Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Januš, je toho víc. Teď si vzpomínám jen na tohle, ale to je od MS. Ještě se po tom mrknu.
http://tehotenstvi.academy.sk/index.php
januska1 píše:
Zoiči také moc gratuluji k potvrzení těhu a určo pěkně odpočívej ať se ti to brzy ztratí. Malé ať je brzo dobře a hlavně ať jí to nesvědí a můžu se zeptat kolik jsi měla hcg?Sluníčko dá se někde spočítat termín porodu, já jsem někde koukala, že jsi dávala odkaz na vypočítání od OPU, nevíš kde to najdu?
ivvča píše:
SLUNI ta Tvoje MS si pořád hraje na schovávanou? To snad dělá naschvál
Leni
vidíš, já jsem si zas vybojovala dlouhý protokol, dr.chtěl krátký, já mu ale nevěřím. Ani neznám nikoho, komu by krátký vyšel, možná mi teď některá z Vás úspěšných dá pár facek
Všeobecně je ale prokázaná větší úspěšnost dlouhého, tak mi nezbývá nic jiného, než doufat, to asi znáte všechny. Mluvím tady teď o dlouhém protokolu, který se začíná první den cyklu injekcí, co způsobí přechod. Pak je ještě jiný dlouhý, který začíná 20.den předchozího cyklu, ten je právě při těch holčičích problémech, který naštěstí já nemám.
Jani gratuluju k těhu!!!
Prosím Tě, kolikátý den jsi tam měla tu slabou čárku? Já budu testovat každý den, od začátku.
Jinak už se mi ta stimulace taky blíží, příští týden dorazí ms… tak nějak pořád ještě doufám, že co kdyby třeba nedorazila… to by asi doktoři čuměli,když řekli, že normálně to nepůjde…
Holky přeju Vám všem hezkou neděli a už jen samá pozitiva!!
kači31 já jsem testovala 13den a to tam byla ta slabá čárka jako duch, ale setřička říkala, že ty levné testy nemusí být spolehlivé a myslím si, že hned po tom to nemá cenu. Jinak ti přeji hodně štěstí aby ti to vyšlo.
PetraFM děkuji ti.
sluničko přeji ti aby ms dorazila brzo, také nesnáším když něco přichází pozdě a i hlavně také u lidí, to by mě pak vzal ![]()
januska1 píše:Jani
kači31 já jsem testovala 13den a to tam byla ta slabá čárka jako duch, ale setřička říkala, že ty levné testy nemusí být spolehlivé a myslím si, že hned po tom to nemá cenu. Jinak ti přeji hodně štěstí aby ti to vyšlo.PetraFM děkuji ti.
sluničko přeji ti aby ms dorazila brzo, také nesnáším když něco přichází pozdě a i hlavně také u lidí, to by mě pak vzal
Ahoj Kači. Já ještě nejsem zcela zběhlá v protokolech a lécích. Ale testování po transféru asi hned nemá cenu, páč jestli Ti píchnou pregnyl, tak ten obsahuje hcg a docela dlouho se z těla dostává ven. Tak by jsi nebyla nějak zklamaná… jako já. Tři dny spoždění po IUI, ale pozitivní test byl jen díky pregnylu …
Hezkou neděli přeji
tak já měla krátký protokol s antagonisty a vajíček jsem měla dost a i zdárně oplodněných, viz. podpisek.
kači31 píše:
Leni
vidíš, já jsem si zas vybojovala dlouhý protokol, dr.chtěl krátký, já mu ale nevěřím. Ani neznám nikoho, komu by krátký vyšel, možná mi teď některá z Vás úspěšných dá pár facekVšeobecně je ale prokázaná větší úspěšnost dlouhého, tak mi nezbývá nic jiného, než doufat, to asi znáte všechny. Mluvím tady teď o dlouhém protokolu, který se začíná první den cyklu injekcí, co způsobí přechod. Pak je ještě jiný dlouhý, který začíná 20.den předchozího cyklu, ten je právě při těch holčičích problémech, který naštěstí já nemám.
Jani gratuluju k těhu!!!
Prosím Tě, kolikátý den jsi tam měla tu slabou čárku? Já budu testovat každý den, od začátku.
