Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Peti, zítra by jste měli mít ten pohovor u Doc.Sobka, pokud se nepletu,že? Tak ať dobře pořídíte a vyberete správně
!!!
Tak jak se máte holky?
Já jsem malou uložila, přečetla pohádku a teď si tu popíjím čajík a koukám na ordinaci. Začíná mi pobolívat bříško. No nevím nevím, jestli mi to vyjde.
Ahoj Markisku, tak kontrola se ti blíží, viď. Půjdeš do dalšího IVF nebo si dáš pauzu?
Januško, to nemusí vůbec nic znamenat. Určitě to bude dobré. Neuděláš zítra testík? Přeji //
Sluničko právě o tom přemýšlám, ale uvidím zítra. Půjdu s malou cvičit, není to moc náročné, tak uvidíme. Ona stejnak si tam skoro dělá co chce. Děkuji za podporu ![]()
Ahoj holky !!
Januško jak ti je dneska ? pořád pobolívá bříško ? kdy budeš testovat ? držím palce.
Moni - toto letí, už si pícháš puregon , vidíš nic to není. Já jsem taky poprvé byla z toho mimo, ale pak zjistíš, že to nic není .Máš už nemocenskou ?
Peťul - držím palce na pohovor.
Jinak zdravím všechny holčiny ![]()
Jana-76 píše:
Ahoj holky !!
Januško jak ti je dneska ? pořád pobolívá bříško ? kdy budeš testovat ? držím palce.
Moni - toto letí, už si pícháš puregon , vidíš nic to není. Já jsem taky poprvé byla z toho mimo, ale pak zjistíš, že to nic není .Máš už nemocenskou ?
Peťul - držím palce na pohovor.
Jinak zdravím všechny holčiny
Jani i další holky
, tak píchání puregon jsem večer i ted ráno v poho zvládla
Na nemocenské zatím nejsem, ale už jsem se domlouvala s Dr., že budu od 2.11. - 1.11. jdu na kontrolu, tak mi vypíše nemocenský lístek.
Včera jsem byla ve svatebním salonu - první šaty, které se mi líbili (nejvíce ze všech) jsem zkusila a bylo rozhodnuto - seděli a i všichni lidé, kteří tam byli mi říkali, že jsou suprové…Zkoušeli si tam šaty ještě dvě holčiny - už asi páté a nemohly se rozhodnout…Já tam přišla, jedny zkusila a hned je brala
To su dobrá ![]()
Fotečky tu pak určitě dám…
Ahoj holky ![]()
přeji krásný den.
Moni, tak to je super, že přípravy jdou bez problému. Ať IVFkové tak svatební.
Já už si vyhlídla oznámení a text ![]()
Sluníčko28 píše:
Ahoj holky
přeji krásný den.
Moni, tak to je super, že přípravy jdou bez problému. Ať IVFkové tak svatební.
Já už si vyhlídla oznámení a text
Sluníčko, tak oznámení my neřešíme
Ale chceme poslat zpětně oznámení s fotkou, že jsme se vzali…ale to připravíme až po svatbě, jak budou fotky a bude více času.
Jinak holky v ostravě doporučuji svatební salon Karina na Svinově…Mají nízké ceny, příjemná obsluha, všechny šaty si můžete osahat… ![]()
Pro povzbuzení, že bojovat a nevzdávat se se vyplatí
https://www.emimino.cz/…zilky-53628/?…
nazdárek holky, jak se máte?
tak co janusko, testovala jsi dneska?moc ti držím palečky. ![]()
moni s těma šatama jsi fakt šilkulka, to já jsem na tom byla jako ty dvě holčiny co je popisuješ
. jinak v tom salonu jsem taky byla ale šaty co se mi líbily už byly zamluvené, tak jsem byla nakonec v centru v horníku(teď si nevzpomenu jak se ten salon jmenoval, ale měli tam taky super výběr).tak přeji ať vám to všechno dobře dopadne. ![]()
sluníčko, tak ty už máš i oznámení jo, no dobrý
.vidím že přípravy bereš zodpovědně ![]()
jinak všechny zdravím ![]()
Sluníčko - tak to je teda článek,člověk to fakt nesmí vzdávat .Děkuji za příspěvek. Co ty ? furt ms nikde ![]()
Moni - mám radost, že sis už vyblarala šaty. Moni na kdy máte tdy termín svatby ? možná si to tady už psala, ale je nás tady už hodně a někdy se mi to plete.
Hanul - my si ještě počkáme
do ledna
Januško -tak co ? budeš testovat ?
Jana-76 píše:
Sluníčko - tak to je teda článek,člověk to fakt nesmí vzdávat .Děkuji za příspěvek. Co ty ? furt ms nikde
Moni - mám radost, že sis už vyblarala šaty. Moni na kdy máte tdy termín svatby ? možná si to tady už psala, ale je nás tady už hodně a někdy se mi to plete.
Hanul - my si ještě počkámedo ledna
Januško -tak co ? budeš testovat ?
Jani, já mám termín svatby teď v pátek 29.10.2010. ![]()
Jani, MS nikde. Jsem dnes 4 týdny po operaci, tak by třeba už mohla, ale ona si dá mrcha načas…
Tak se budu pak rozhodovat, zda KET hned po první MS nebo čekat až na konec ledna ![]()
Tak jsme si holky s, ještě zatím, přítelem
objednali svatební noc ze soboty na neděli na sepetné v beskydech…Nevím jestli to znáte, je to tam super - skvělé ubytování, jídlo, welness…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.