Stimulace před IVF srpen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6543
10.11.10 17:32

Peti,

no koukám na tv, čtu si, luštím křížovky, brouzdám po netu, vařím si oběd a tak..

Jinak tě potěším, že těch 14dnů netrávíš sama, já čekám do 22.11., kdy jdu na kontrolu a krev…takže čekání zdar :-D

Péťa G. píše:
Ahoj holky.
Moni, s vycházkama to vydrž, zítra už se přeci jen podíváš ven. Jak se takhle celý den zabavuješ? Poleháváš nějak?
Leni, tak o víkendu budu držet palečky, když Tě tedy čeká OPU.
A vlastně všem držím palečky, ať už těhulím, snažilkám, stimulantkám nebo čekajícím na ET či KET.
Já dnes byla na IUI, v noci na dnešek bolesti a nafouknuté bříško. Ráno jsem vyzvedla manžu po noční a jeli jsme. Čeká mě zase 14 dní čekání. Nesnáším to!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
10.11.10 18:19

Moni, máš recht, nad tím jsem takhle nikdy nepřemýšlela, že v tom čekání nejsem sama. :palec:
Ty máš ko 22.11. a já předpokládanou ms 25.-27.11.
To dáme, viď? Čekání hold nějak přelouskeneme…

Holky, dr mí říkal, že pokud dostanu ms, tak ať jen zavolám, že se postarají o žádost pro poj na IVF. Že prý se o vše postarají. To nebudou potřeba naše podpisy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
10.11.10 18:22

Jo a taky říkal, že v případě IVF mám přiject do caru 20. den a že jen dostanu injekci a jestli jsem to postřehla správně, tak injekci na navození přechodu a pak cca po 14 dnech začíná stimulka. To je takhle normální, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
10.11.10 18:31

peti, s tou pojištovnou je to takto normální, oni to vyřizení schvalují za tebe…

jinak mi žádnou injekci nepíchali, ale s tím si nedělej starosti - oni to každému přizpůsobují dle potřeb…

Péťa G. píše:
Jo a taky říkal, že v případě IVF mám přiject do caru 20. den a že jen dostanu injekci a jestli jsem to postřehla správně, tak injekci na navození přechodu a pak cca po 14 dnech začíná stimulka. To je takhle normální, jo?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
10.11.10 18:38

Tak to je super, že to s tou pojišťovnou je. Ušetříme tam jednu cestu. A ty léky… já už to řešit asi nebudu, každá si stějně něčím projde a je teď na lékařích, co nám naordinují. Já jen, že když řekl, že přechod, tak jsem šla do kolen… to se mému uchu prostě nelíbilo :-? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
10.11.10 18:49

peti, oni ti totiž chtějí zklidnit vaječníky před tím IVF, kdy vaječníky pracují xnásobně více, než klasicky..

Péťa G. píše:
Tak to je super, že to s tou pojišťovnou je. Ušetříme tam jednu cestu. A ty léky… já už to řešit asi nebudu, každá si stějně něčím projde a je teď na lékařích, co nám naordinují. Já jen, že když řekl, že přechod, tak jsem šla do kolen… to se mému uchu prostě nelíbilo :-? :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2072
10.11.10 19:04

Moni a Peti, moc Vám držím pěsti. Určitě to dopadne dobře !!! Moc Vám to přeji.
Trošku Vám zavidím, že už to pěkně řešíte a máte plán. Mě se v hlavě všechno trochu honí, a je pravda, čekání je děs. V mém případě zatím jen na vstupní vyšetření…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
10.11.10 19:25
Haniik06 píše:
Moni a Peti, moc Vám držím pěsti. Určitě to dopadne dobře !!! Moc Vám to přeji.
Trošku Vám zavidím, že už to pěkně řešíte a máte plán. Mě se v hlavě všechno trochu honí, a je pravda, čekání je děs. V mém případě zatím jen na vstupní vyšetření…

Ahoj HANII, Ty buď hlavně v klidu a pohodě. Nemůžeš se stresovat už tak brzy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
10.11.10 19:30

Ivi, ohledně těch víkendů v Polance, začli je provozovat tepreve nedávno, pořád neměli dostatek personálu,takže pokud někomu vyšla OPU, nebo ET na víkend, museli do Olmiku, teď když se už nasbírá více stimulantek, jedou víkend i v Polance, takže jsem ráda! Sice po té dálnici je to teď paráda, v Olomouci jsi za hoďku, ale pokud je něco blíž, volím to!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2072
10.11.10 19:32

Ivi, neřekla bych, že se stresuju. Ale všechno trvá tak dlouho…
Holčiny, přeji krásný večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
10.11.10 19:34
Lenik1 píše:
Ivi, ohledně těch víkendů v Polance, začli je provozovat tepreve nedávno, pořád neměli dostatek personálu,takže pokud někomu vyšla OPU, nebo ET na víkend, museli do Olmiku, teď když se už nasbírá více stimulantek, jedou víkend i v Polance, takže jsem ráda! Sice po té dálnici je to teď paráda, v Olomouci jsi za hoďku, ale pokud je něco blíž, volím to!!!

To je určitě skvělé, to se Gyncentrum může jít schovat,aspoň teda myslím, že tyhle služby nemají. Chtěla jsem se zeptat, jak dlouho se čeká, než mne ve fertimedu obědnají poprvé? Jen abych dopředu věděla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
10.11.10 19:36

LENI Ty máš poslední pokus IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2072

Ivi, já jsem se objednávala v pondělí a termín mám až za měsíc. Vstupní pohovor se totiž dělá jen ve středu a jak jsem pochopila, tak mají teď pěkně narváno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605

Hani, taky jsem si to myslela.. ještě když se mi stopla stimulka kvůli té cysty.. já už měla tělo nastartované, že bude něco dít a prdlaajs.. kvůli cysty stop.. ale měsíc utekl jako voda.. a snad už v sobotu či neděli bude OPU.. Čas běží neskutečně rychle!!! Takže hlavně pohoda a klid a dočkáš se, uvidíš!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
10.11.10 19:38
Haniik06 píše:
Ivi, neřekla bych, že se stresuju. Ale všechno trvá tak dlouho…
Holčiny, přeji krásný večer.

Já vím, ale neboj, dočkáš se a věř že pak bude nejhorší čekání na //. Aspoň já to tak mám :mrgreen:
Pa pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.