Stimulace před IVF srpen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6543
8.11.10 19:17

Leni, gratuluji…no jak mi dělal ultrazvuk holub po tom OPU, tak to byl zážitek…fuj…on je fakt necitlivý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
8.11.10 19:17

Leni, tak to je super. Takové pozitivní zprávy se čtou pěkně. Moni, pěkné fotečky, moc vám to slušelo. Haniku, já navštěvuji Sanus v HK a tam mě na první konzultaci vzali do týdne… (ale nevím o čem to svěčí)
Jinak holky, potřebuji radu… do 3/4hodiny si mám píchnout ten otrivelle. Před chvílí jsem to vytáhla a jukla na tu injekci. Je v ní krapánek vzduchu, to se má vystříknout pryč? Nebo se to může aplikovat s tím vzduchem? Manžílek, moje zdravotní sestřička se dnes bohužel zdrží v práci. Před chvílí mi to volal a já ho nechtěla tím obtěžovat, měli tam nějakou akutku. Nevím si rady… pomoóc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
8.11.10 19:20

Peti, je mi líto, ale já ti neporadím..já jsem vůbec neměla odvahu si píchnout klasickou injekci a byla jsem na gynekologii…ale myslím si, že ten vzduch bys měla vytlačit, než si to píchneš…to je moje domněnka..pak napiš jak jsi to zvládla..

Péťa G. píše:
Leni, tak to je super. Takové pozitivní zprávy se čtou pěkně. Moni, pěkné fotečky, moc vám to slušelo. Haniku, já navštěvuji Sanus v HK a tam mě na první konzultaci vzali do týdne… (ale nevím o čem to svěčí)
Jinak holky, potřebuji radu… do 3/4hodiny si mám píchnout ten otrivelle. Před chvílí jsem to vytáhla a jukla na tu injekci. Je v ní krapánek vzduchu, to se má vystříknout pryč? Nebo se to může aplikovat s tím vzduchem? Manžílek, moje zdravotní sestřička se dnes bohužel zdrží v práci. Před chvílí mi to volal a já ho nechtěla tím obtěžovat, měli tam nějakou akutku. Nevím si rady… pomoóc
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
8.11.10 19:22

Peto G
ten vzduch pomalu vymáčkni, pomalu stlačuj injekci až se na špičce jehli objeví kapička, to stačí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
8.11.10 19:22

Peti, pokud je to podkožní injekce, tak by neměl být problém, no a když do toho ještě trochu bouchneš prstem, měla by prasknout.. nebo kapičku vystříkni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
8.11.10 19:24

Moni, při tom UZ jsem si hned na tebe vzpomněla, ještě po té punkci, no bože můjjjjjj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
8.11.10 19:26

Díky všem za pohotové reakce. :potlesk:
Jdu se tu akci pomalu připravit… pak dám vědět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
8.11.10 19:35

Holky, tak je to tam. Pocity divní, ale ani jsem to necítila. Vzduch jsem pomalu vytlačila a pak bez rozmyšlení na první pokus bodla. Jste skvělé, díky ještě jednou moc. :palec: Teď jdu manžovi připravit večeři…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
8.11.10 19:35

Navíc se mi zdá, že ten holub je tam stále častěji :-( Jak jsem tam byla před týdnem, tak dopoledne tam byl sobek ml. a odpoledne holub - já šla samozřejmě na ko odpoledne…

Lenik1 píše:
Moni, při tom UZ jsem si hned na tebe vzpomněla, ještě po té punkci, no bože můjjjjjj…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
8.11.10 19:36

Gratuluji! Kde sis to píchla?

Péťa G. píše:
Holky, tak je to tam. Pocity divní, ale ani jsem to necítila. Vzduch jsem pomalu vytlačila a pak bez rozmyšlení na první pokus bodla. Jste skvělé, díky ještě jednou moc. :palec: Teď jdu manžovi připravit večeři…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
8.11.10 19:40

Moni, v obýváku. Uložila jsem se do houpacího křesla a vzala za břišní špíček, pár cm pod pupíkem… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
8.11.10 19:58

Taky jsem byla překvapená Moni, že je tam i dnes, vím, že tam býval jen ve středy!
Vždycky jsem to nějak přetrpěla a ani jsem nad tím více nepřemýšlela, ale když mi dělala UZ ta Dr. Koutná?, nepamatuju si ji moc dobře, bylo to nebe a dudy.. No, jsem zvědavá, kdo tam bude teď o víkendu.. vím, že ty poslední 2 víkendy listopadové tam bude ona, takže mi to bohužel nevýjde..

Peti,šikulka!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2072
8.11.10 20:01

Gratuluju k odvaze. Šikula.
Jak jsem pochopila, tak ve Fertimedu dělají vstupní pohovory a vyšetření jen ve středu. A na středu připadá i st. svátek, tak se to asi protáhlo. Ale to uteče, jako všechno.
Ještě mám dotaz, neměřím si bazál. teplotu, je to problém? Nevyžadují to CAR?
A kolik dní před spermiogr. nemůžeme :hug: ???
Děkuji moc a omlouvám se za začátečnické dotazy…
Hezký večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
8.11.10 20:11

Haniku, bazální teplotu po mě nikdo nevyžadoval. A před spg by měl být sexuální půst asi 2-4 dny. My dodržujeme ty dva dny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
8.11.10 20:11

Hani, bazální teplotu po mně nikdy nikdo nechtěl, to buď v klidu!!! Vstupní pohovory jsou myslím jen ve středu, bohužel, ale viděla jsem tam Doc. i ve čtvrtek, tak nevím..
Mají tam teď nějak narváno.. bohužel i sestra říkala, že celkem nestíhají, dneska byla pořád plná čekárna, já odcházela něco po 15.30 a ještě tam plno lidí čekalo..
Dneska byl hlavně manža v klidu, tak mi to celkem pomohlo, jinak ho to dost nervuje, když tam musíme tak dlouho čekat a tu nervozitu pak přenáší i na mně!!! :evil: Nevím, že to ti chlapi tak blbě nesou, někde čekat!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.