Stimulace před IVF srpen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7122
8.11.10 08:52

Peti, tak ať se zadaří. Ovitrelle jsem měla taky a je pohodová aplikace. Nic se ani neředí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
8.11.10 09:26

Holčiny, posílám odkaz s fotkami ze svatby:
 http://picasaweb.google.com/…AHonzaSvatba?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
8.11.10 09:43

Moni, koukala jsem na fotečky, super, krásné!!!
Peti, tak zase překvápko s doplatky.. ach jo.. pořád něco mění! Tak to jsem zvědavá, co mi řeknou v CAR! Od 1.11. podražil i Puergon, ze 777kč, na 960kč, takže je zase tam, kde byl asi před rokem, no snad už fásnu max.2bal. Puergonu a bude OPU..
Sluníčko, říkáš že ten Ovitrelle se lépe aplikuje? To jsem zvědavá.. Snad to nebude problém!
Už si musím platit i za UZ, takže už ty korunky pěkně nabíhají!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
8.11.10 09:52

Leni, nevím, zda lépe, mám zkušenosti s Gonalem, Cetrotide a Ovitrelle. Cetrotide se musí ředit, tak je to složitější. Abych pravdu řekla, tak Ovitrelle jsem si píchla v hospodě na záchodě. Šli jsme posedět s partou, pak jsem věděla, že dlouho nepůjdu… Vzala jsem si injekce s sebou :-) Jak nějaký feťák jsem si připadala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
8.11.10 09:55

Hmmm… to je dobrý Sluníčko!!! :-D :-D :-D Takže říkáš, že žádný problém! :-) Já už taky píchala Cetrotide i Pregnyl, vcšechno se to ředí, je to o nervy, tak trochu, ale všechno se to dá zvládnout, to já vím! Já se ptám, jen tak informativně.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
8.11.10 10:00

Jo jo Leni, ředění se dá zvádnou, ale doma v klidu. to bych si ven s sebou netahala. Ovitrelle byla fakt pohodička. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2072
8.11.10 11:13

Ahojky děvčata, tak jsem nás objednala konečně do Fertimedu. Termín máme ale až za měsíc. Už aby to bylo, ať víme na čem jsme. Trošku se bojím už teď, poslední dobou se mi štěstí zrovna nelepí na paty.
Všem vám držím pěsti, hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
8.11.10 14:32

Moni
pěkné fotky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
8.11.10 16:49
Sluníčko28 píše:
Leni, nevím, zda lépe, mám zkušenosti s Gonalem, Cetrotide a Ovitrelle. Cetrotide se musí ředit, tak je to složitější. Abych pravdu řekla, tak Ovitrelle jsem si píchla v hospodě na záchodě. Šli jsme posedět s partou, pak jsem věděla, že dlouho nepůjdu… Vzala jsem si injekce s sebou :-) Jak nějaký feťák jsem si připadala :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jsi mne teda rozesmála :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
8.11.10 16:51

Ahoj všichni :mavam:
MONI krásné fotky :mavam:
Jinak to bych zas nebyla já, abych před KET nebyla nemocná. Byla jsem marod minulý měsíc a teď se mi to vrátilo :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
8.11.10 16:53

Ivi, děkuji…pěkně se vylež at na ten KET můžeš jít.

Mi je konečně fajn, tak si užívám pohodu doma na nemocenské. Dnes jsem vstala v 8h. a po obědě jsem si pěkně na hodinku zdřímla :-)

ivvča píše:
Jinak to bych zas nebyla já, abych před KET nebyla nemocná. Byla jsem marod minulý měsíc a teď se mi to vrátilo :cert: :cert: :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
8.11.10 17:02
monika999 píše:
Ivi, děkuji…pěkně se vylež at na ten KET můžeš jít.

Mi je konečně fajn, tak si užívám pohodu doma na nemocenské. Dnes jsem vstala v 8h. a po obědě jsem si pěkně na hodinku zdřímla :-)

ivvča píše:
Jinak to bych zas nebyla já, abych před KET nebyla nemocná. Byla jsem marod minulý měsíc a teď se mi to vrátilo :cert: :cert: :cert:

MONI tak to má být a zvykej si :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
8.11.10 19:04

Ahojky holky,
tak já hlásím, že Ko proběhla v pořádku, folíků je tam celkem dost, správné velikosti.. takže jsem moc spokojená! Snad na víkend by mohla vyjít OPU..
Dneska tam byl zase Holub, byla jsem celkem překvapená co tam dělá.. UZ zase au au au.. :oops: moje nohy zase pěkně vzpíraly na té koze.. :lol:
No, měli tam teda pěkný záhul.. plná čekárna lidí, přijeli jsme s maanžou dost brzo, ale stejně nás vzali až po 15.30, hned se mi i sestra omlouvala, že mají takové spoždění, ale co nadělám, že???
Já už mám taky vypsanou PN, takže budu pěkně doma vegetit. Minulý týden jsem si koupila v Polsku látku na závěs, 2× 1,5/2,5m, takže než to obšiju, zašiju, našiju.. tak mám celkem dobrý plán práce,ať mi ubíhá čas!!! Jen doufám, že to zvládnu.. :oops: :lol:
Ve středu jdu znovu na Ko, tak doufám, že i ta proběhne v pořádku!
Zatím papa a všechny vás moc zdravím!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
8.11.10 19:06

Leniku
to jsou skvělé zprávy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
8.11.10 19:11

Děkuji Marki, věř, že se mi taky ulevilo, hned jsem sledovala UZ, jestli tam zase neroste nějaká mrcha velká!!! :cert:
Ale naštěstí je to OK!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.