Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
LENI to mne mrzí, že je Ti tak zle
, přeji, ať to rychle přejde a dorazí MS ![]()
JANUŠKO
![]()
Ahoj Holky,tak jsem chytla rýmu od dcery a jsem slabá jako mucha.Tak jen v krátkosti.
Januško hodnotu hcg mi neřekli,sdělí jen pozitivní nebo negativní.
Na ten hematom beru léky 3×2tbl. jako utrogestan a nevědí z čeho to je,to je dobrá odpověď,co?
Snažím se co nejvíce odpočívat a v pátek na kontrolu,snad mi bude líp.
Leni drž se asi to řádí všude.
Moni na úřád to mám 5 minut,mohla jsem se na tebe přijít kouknout
Ve čtvrtek budu držet pěsti ať máš so nejvíce vajíček a hlavně kvalitních.Taky mi nechtěli dát vycházky,ale dr.koutmou jsem ukecala,že m usím pro dceru do družiny a vycházky mám pořád od 14-18h.Nic moc,víkendy v Ově mě ubíjejí,nemůžu ani na chalupu,prostě nikde.
Jdu si lehnout,tak zatím ![]()
Zoiči tak to byla krásná odpověď, když oni samy neví z čeho to je. Tak ať jsi brzy fit a odpočívej těhulko, já půjdu také. Malá spinká a tak jdu také. A jak se jinak cítíš? A co bereš na podporu těhu? Já mám gel na závadění crinone.
Zoiči, ten hematom to je síla! Bohužel, mi to taky při 2.IVF pořádně nevysvětlili, proč se to udělá!
Jediné co pomůže, jak píšeš, ležet, odpočívat, nic nezvedat,.. a čekat!!! Držím pěsti, ať je vše v nejlepším pořádku!
Zoiči, myslím si, že to mám něco virového, z ničeho nic takový záhul na střeva, to se mi ještě nestalo!!!
Leni, dr. mi říkala, že přesně neví kolik jich tam je, ale že to vypadá na 10-12 - prý ideální počet…
Jinak držím pěsti, aby jsi byla co nejdříve zdravá, plná síly a přišla MS…
Lenik1 píše:
Ahojky holky,
já se snad picnu, fakt!!! Od 12h v noci sedím na záchodě, bojuju s nějakou střevní chřipkou, pak jsem i zvracela.. jsem totálně unavená a znechucená!!! Jenom ležím a nemám na nic sílu!!! Už se to začíná pomalu lepšit, ale pořád nic moc..šlo ze mně šíleně moc vody, tak cítím i ledviny, jak bolí, pít moc nemůžu protože mám žaludek jak na vodě!!!
Ráno jsem seděla v posteli a bulela, jestli je tady toto možné! Mám začít stimulku, MS stále nikde a navíc se tak strašně vyčerpám!!! No, dnes mám jen dovču, tak doufám, že zítra bude lépe a půjdu do práce..
Moni, tak to máš pravdu uteklo to šíleně rychle!!! Už budeš mít OPU! A kolik máš teda folíků, říkala Dr.? Takže hodně štěstí, ať jsou co nejkvalitnější a všedchno se krásně zadaří!!!
Ivči, tak už se blíží KETík, no super!!!
Jani, já včera trochu pocvičila na břišní svaly, to mi taky pomáhá a sem tam už trošku špinění je,ale zatím malinko! I když při mém stavu asi bude lepší, když dorazí trochu později..
Zatím papa, jdu si zase lehnout, jsem totál vyšťavená!!!
Zoiči, tak to ses mohla přijít mrknout ![]()
Holky, děkuji všem co mi budou ve čtvrtek držet pěsti ![]()
zoiča píše:
Ahoj Holky,tak jsem chytla rýmu od dcery a jsem slabá jako mucha.Tak jen v krátkosti.
Januško hodnotu hcg mi neřekli,sdělí jen pozitivní nebo negativní.
Na ten hematom beru léky 3×2tbl. jako utrogestan a nevědí z čeho to je,to je dobrá odpověď,co?
Snažím se co nejvíce odpočívat a v pátek na kontrolu,snad mi bude líp.
Leni drž se asi to řádí všude.
Moni na úřád to mám 5 minut,mohla jsem se na tebe přijít kouknoutVe čtvrtek budu držet pěsti ať máš so nejvíce vajíček a hlavně kvalitních.Taky mi nechtěli dát vycházky,ale dr.koutmou jsem ukecala,že m usím pro dceru do družiny a vycházky mám pořád od 14-18h.Nic moc,víkendy v Ově mě ubíjejí,nemůžu ani na chalupu,prostě nikde.
Jdu si lehnout,tak zatím
Ahoj ![]()
Zoiči, tak hlavně lež. Vím, že je dobrý také ascorutim. Hematom se tvoří a nikdo neví proč. Kamarádko ho taky má je teď v 10.týdnu a holčina z jiné diskuze, kde jsem také, ale ta už je v poho a 18.týdnu.
Moni, tak super, že máš dost folíků. Ideální je 10-15, takže
Přeji, ať OPU proběhne bez problémů a je hodně vajíček a pak embryjek.
Leni, tak snad se ta střevní virózka rychle srovná a pak přijde konečně MS.
ostatní zdravím
monika999 píše:
První fotečka ze svatby:
Ježiši MONI ta je krásná!!!!!!!!!!!!! Vy jste krásní!!!!!!!!!!!!!!!
Ty jsi krásná!!!!!!!!!!!!
![]()
monika999 píše:
IVVCA: děkuji, moc jsi mě potěšila
Není zač, protože Ti to opravdu moc sluší a to listí je nádherné!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jinak držím palečky na punkci, ať je vajíček jako toho listí a neboj, sice to je pak trochu nepříjemné, ale dá se to zvládnout, hlavně už jen pak kvůli tomu pocitu, že budeš mít u sebe bobísky ![]()
ivvča píše:monika999 píše:Není zač, protože Ti to opravdu moc sluší a to listí je nádherné!!!!!!!!!!!!!!!!!
IVVCA: děkuji, moc jsi mě potěšila
Jinak držím palečky na punkci, ať je vajíček jako toho listí a neboj, sice to je pak trochu nepříjemné, ale dá se to zvládnout, hlavně už jen pak kvůli tomu pocitu, že budeš mít u sebe bobísky
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.