Stimulace před IVF srpen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6543
11.11.10 19:13

Leni, čepelák je super, lidský…Přeji ti aby ti to vyšlo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2072
11.11.10 19:28

Leni, moc držím pěsti. Určitě to vyjde!!!! Tfuj tfuj tfuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
11.11.10 19:55

Děkuji holky, no pořád ještě doufám a snažím se věřit, ale.. někdy mně to holt tak trochu přepadne.. :-( a nemám moc dobrou náladu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
11.11.10 20:15

AHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ :mavam: :mavam: :mavam:
Tak kdy to zpácháme? To kafe?
Jinak já ten KET asi odkládám na prosinec :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
11.11.10 20:20

Ahojda Leni,

je mi to moc líto, že se kvůli tomu všemu cítíš nesvá a máš starosti. Ale pamatuj, naděje umírá poslední. Ono to v neděli při OPU určitě dopadne dobře. Budeme na Tebe všichni myslet. Krásně a hodně odpočívej. Jsem dnes už docela unavená, před chvílí jsem si dala sprchsona a už asi pomažu do pelechu. Tak dobrou všem :mavam:

Lenik1 píše:
Děkuji holky, no pořád ještě doufám a snažím se věřit, ale.. někdy mně to holt tak trochu přepadne.. :-( a nemám moc dobrou náladu..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
11.11.10 20:21
Lenik1 píše:
:hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
11.11.10 20:22
Péťa G. píše:
Ahojda Leni,

je mi to moc líto, že se kvůli tomu všemu cítíš nesvá a máš starosti. Ale pamatuj, naděje umírá poslední. Ono to v neděli při OPU určitě dopadne dobře. Budeme na Tebe všichni myslet. Krásně a hodně odpočívej. Jsem dnes už docela unavená, před chvílí jsem si dala sprchsona a už asi pomažu do pelechu. Tak dobrou všem :mavam:

Lenik1 píše:

Dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
11.11.10 20:29

Leni, hodně štěstí při OPU. Doufám, že se naladíš do té doby do pozitivna.
Ivčo, jak to? Co se děje? To budeme mít KET přibližně stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
11.11.10 20:31
Sluníčko28 píše:
Leni, hodně štěstí při OPU. Doufám, že se naladíš do té doby do pozitivna.
Ivčo, jak to? Co se děje? To budeme mít KET přibližně stejně.

SLUNI jsem pořád nemocná, nechce to ze mne ven :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
11.11.10 20:32

Tě v tom na vánoce přece nenechám samotnou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
11.11.10 20:48

Tak to jsi Ivčo, moc hodná. Alespoň budeme na test čekatelky dvě. Hlavně se dej do pořádku, ať jsi pak v plné síle a můžeš do boje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
11.11.10 20:53

Ahoj Leničko- neboj holka, to zvládneš, za měsíc si na to ani nezpomeneš a budeš si užívat těhu.Leničko vydrž už to máš za pár , bude OPU a pak už jen pohodička doma.Leničko- Čepelák je super, určitě ho znáš, je strašně příjemný a vyšetření vůbec nebolí. Leni neboj folíky ještě porostou ještě máš dost času, neboj, lepší než mít teď velikost 20 a píchnout si pregryl a mít nervy že prasne. Asi bych tam taky nezůstala , pokud by tam ještě někdo nebyl, já bych se tam sama bála. :mrgreen:
Leničko -zítra držím palečky ,budeš s manžou tak to bude ok. Hezky se vyspi.
Moni - ty fotečky ze svatby jsou moc hezké.Fakt Vám to moc sluší. Ještě to mimi a jste krásná rodinka . Gratuluju.
Ivuško- ty to odkládáš ? máš zítra KO ? a bereš ty leky na sliznici , tak přestaneš brát ? ale jestli jsi nemocná to je jasné.
Sluníčko - zdravím :-)
Tak holky vezký večer.
Už dlouho taky nebyla Zoiča hm.
Tak pa, pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
11.11.10 21:03
Sluníčko28 píše:
Tak to jsi Ivčo, moc hodná. Alespoň budeme na test čekatelky dvě. Hlavně se dej do pořádku, ať jsi pak v plné síle a můžeš do boje.

Děkuji, budu se snažit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
11.11.10 21:09
Jana-76 píše:
Ahoj Leničko- neboj holka, to zvládneš, za měsíc si na to ani nezpomeneš a budeš si užívat těhu.Leničko vydrž už to máš za pár , bude OPU a pak už jen pohodička doma.Leničko- Čepelák je super, určitě ho znáš, je strašně příjemný a vyšetření vůbec nebolí. Leni neboj folíky ještě porostou ještě máš dost času, neboj, lepší než mít teď velikost 20 a píchnout si pregryl a mít nervy že prasne. Asi bych tam taky nezůstala , pokud by tam ještě někdo nebyl, já bych se tam sama bála. :mrgreen:
Leničko -zítra držím palečky ,budeš s manžou tak to bude ok. Hezky se vyspi.
Moni - ty fotečky ze svatby jsou moc hezké.Fakt Vám to moc sluší. Ještě to mimi a jste krásná rodinka . Gratuluju.
Ivuško- ty to odkládáš ? máš zítra KO ? a bereš ty leky na sliznici , tak přestaneš brát ? ale jestli jsi nemocná to je jasné.
Sluníčko - zdravím :-)
Tak holky vezký večer.
Už dlouho taky nebyla Zoiča hm.
Tak pa, pa

JANIČKO ahoj :mavam:
Já se musím zítra domluvit s doktorem, jak vypadá vůbec ta sliznice (léky na ni beru), jestli by to případně chtěl dělat v pondělí nebo úterý, jestla vadí, že kašlu, možná by to přešlo do pondělí, opravdu nevím, co bude, ale tipuji to spíše na odklad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
12.11.10 07:18

Ahoj holky !
Leničko-držím palečky na KO !!!
Ivuško- tobě taky ať se domluvíte co pro tebe nejlépe. Taky držím palečky na dnešní ko.
Hezké ráno holky !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.