Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky kontrola dopadla dobře, prý jsem na začátku 8 týdne,zase se mi snažil dr.Čepelák něco ukazovat,dokonce kostrč,ale opět jsem nic neviděla.No hematom šedne a zmenšuje se a to je dobré znamení.Dala jsem krev a příští kontrolu přijít s močí a krevními výsledky,tak musím ve čt skáknout do laboratoře a nechat se zase píchat.
Jani nám v Polance dělají utz každou kontrolu,což je každý týden,na té koze jsem už jako doma.Testovala jsem celkem 6×.Jinak rýmu jsem měla taky a akorát jsem inhalovala,protože všechny kapky co máme doma nebyli vhodné.
Moni gratuluji a foukám na bříško
Ten Et není bolestivý,zavedou ti klasická zrcadla a pak už nic necítíš.Mě to dělala ta nová dr. a byla supr.
Kdybych se nečetly,tak krásný víkend…jóóóóo a vítám další nováčky ![]()
monika999 píše:MONI jsi šikulka, jak jsi to zvládla a za počet vajuch
Ahoj Holky,tak mám OPU za sebou - výsledek 21vajíček, z toho 12 ve skvělém stavu…Zvolili jsme metodu ISCI…Jinak po punkci maras, včera mě bolelo šíleně břicho, byla jsem nafouklá, sotva jsem chodila…dnes už nejsem tak nafouklá, ale stále to bolí…at už mi niky nikdo neříká, že to nebolí a že 2hodiny po narkoze člověk může dělat všechno…no tak snad to holčiny nebudete mít jako já…ono u mně je to hlavně tím počtem vajíček…paní doktorka říkala že každé vajíčko vytahovala jedním vpichem…takže mé vaječníky jsou jak jehelníček propíchaný 21 vpichy
Jsem se nějak rozepsala
Leni, tak to já vůbec nevím, že někdo vystupoval z auta, škoda
Jinak zítra v 9,30 jdeme na kontrolu, popř. na transfér…Má tam být holubToho jediného fakt nemusím…
Jinak holky se omlouvám, že dávám vědět až ted, včera jsem fakt byla neschopná…
Jinak manžel je opravdu zlatý, pečuje o mne jak o poklad - i sestřičky ho tam úplně chváliliPaní doktorka mu nakázala, aby hlídal můj pitný režim, tak furt do mne lije voduu
A co vy holky, jak se máte?
Sluníčko28 píše:
ahoj
Jani, včera jsme se doma trochu pohádali, nechtěl mi to podepsat, že bych šla hned. Ráno jsem opět argumentovala a nakonec podepsal, ale stejně prý že nesouhlasí a že si dělám, co chci. Ale teď mi psala holčina z jiné diskuze, co tam také chodí a dnes měla KO, aby se mi zeptala, do kdy dělají transfery před Vánoci. A vypadá to, že bych stihla až po té další MS,co přijde začátkem prosince a těsně před Ježíškem KETík. Pohádky, cukroví, pohůdka jupííí![]()
A bude spokojený i miláček.
SLUNI skvělééééééééééééé ![]()
JInak vítám nováčky a všechny ostatní a přeji krásný večer a ještě krásnější víkend ![]()
Ahojda při pátečním večeru.
Nejdřív bych chtěla Monče poblahopřát k uzavření manželství popřát jí hodně štěstí, žádné trapble a kupu dětí na společné cestě životem.
Dále bych chtěla přivítat nováčky, též tu jsem nová. Sluníčko, paráda, že jsi přítele nakonec přemluvila… ale asi to vypadá, že na KET půjdeš až v prosinci… u mě by to mělo být taky tak. CCa 18. listopadu bych měla začít stimulovat dlouhým protokolem. Jak dlouho se při tomto protokolu stimuluje? Je to individuální? Trochu mě zajímá, zda se do do Štědrého dne stihne?
Holky a prosím Vás, máte někdo zkušenosti se zdravotní poj. ministerstva vnitra? Pravděpodobně budeme muset před IVF podat žádost, jak jsem pochopila u lékaře. Jak dlouho trvá cca asi její vyřízení? Můžou tam nastat nějaké komplikace? Jinak si vůbec nevím rady… měla bych po víkednu podstoupit třetí IUI. Na folikumetrii jsem objednaná na pondělí. Tak nějak cítím, že v po už bude pozdě (pobolívání vaječníků.) … jenže do sebe nevidím, takže nevím…
jsem tento měsíc bez stimulačních léků, tudíž jen můžeme doufat, že dojde k ovu ![]()
Holčiny, jinak přeji pěkný víkend a držte se všechny ![]()
Ivčo, díky.
Budeš KETíkový předskokan a já tě budu pak po měsíci následovat.
Peti, jo jo předvánoční. DLouhý protokol je individuální ale, trvá tak měsíc, co tedy já vím. Takže asi těsně před Vánoci bys měla mít transfer. Já jsem u 211 a pojišťovna je formalita. Vyřízeno to bývá do měsíce.
Jo a Zoiči, gratulace k mimi a UTZ. Je super, že hematom se vstřebává a snad už nebude dělat neplechu.
Děkuji za přivítání všem
Moc Vám holky držím palce, sice jsem si četla jen Vaše příspěvky, ale z nich věřím, že jste super! Přeji brzy // a ostatním krásné a pohodové těhotenství.
Sluni, tak to jsi mě potěšila…že by se to mělo stihnout. I to s tou pojišťovnou je to fajn. Tak přeji všem krásný večer. ![]()
Haniik06 píše:
Děkuji za přivítání všemMoc Vám holky držím palce, sice jsem si četla jen Vaše příspěvky, ale z nich věřím, že jste super! Přeji brzy // a ostatním krásné a pohodové těhotenství.
A kam Sluníčko chodíš? Moc ti přeji ten dáreček, co si pomalu balíš ![]()
Haniik06 píše:
A kam Sluníčko chodíš? Moc ti přeji ten dáreček, co si pomalu balíš
Ahoj zlatíčka ![]()
Jsem se krásně napapkala teďka
A večer jdem a manžou, jeho bratrem a manželkou na pivko a vínko, tak to taky bude hezký večer ![]()
A co jaké máte plány na víkend Vy?
Ahojda.
Tak já Ivčo strávím večer u telky. Mám ráda stardance, tudíž si ho nenechám ujít. Manža šel právě na noční. Měl teď týden dovolenou a tak jsme veškerý volný čas trávili na přestavbě bytu. Dnes si konečně dám u telky nožky nahoru a budu krapánek relaxovat. Zítra mě čeká návštěva kamarádky v porodnici, narodil se jí syn Kryštof. Pěkný večer všem… ![]()
Péťa G. píše:
Ahojda.Tak já Ivčo strávím večer u telky. Mám ráda stardance, tudíž si ho nenechám ujít. Manža šel právě na noční. Měl teď týden dovolenou a tak jsme veškerý volný čas trávili na přestavbě bytu. Dnes si konečně dám u telky nožky nahoru a budu krapánek relaxovat. Zítra mě čeká návštěva kamarádky v porodnici, narodil se jí syn Kryštof. Pěkný večer všem…
Teda, pracovití jak včeličky, to si ty nožky nahoře opravdu moc zasloužíš. Já bych taky měla zajít do porodnice, bratránkovi se narodil syn Patrik ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.