Stimulace před IVF srpen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
180
5.11.10 20:10

Ahoj holky kontrola dopadla dobře, prý jsem na začátku 8 týdne,zase se mi snažil dr.Čepelák něco ukazovat,dokonce kostrč,ale opět jsem nic neviděla.No hematom šedne a zmenšuje se a to je dobré znamení.Dala jsem krev a příští kontrolu přijít s močí a krevními výsledky,tak musím ve čt skáknout do laboratoře a nechat se zase píchat.
Jani nám v Polance dělají utz každou kontrolu,což je každý týden,na té koze jsem už jako doma.Testovala jsem celkem 6×.Jinak rýmu jsem měla taky a akorát jsem inhalovala,protože všechny kapky co máme doma nebyli vhodné.
Moni gratuluji a foukám na bříško :hug: Ten Et není bolestivý,zavedou ti klasická zrcadla a pak už nic necítíš.Mě to dělala ta nová dr. a byla supr.
Kdybych se nečetly,tak krásný víkend…jóóóóo a vítám další nováčky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
5.11.10 20:11
monika999 píše:
Ahoj Holky,

tak mám OPU za sebou - výsledek 21vajíček, z toho 12 ve skvělém stavu…Zvolili jsme metodu ISCI…Jinak po punkci maras, včera mě bolelo šíleně břicho, byla jsem nafouklá, sotva jsem chodila…dnes už nejsem tak nafouklá, ale stále to bolí…at už mi niky nikdo neříká, že to nebolí a že 2hodiny po narkoze člověk může dělat všechno…no tak snad to holčiny nebudete mít jako já…ono u mně je to hlavně tím počtem vajíček…paní doktorka říkala že každé vajíčko vytahovala jedním vpichem…takže mé vaječníky jsou jak jehelníček propíchaný 21 vpichy :pocitac:
Leni, tak to já vůbec nevím, že někdo vystupoval z auta, škoda :-)
Jinak zítra v 9,30 jdeme na kontrolu, popř. na transfér…Má tam být holub :-? Toho jediného fakt nemusím…
Jinak holky se omlouvám, že dávám vědět až ted, včera jsem fakt byla neschopná…
Jinak manžel je opravdu zlatý, pečuje o mne jak o poklad - i sestřičky ho tam úplně chválili :-D Paní doktorka mu nakázala, aby hlídal můj pitný režim, tak furt do mne lije voduu :-)

Jsem se nějak rozepsala :-)
A co vy holky, jak se máte?
MONI jsi šikulka, jak jsi to zvládla a za počet vajuch :palec: . Jestli budeš mít zítra transfér, tak ať se mimískům u Tebe líbí :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
5.11.10 20:14
Sluníčko28 píše:
ahoj :mavam:
Jani, včera jsme se doma trochu pohádali, nechtěl mi to podepsat, že bych šla hned. Ráno jsem opět argumentovala a nakonec podepsal, ale stejně prý že nesouhlasí a že si dělám, co chci. Ale teď mi psala holčina z jiné diskuze, co tam také chodí a dnes měla KO, aby se mi zeptala, do kdy dělají transfery před Vánoci. A vypadá to, že bych stihla až po té další MS,co přijde začátkem prosince a těsně před Ježíškem KETík. Pohádky, cukroví, pohůdka jupííí :dance: :dance: A bude spokojený i miláček.

SLUNI skvělééééééééééééé :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
5.11.10 20:27

JInak vítám nováčky a všechny ostatní a přeji krásný večer a ještě krásnější víkend :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
5.11.10 20:56

