Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
hanulla píše:
no to víš že jo.jen to bude změna. tuhle práci dělá co jsme spolu a delší dobu doma bývá jen v létě o dovolené.
HANi já mizím do sprchy a spát, manžel dojede ve dvě v noci, tak mne zas vzbudí, jak bude dělat rámus
a já mám budíček před pátou ráno
. Tak dobrou a zase někdy tady, pa pa
![]()
AHOJ DEVCATA JSEM TU NOVA.IVF V LEDNU 2011 A CHTELA BYCH SE VAS ZEPTAT K CEMU JE LEK ORGAMETRIL? DR MI NIC K TOMU NEREKL. MA Z VAS NEKDO S TIM LEKEM ZKUSENOT? DEKUJI ZA ODPOVED JITKA 12
hezký večer jitul, bohužel ti nepomůžu, tenhle lék jsm neměla.a není nic napsané ani na letáčku?už víš jaký budeš mít protokol?
JE AHOJ HANI JA JESTE TEN LEK NE MAM ALE JDU SI HO ZITRA VYZVEDNOUT. TAK UVIDIM. A JAKEJ PROTOKOL MYSLIS? KAM TY CHODIS DO PRONATALU? A JESTLI SE MUZU ZEPTAT A ODKUD JSI POKUD BENESOV U PRAHY TAK MUZEM SKOCIT NA KAVU. ALE TO ASI NEHROZI VID. PRI MI SMULE REKLA BYCH DRUHA STRANA REPUBLIKY ZE?
![]()
Ahoj holky !!
Zoiči tak to je super zpráva- konečně tu smůlu někdo prorazil ![]()
Jituš - zdravím , ten lék vůbec neznám, to budeš brát už teď ? a na ivf jdeš v lednu ?
Jinak hezké ráno ![]()
Krásné ráno,
vypadáto, že bude dneska venku trochu lépe než včera, tady začíná svítit sluníčko, ale mráčky tu jsou také.
Včera už jsem se sem nedostala, přítel něco dělala na počítači.
Vítám tady Jitku12, ten lék vůbec neznám, ale uvidíš co ti řeknou. Pak dej vědět jak si dopadla.
ahoj holky, hezké ráno přeji.
jitul, máš pravdu, já jsem z ostravy.
jinak jsem myslela stimulační protokol, je buď dlouhý, tzn. že bereš léky déle a pak je krátký, kdy začneš stimulovat na ivf jakmile ti začne ms a pak během 14 dnů jdeš na OPU.Ale to ti v caru určitě všechno řeknou.kdy tam jdeš?
Ahoj Holky,
nejprve vítám všechny nováčky…Já poslední dobou vůbec nestíhám, ted jsem si na rychlo přečetla Vaše příspěvky a mám z toho totální chaos.
Zoičo, moc ti gratuluji…krásně si to užívej…
Jinak já bych si měla dnes píchnout první injekci Puregonu a 1.11.2010 mám KO.
Krásný den všem!!!
Ahoj holky,
Moni, já se ani nedivím, že nestíháš
Máš teď nabitý dny.
ahoj Zoiči, tak jsem se přečetla tu skvělou zprávu! moooc gratuluju ![]()
moc to sice nechápu, jak to u tebe probíhalo, protože jsem četla předtím nějaké jiné zprávy, ale hlavní je, že to tak je! ![]()
na srdíčko je moc brzo u mě bylo vidět až na KO v osmém týdnu, ve středu jdu na další KO, tak snad bude vše v pořádku ![]()
tak si to moc užívej, i když ty už jsi zkušená mamina, tak z toho nejsi asi tak poprděná jako já ![]()
Holky to je se mnou hrůza. Nemohla jsem to péro Puregonu složit dohromady, tak jsem musela navštívit Fertimed…Za asistence sestřičky jsem to zvládla a večer to snad již bude ok…
![]()
Sluníčko28 píše: Čekatelky
Jana-76....................příprava na IVF leden
monika999..................příprava na IVF
PetraFm....................příprava na IVF
Lenik......................příprava na IVF
Sluničko 28................příprava na KET
Ivca.......................příprava na KET
Markisek...................odpočinkový čas
Hanulla....................příprava na IVF ledenStimulantky
Kandidátky
U čápa a vrány
januska1..........2 broučci ET 15.10.
Marti32...........1 mimiTP:26/5/11
Zoiča.............1 mimi
Sluníčko, tabulka je skvělá…mne už můžeš dát mezi stimulantky ![]()
Čekatelky ![]()
Jana-76....................příprava na IVF leden
PetraFm....................příprava na IVF leden
Lenik......................příprava na IVF listopad
Sluničko 28................příprava na KET prosinec/leden
Ivca.......................příprava na KET listopad
Markisek...................odpočinkový čas
Hanulla....................příprava na IVF leden
Stimulantky ![]()
monika999..................stimulace na IVF
Kandidátky ![]()
januska1..........2 broučci ET 15.10.
U čápa a vrány ![]()
Marti32...........1 mimi
TP:26/5/11
Zoiča.............1 mimi ![]()
Ahojky holky,
pěkný večer všem…
Krásný seznámek holky!!! Aspoň budeme mít o sobě trochu přehled!!! ![]()
Moni, ani jsem nepogratulovala k té smršti u tebe nových, nečekaných zpráv!!! Ať vám to všechno klapne, máte nádhernou svatbu(budem se těšit na fotečky..), krásný byteček a do třetice všeho dobrého, nového člena do rodiny!!! ![]()
S Puregonem to není žádná věda Moni, myslím, že teď ti to už půjde na 1!!!
Takže úspěšný start do stimulky!!!
Chvíli jsem koukala na zprávy, ale raději jsem zapla, notebook a jdu se juknout, co je nového, to by se musel člověk jen nasr…!!! ![]()
Idioti co ještě nevymyslí za škrty a bůh ví co.. Hlavně ta podpora rodiny, ta je tragická!!! ![]()
Januško, ptala jsi se, proč se mi stopla stimulka, bohužel mi z jednoho folikulu narostla cysta a bylo to takové dost riskantní, kdyby praskla, byly by folíky na prd, nebylo jich ani moc, tak jsem se nakonec dohodla s manžou, že to stopnem, no a zkusíme to později, další cyklus, takže teď v pátek, pokud bude vše ok, dostanu Puregon a 2.DC začnu píchat(krátký protokol)
Holky, koukám, že je nás tu teda dost z Ostravy a okolí, musíme se domluvit na nějaký ten srazík a všechno to prodrbat!!! ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.