Stimulace před IVF srpen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5514
25.10.10 08:52

Ahojky holky,

Jana76 děkuji za milé přivítání, já jsem při prvním IVF si nechala závést dvě vajíčka. Při duhém také a stimulovala jsem gonalem, potom mi přidali injekce centrodine a nakonec Otriville. Měla jsem osm vajíček z to pět se oplodnilo a pak nakonec zůstali 4, dvě mi dali a dvě ještě nechali do druhého dne a dozvím se jestli se zamrazili, teď v pátek při ko. A ty se připravuješ na IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
25.10.10 09:51

Ahoj Holky,

já jsem tu celý víkend nebyla…vzhledem k tomu, že jsme se s přítelem rozhodli se tento týden vzít - asi v pátek, tak nevím kde mi hlava stojí…Organizuji svatbu, do toho vyřizujeme úvěr…dnes jdu na kontrolu do fertimedu, tak snad je vše ok…zítra ještě na endokrinologii, protože jsem měla špatné výsledky…
Svatba - o víkendu jsme to řekli blízké rodině, budou tam rodiče, prarodiče a sourozenci..všichni to vzali pozitivně…jen dnes nám vybouchl úřad, tak jsem musela obvolávat jiné, tak na jednom mi obřad přislíbili a odpoledne tam s přítelem jdeme..Prstýnky už máme taky objednané budou ve středu odpoledne :-)
Byt - složili jsme zálohu a ted čekáme na smlouvu od realitky Úvěr - dáváme dohromady potřebné formuláře
Mimi - stříkám si stále Synarel (žádné vedlejší účinky :-) a dnes jdeme na kontrolu - asi už mi dají injekce - bojím bojím…

Holky, my jsme s přítelem fakt blázni…jsme říkali, že si otevřeme agenturu pro organizaci svateb na rychlo :lol:

Jinak vítám nováčka a přeji úspěšné IVF!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
25.10.10 10:12

MOni tak to je opravdu svatba na rychlo, ale asi je to dobré, to tak dlouho dopředu neplánovat. My jsme s přítelem už dlouho a svatba nikde. No snad třeba když už by bylo druhé mimi, tak snad do toho přaštíme také. Synarel jsem si stříkala při prvním IVF. Držím ti palečky ať ti ko dopadne dobře a začneš si píchat injekce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
25.10.10 10:26

Moni - tak to je rychlovka. Tak to gratuluju. Vše jde jako po másle.Držím palce na dnešní ko. Pak písni.
Moni a proč chodíš na endokrinologii ? něco se štítnou žlázou ?
Januš- já jdu na ivf po novém roce,teď už bych do do vánoc nestihla a v caru mají do 20.12.pak už volno tak to už nikoho neberou jen holky co už jsou teˇd připravené.Já jěště nemám odběry atd. Já už měla jednou ivf ale nevyšlo. Jsi na nemocenské ? a kolikátý den jsi dnes od et ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
25.10.10 10:33

Ahoj holky,
Moni, tak to je fofr. Tak ať vám zdárně klapne svatba a pak i ten úvěr.
Já konečně včera po dlouhém několikadenním naléhání vymámila příslib svatby na příští rok :dance: :dance: :dance: Termín ještě neřekl, ale hlavně, že odsouhlasil příští rok. Já to chci na zámku, tak já rychlovku nee. Týden na přípravy, páni. To pak přijdu na radu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
25.10.10 10:47
Jana-76 píše:
Moni - tak to je rychlovka. Tak to gratuluju. Vše jde jako po másle.Držím palce na dnešní ko. Pak písni.
Moni a proč chodíš na endokrinologii ? něco se štítnou žlázou ?
Januš- já jdu na ivf po novém roce,teď už bych do do vánoc nestihla a v caru mají do 20.12.pak už volno tak to už nikoho neberou jen holky co už jsou teˇd připravené.Já jěště nemám odběry atd. Já už měla jednou ivf ale nevyšlo. Jsi na nemocenské ? a kolikátý den jsi dnes od et ?

Na endokrinologii jdu poprvé, měla jsem nějaké špatné výsledky na štítnou žlázu, snad to nebude nějaká hruza :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
25.10.10 10:55

Jana 76 na nemocenské nejsem, jsem na mateřské, mám 20měsíční dcerku a tak nemusím mít nemocenskou. Jinak sem 11den, ale nějak se bojím testovat, aby se tam něco objevilo a tak budu čekat do čt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
25.10.10 12:09

ahoj holky, můžu taky k vám? :kytka:
už dlouho vám tady do diskuze nakukuji a teď nás pozvala sluníčko28 (vidím že januska už je tady :-D ) ať se přidáme.jsem po 1. neúspěšném ivf a na další pokus si musím počkat až do ledna. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
25.10.10 12:12

Ahojky Hanullko, jsem ráda, že jsi se také přidala. Aspoň se tu nebudu ztrácet sama. A jak se máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
25.10.10 12:14

Ahoj Hanulko,
vítám tě u nás :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
25.10.10 12:27

zdravím sluníčko :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
25.10.10 12:30

Ahoj Januško,
já jsem v práci, tak jen občas mrknu, nestíhám. Nezkusíš zítra testík. To už by to mělo být jasné ne. Držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
25.10.10 12:32

Ahoj Hanul - tak to jsme na tom stejně , taky mám za sebou neúspěšné ivf a druhé budu mít kolem ledna. Tak tě tady vítám.
Januš-mě to nedošlo, promiň , že jsi vlastně doma. :zed: Januš to vypadá, že to vyšlo , co ? já už v té době špinila . Mylsím, že budeš těhu.
Sluníčko - tak ty taky do toho paštíš ? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
25.10.10 12:32

holky díky,sluníčko vím že jsi mě zvala už dávno ale nějak jsem neměla moc času na pokec tak jsem to nechala až na dnešek.
ahoj janusko, co já já se mám celkem fajn ale co ty, jak se ti daří, všechno dobrý s mimískama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
25.10.10 12:37

Jani, já bych práskala :dance: už dávno, ale drahá polovička je trochu brzdička. V únoru se mi podařilo dosáhnout „mety“ (tak tomu říká on) zasnoubení a teď konečně už sprintuju na metu svatba :mrgreen: Chtěla bych květen nebo červen. Snad klapne KET prosinec nebo leden, tak abych měla bříško, ale ještě nebyla ufuněná koule s oteklýma nohama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.