Ahojda při pátečním večeru.
Nejdřív bych chtěla Monče poblahopřát k uzavření manželství popřát jí hodně štěstí, žádné trapble a kupu dětí na společné cestě životem.
Dále bych chtěla přivítat nováčky, též tu jsem nová. Sluníčko, paráda, že jsi přítele nakonec přemluvila… ale asi to vypadá, že na KET půjdeš až v prosinci… u mě by to mělo být taky tak. CCa 18. listopadu bych měla začít stimulovat dlouhým protokolem. Jak dlouho se při tomto protokolu stimuluje? Je to individuální? Trochu mě zajímá, zda se do do Štědrého dne stihne?
Holky a prosím Vás, máte někdo zkušenosti se zdravotní poj. ministerstva vnitra? Pravděpodobně budeme muset před IVF podat žádost, jak jsem pochopila u lékaře. Jak dlouho trvá cca asi její vyřízení? Můžou tam nastat nějaké komplikace? Jinak si vůbec nevím rady… měla bych po víkednu podstoupit třetí IUI. Na folikumetrii jsem objednaná na pondělí. Tak nějak cítím, že v po už bude pozdě (pobolívání vaječníků.) … jenže do sebe nevidím, takže nevím… :-( jsem tento měsíc bez stimulačních léků, tudíž jen můžeme doufat, že dojde k ovu :palec:
Holčiny, jinak přeji pěkný víkend a držte se všechny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
5.11.10 21:00

Ivčo, díky. :hug: Budeš KETíkový předskokan a já tě budu pak po měsíci následovat.
Peti, jo jo předvánoční. DLouhý protokol je individuální ale, trvá tak měsíc, co tedy já vím. Takže asi těsně před Vánoci bys měla mít transfer. Já jsem u 211 a pojišťovna je formalita. Vyřízeno to bývá do měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
5.11.10 21:01

Jo a Zoiči, gratulace k mimi a UTZ. Je super, že hematom se vstřebává a snad už nebude dělat neplechu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2072
5.11.10 21:14

Děkuji za přivítání všem :-) Moc Vám holky držím palce, sice jsem si četla jen Vaše příspěvky, ale z nich věřím, že jste super! Přeji brzy // a ostatním krásné a pohodové těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
5.11.10 21:15

Sluni, tak to jsi mě potěšila…že by se to mělo stihnout. I to s tou pojišťovnou je to fajn. Tak přeji všem krásný večer. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
5.11.10 21:18
Haniku, díky. Jen klidně piš a ptej se. Ale já jsem tu výjimka a do Olomouckých CAR nechodím jako většina tady.
Haniik06 píše:
Děkuji za přivítání všem :-) Moc Vám holky držím palce, sice jsem si četla jen Vaše příspěvky, ale z nich věřím, že jste super! Přeji brzy // a ostatním krásné a pohodové těhotenství.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2072
5.11.10 22:39

A kam Sluníčko chodíš? Moc ti přeji ten dáreček, co si pomalu balíš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
6.11.10 10:15
Chodím do Arlety v Kostelci nad Orlicí. Díky.
Haniik06 píše:
A kam Sluníčko chodíš? Moc ti přeji ten dáreček, co si pomalu balíš :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
6.11.10 13:47

Ahoj zlatíčka :mavam:
Jsem se krásně napapkala teďka :mrgreen: A večer jdem a manžou, jeho bratrem a manželkou na pivko a vínko, tak to taky bude hezký večer :mrgreen:
A co jaké máte plány na víkend Vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
6.11.10 18:11

Sobotní večer

Ahojda.

Tak já Ivčo strávím večer u telky. Mám ráda stardance, tudíž si ho nenechám ujít. Manža šel právě na noční. Měl teď týden dovolenou a tak jsme veškerý volný čas trávili na přestavbě bytu. Dnes si konečně dám u telky nožky nahoru a budu krapánek relaxovat. Zítra mě čeká návštěva kamarádky v porodnici, narodil se jí syn Kryštof. Pěkný večer všem… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
7.11.10 08:43
Péťa G. píše:
Ahojda.Tak já Ivčo strávím večer u telky. Mám ráda stardance, tudíž si ho nenechám ujít. Manža šel právě na noční. Měl teď týden dovolenou a tak jsme veškerý volný čas trávili na přestavbě bytu. Dnes si konečně dám u telky nožky nahoru a budu krapánek relaxovat. Zítra mě čeká návštěva kamarádky v porodnici, narodil se jí syn Kryštof. Pěkný večer všem… :dance:

Teda, pracovití jak včeličky, to si ty nožky nahoře opravdu moc zasloužíš. Já bych taky měla zajít do porodnice, bratránkovi se narodil syn Patrik :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.