Stimulace před IVF srpen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6543
10.11.10 20:07

Holčiny, jdu koukat na poštu pro tebe…Dobrou noc!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2072
10.11.10 20:07

Jenomže v naší republice s tou adopcí je to na…Nikde to snad není horší než v ČR.
:-(

monika999 píše:
Leni, život je někdy krutý a člověk se s tím musí poprat…já jsem vnitřne smířena, že to vůbec nepůjde…už jsem si kdysi i zjištovala pravidla adopce…takže zatím si říkám, že když to 3krát přes IVF nevýjde, tak asi zažádáme o adopci…však krásných hodných dětí je v domovech dost… :-)
Lenik1 píše:
Bavily jsme se už o srazu Ivi, jak píše Monča, Zoiča to tu párkrát nadhodila a teď se nám holka nějak zatoulala.. :think:
Já bych taky dojela z Orlové!
Holky, nechcu vás děsit a sebe zároveň, od sousedky dcera byla na 8.IVF, taky jezdila do Olmiku, má dvojčátka, holčičku a chlapečka, jsou taky velmi dobře peněžně zajištění,takže to pro ně byla brnkačka, nedávno jsem ji potkala v super krásné sportovní audině.. 8-o
Ale stát se to mi, tak si hodím asi mašli!!! Nevím, kde bychom na to vzali!!! Já jsem bohužel ještě navíc omezena pouze na pomoc lékařů, nemám vejcovody, takže samosnaženíčko je mimo mně!!! :cry:
Holt, asi jsem byla v minulém životě bůhví co, když se teď na mně někdo tak pěkně vyřádil!!!
To jsem si vždycky malovala krásnou velkou rodinu, otěhotním jedna-dvě.. a ejhle.. všechno je úplně jinak!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
10.11.10 20:08
Haniik06 píše:
jj, cisterna, promiň :-)
ivvča píše:
Haniik06 píše:
A odkud dojedeš Ivi? :-)
ivvča píše:
Jo jinak holky Ostravačky a z okolí, už jste se někdy někde sešly na kafe? Já bych i zašla, teda dojela bych :mrgreen:
Z Třince :-)

Nic se neděje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2072
Na zítra držím pěsti :mavam:
Lenik1 píše:
Jinač já jsem Lenka Křístková, taky mně moc těší!!!
A zárovn přeji dobrou noc.. utíkám do sprchy.. zítra mně zase čeká cestování.. :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543

Musíme být optimistické :potlesk:

Haniik06 píše:
Jenomže v naší republice s tou adopcí je to na…Nikde to snad není horší než v ČR. :-(
monika999 píše:
Leni, život je někdy krutý a člověk se s tím musí poprat…já jsem vnitřne smířena, že to vůbec nepůjde…už jsem si kdysi i zjištovala pravidla adopce…takže zatím si říkám, že když to 3krát přes IVF nevýjde, tak asi zažádáme o adopci…však krásných hodných dětí je v domovech dost… :-)
Lenik1 píše:
Bavily jsme se už o srazu Ivi, jak píše Monča, Zoiča to tu párkrát nadhodila a teď se nám holka nějak zatoulala.. :think:
Já bych taky dojela z Orlové!
Holky, nechcu vás děsit a sebe zároveň, od sousedky dcera byla na 8.IVF, taky jezdila do Olmiku, má dvojčátka, holčičku a chlapečka, jsou taky velmi dobře peněžně zajištění,takže to pro ně byla brnkačka, nedávno jsem ji potkala v super krásné sportovní audině.. 8-o
Ale stát se to mi, tak si hodím asi mašli!!! Nevím, kde bychom na to vzali!!! Já jsem bohužel ještě navíc omezena pouze na pomoc lékařů, nemám vejcovody, takže samosnaženíčko je mimo mně!!! :cry:
Holt, asi jsem byla v minulém životě bůhví co, když se teď na mně někdo tak pěkně vyřádil!!!
To jsem si vždycky malovala krásnou velkou rodinu, otěhotním jedna-dvě.. a ejhle.. všechno je úplně jinak!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
monika999 píše:
Holčiny, jdu koukat na poštu pro tebe…Dobrou noc!!! :mavam:

Dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2072
10.11.10 20:09

Dobrou, moje volba je Dokonalý svět a bohužel hora nádobí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
10.11.10 20:11
Lenik1 píše:
Jinač já jsem Lenka Křístková, taky mně moc těší!!!
A zárovn přeji dobrou noc.. utíkám do sprchy.. zítra mně zase čeká cestování.. :mavam:

Dobrouky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
10.11.10 20:13
Haniik06 píše:
Dobrou, moje volba je Dokonalý svět a bohužel hora nádobí…

Máme stejnou volbu, pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
10.11.10 20:14

LENI tfuj tfuj tfuj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
10.11.10 20:19

Tak tady probíhala seznamovačka a já jí prospala… :-( … jsem hrozná. Ale hold jsem se uvelebila na gauč a usnula. Během pár minut jsem nevěděla o světě.
Jinak já jsem Petra Gajdošová, Trutnov. K Vám docela budu mít daleko :-( :-)
U mě vyhrává též dokonalý svět, tudíž jdu zasednout před tv. Tak dobrou všem, co to už pro dnešek zabalily…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
10.11.10 20:22
Péťa G. píše:
Tak tady probíhala seznamovačka a já jí prospala… :-( … jsem hrozná. Ale hold jsem se uvelebila na gauč a usnula. Během pár minut jsem nevěděla o světě.
U mě vyhrává též dokonalý svět, tudíž jdu zasednout před tv. Tak dobrou všem, co to už pro dnešek zabalily…

PEŤO já ještě nee, ale za chvíli ano :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2072
10.11.10 20:22
Péťa G. píše:

Tak jestli budeme někde sedět, připojíme se přes skype :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
10.11.10 20:25
Haniik06 píše:
Péťa G. píše:
Tak jestli budeme někde sedět, připojíme se přes skype :palec:
:mrgreen: Holky a jste na těch drbacích stránkách, na facebooku?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
10.11.10 20:42

Ahoj holky, moc vás zdravím
Já jsem Alena :mavam:
Leni, přeji bezproblémové OPU se spoustou vajíček.
Moni a Peti, ať najdete //
Ivi, ať je sliznice OK a klapne KET.
To čekání na KET je tak strašně dlouhý. Vůbec to neutíká. :zed: :zed: My se snažíme o mimi v mém okolí nejdéle a všechny kolem mě mě „předbíhají“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.