Stimulace před IVF srpen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2244
2.11.10 12:08

LENI to mne mrzí, že je Ti tak zle :mavam: , přeji, ať to rychle přejde a dorazí MS :pankac:
JANUŠKO :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
2.11.10 12:09

Jsem blbka, chtěla jsem tak pro LENI tohle :hug: a ne tohle :mavam:. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
2.11.10 12:11

ivčo zdravím :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
2.11.10 12:13

Ahoj Holky,tak jsem chytla rýmu od dcery a jsem slabá jako mucha.Tak jen v krátkosti.
Januško hodnotu hcg mi neřekli,sdělí jen pozitivní nebo negativní.
Na ten hematom beru léky 3×2tbl. jako utrogestan a nevědí z čeho to je,to je dobrá odpověď,co?
Snažím se co nejvíce odpočívat a v pátek na kontrolu,snad mi bude líp.
Leni drž se asi to řádí všude.
Moni na úřád to mám 5 minut,mohla jsem se na tebe přijít kouknout :-) Ve čtvrtek budu držet pěsti ať máš so nejvíce vajíček a hlavně kvalitních.Taky mi nechtěli dát vycházky,ale dr.koutmou jsem ukecala,že m usím pro dceru do družiny a vycházky mám pořád od 14-18h.Nic moc,víkendy v Ově mě ubíjejí,nemůžu ani na chalupu,prostě nikde.
Jdu si lehnout,tak zatím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
2.11.10 12:21

Zoiči tak to byla krásná odpověď, když oni samy neví z čeho to je. Tak ať jsi brzy fit a odpočívej těhulko, já půjdu také. Malá spinká a tak jdu také. A jak se jinak cítíš? A co bereš na podporu těhu? Já mám gel na závadění crinone.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
2.11.10 12:30

Zoiči, ten hematom to je síla! Bohužel, mi to taky při 2.IVF pořádně nevysvětlili, proč se to udělá!
Jediné co pomůže, jak píšeš, ležet, odpočívat, nic nezvedat,.. a čekat!!! Držím pěsti, ať je vše v nejlepším pořádku!
Zoiči, myslím si, že to mám něco virového, z ničeho nic takový záhul na střeva, to se mi ještě nestalo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
2.11.10 12:54

Leni, dr. mi říkala, že přesně neví kolik jich tam je, ale že to vypadá na 10-12 - prý ideální počet…
Jinak držím pěsti, aby jsi byla co nejdříve zdravá, plná síly a přišla MS…

Lenik1 píše:
Ahojky holky,
já se snad picnu, fakt!!! Od 12h v noci sedím na záchodě, bojuju s nějakou střevní chřipkou, pak jsem i zvracela.. jsem totálně unavená a znechucená!!! Jenom ležím a nemám na nic sílu!!! Už se to začíná pomalu lepšit, ale pořád nic moc.. :zed: šlo ze mně šíleně moc vody, tak cítím i ledviny, jak bolí, pít moc nemůžu protože mám žaludek jak na vodě!!!
Ráno jsem seděla v posteli a bulela, jestli je tady toto možné! Mám začít stimulku, MS stále nikde a navíc se tak strašně vyčerpám!!! No, dnes mám jen dovču, tak doufám, že zítra bude lépe a půjdu do práce..
Moni, tak to máš pravdu uteklo to šíleně rychle!!! Už budeš mít OPU! A kolik máš teda folíků, říkala Dr.? Takže hodně štěstí, ať jsou co nejkvalitnější a všedchno se krásně zadaří!!!
Ivči, tak už se blíží KETík, no super!!!
Jani, já včera trochu pocvičila na břišní svaly, to mi taky pomáhá a sem tam už trošku špinění je,ale zatím malinko! I když při mém stavu asi bude lepší, když dorazí trochu později..
Zatím papa, jdu si zase lehnout, jsem totál vyšťavená!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
2.11.10 12:55

Zoiči, tak to ses mohla přijít mrknout :-)
Holky, děkuji všem co mi budou ve čtvrtek držet pěsti :huban:

zoiča píše:
Ahoj Holky,tak jsem chytla rýmu od dcery a jsem slabá jako mucha.Tak jen v krátkosti.
Januško hodnotu hcg mi neřekli,sdělí jen pozitivní nebo negativní.
Na ten hematom beru léky 3×2tbl. jako utrogestan a nevědí z čeho to je,to je dobrá odpověď,co?
Snažím se co nejvíce odpočívat a v pátek na kontrolu,snad mi bude líp.
Leni drž se asi to řádí všude.
Moni na úřád to mám 5 minut,mohla jsem se na tebe přijít kouknout :-) Ve čtvrtek budu držet pěsti ať máš so nejvíce vajíček a hlavně kvalitních.Taky mi nechtěli dát vycházky,ale dr.koutmou jsem ukecala,že m usím pro dceru do družiny a vycházky mám pořád od 14-18h.Nic moc,víkendy v Ově mě ubíjejí,nemůžu ani na chalupu,prostě nikde.
Jdu si lehnout,tak zatím :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
2.11.10 13:28

Ahoj :mavam:
Zoiči, tak hlavně lež. Vím, že je dobrý také ascorutim. Hematom se tvoří a nikdo neví proč. Kamarádko ho taky má je teď v 10.týdnu a holčina z jiné diskuze, kde jsem také, ale ta už je v poho a 18.týdnu.
Moni, tak super, že máš dost folíků. Ideální je 10-15, takže :palec: Přeji, ať OPU proběhne bez problémů a je hodně vajíček a pak embryjek.
Leni, tak snad se ta střevní virózka rychle srovná a pak přijde konečně MS.
ostatní zdravím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
2.11.10 15:01

První fotečka ze svatby:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
2.11.10 16:25
monika999 píše:
První fotečka ze svatby:

Ježiši MONI ta je krásná!!!!!!!!!!!!! Vy jste krásní!!!!!!!!!!!!!!!
Ty jsi krásná!!!!!!!!!!!! :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
2.11.10 16:31

IVVCA: děkuji, moc jsi mě potěšila :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
2.11.10 16:34
monika999 píše:

Není zač, protože Ti to opravdu moc sluší a to listí je nádherné!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jinak držím palečky na punkci, ať je vajíček jako toho listí a neboj, sice to je pak trochu nepříjemné, ale dá se to zvládnout, hlavně už jen pak kvůli tomu pocitu, že budeš mít u sebe bobísky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
2.11.10 16:47
:mavam:
ivvča píše:
monika999 píše:
Není zač, protože Ti to opravdu moc sluší a to listí je nádherné!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jinak držím palečky na punkci, ať je vajíček jako toho listí a neboj, sice to je pak trochu nepříjemné, ale dá se to zvládnout, hlavně už jen pak kvůli tomu pocitu, že budeš mít u sebe bobísky :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
2.11.10 18:34

Moni, krásná fotečka :palec: a ještě jednou gratulace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.