.10.10 09:45

Pro povzbuzení, že bojovat a nevzdávat se se vyplatí
 https://www.emimino.cz/…zilky-53628/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
27.10.10 10:07

nazdárek holky, jak se máte?
tak co janusko, testovala jsi dneska?moc ti držím palečky. :palec:

moni s těma šatama jsi fakt šilkulka, to já jsem na tom byla jako ty dvě holčiny co je popisuješ :mrgreen: . jinak v tom salonu jsem taky byla ale šaty co se mi líbily už byly zamluvené, tak jsem byla nakonec v centru v horníku(teď si nevzpomenu jak se ten salon jmenoval, ale měli tam taky super výběr).tak přeji ať vám to všechno dobře dopadne. :wink:

sluníčko, tak ty už máš i oznámení jo, no dobrý :potlesk: .vidím že přípravy bereš zodpovědně :lol:

jinak všechny zdravím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
27.10.10 10:55

Sluníčko - tak to je teda článek,člověk to fakt nesmí vzdávat .Děkuji za příspěvek. Co ty ? furt ms nikde :-D
Moni - mám radost, že sis už vyblarala šaty. Moni na kdy máte tdy termín svatby ? možná si to tady už psala, ale je nás tady už hodně a někdy se mi to plete.
Hanul - my si ještě počkáme :lol: do ledna
Januško -tak co ? budeš testovat ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
27.10.10 10:59
Jana-76 píše:
Sluníčko - tak to je teda článek,člověk to fakt nesmí vzdávat .Děkuji za příspěvek. Co ty ? furt ms nikde :-D
Moni - mám radost, že sis už vyblarala šaty. Moni na kdy máte tdy termín svatby ? možná si to tady už psala, ale je nás tady už hodně a někdy se mi to plete.
Hanul - my si ještě počkáme :lol: do ledna
Januško -tak co ? budeš testovat ?

Jani, já mám termín svatby teď v pátek 29.10.2010. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
27.10.10 11:11

Jani, MS nikde. Jsem dnes 4 týdny po operaci, tak by třeba už mohla, ale ona si dá mrcha načas… :cert: :cert: Tak se budu pak rozhodovat, zda KET hned po první MS nebo čekat až na konec ledna :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
27.10.10 14:19

Tak jsme si holky s, ještě zatím, přítelem :-) objednali svatební noc ze soboty na neděli na sepetné v beskydech…Nevím jestli to znáte, je to tam super - skvělé ubytování, jídlo, welness…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.