Jinak už se mi ta stimulace taky blíží, příští týden dorazí ms… tak nějak pořád ještě doufám, že co kdyby třeba nedorazila… to by asi doktoři čuměli,když řekli, že normálně to nepůjde…
Holky přeju Vám všem hezkou neděli a už jen samá pozitiva!!
Kaci,netestuj driv jak po 10 dni.ja to sice ryskal uz 8 den ale jen z hecu a tim,ze jsem mela zavedeny 3 a jsou tam s nejvetsi pravdepodobnosti dvojcatka,tak to uz 8 den vyskocilo.Opravdu to nedelej-predejdes zbytecnemu zklamani!!!!!!!!
Dobré ráno holky
![]()
Chtěla jsem se zeptat, jak tady řešíte dlouhý nebo krátký protokol, ten řeší jen otázku počtu vajíček, že? Nezáleží na něm, jestli se embryjko chytí, nebo ne, že?
ivvča píše:
Dobré ráno holky![]()
Chtěla jsem se zeptat, jak tady řešíte dlouhý nebo krátký protokol, ten řeší jen otázku počtu vajíček, že? Nezáleží na něm, jestli se embryjko chytí, nebo ne, že?
Sluníčko28 píše:
Hezkou neděli přeji
tak já měla krátký protokol s antagonisty a vajíček jsem měla dost a i zdárně oplodněných, viz. podpisek.
SLUNI já měla asi taky stejný protokol s antagonisty, jako Ty, ale akorát jsem měla Menopur místo Gonalu a místo Ovitrellu jsem měla Pregnyl. Akorát jsem ty mé názvy těch hormonů nikde nenašla v tom odkazu, na typy protokolů
.
Sluníčko28 píše:
Ivi, rozdílnost protokolů je dle mého o počtu vajíček a asi i kvalitě. Ale každému sedí něco jiného a bohužel, co jsem v jiné diskusi, tak asi různé protokoly u jednoho člověka nemusí zaručit úspěch v počtu vajíček. Někomu se bohužel tvoří málo, ať má protokol jakýkoliv.ivvča píše:
Dobré ráno holky![]()
No já měla nakonec jen 5 a co jsem koukla do papírů, tak první 3 jsem viděla, že byly A, tak nevím, jestli mi tehle protokol sednul, nebo ne
. Nemám to s čím porovnat, protože jsem měla jen tenhle ![]()
kači31 píše:januska1 píše:Jani
kači31 já jsem testovala 13den a to tam byla ta slabá čárka jako duch, ale setřička říkala, že ty levné testy nemusí být spolehlivé a myslím si, že hned po tom to nemá cenu. Jinak ti přeji hodně štěstí aby ti to vyšlo.PetraFM děkuji ti.
sluničko přeji ti aby ms dorazila brzo, také nesnáším když něco přichází pozdě a i hlavně také u lidí, to by mě pak vzal
Jsi dobrá, žes to vydržela do 13.dne. Ten test to byla desítka nebo pětadvacítka? Ještě prosím Tě, měla jsi krátký/dlouhý protokol? A problémy byly u Tebe, nebo u Miláčka? v podpisu nic nemáš, a já jsem děsně zvědavá
Díky
Taky jsem se držela. Ten test, byl za 29Kč a už se tě ani nepodívám, krabičku jsem vyhodila. Měla jsem krátký protokol, píchala jsem si gonal od 3dne. Problém jsme teď neměli, akorát přítel měl spermijky na hraně. U prvního IVF mi museli udělat AH měla jsem tvrdý obal.
Sluníčko28 píše:
Ivi, rozdílnost protokolů je dle mého o počtu vajíček a asi i kvalitě. Ale každému sedí něco jiného a bohužel, co jsem v jiné diskusi, tak asi různé protokoly u jednoho člověka nemusí zaručit úspěch v počtu vajíček. Někomu se bohužel tvoří málo, ať má protokol jakýkoliv.ivvča píše:
Dobré ráno holky![]()
Já jsem měla u každého IVF jiný postup. A vajíček jsem měla stejně, akorát u 1IVF jsem měla 7vajíček a u 2IVF jsem měla 8 a nic my nezbylo na zamražení. Fakt záleží jak to sedne a jaký hormony ti dávají. Já měla u 1IVF synarel, puregon a otrivile a 2IVF gonal, cetrodine a otrivile. Podle mě na embryjko vliv protokol nemá.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.