Stimulace před IVF srpen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
271
15.11.10 09:43

Ahojda Moni, tak už mi též dorazila zprávička ohledně vánočního kolotoče. Nejdřív jsem se zdráhala, ale pak jsem to nakonec vyplnila. Chci letos udělat někomu neznámému radost. A já taky vlastně budu mít v tom lepším případě radost. O většině dárků vím, takže bych měla alespoň jedno překvapení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
15.11.10 09:44

Jani, tak to je mi moc líto, že to takhle dopadlo. Drž se, snaž se být silná a ono se ta nespravedlnost jednou odvrátí. Musíme v to doufat…

januska1 píše:
Holky jdu jen na skok. Chtěla jsem říci, že jsem začla krvácet a mimi ze mě odešlo, takže se přidávám do řady neúspěchu a teď si dám odpočinkový čásek. Ještě, že mám alespoň tu moji prdelunku Terinku.leni přeji hodně štěstíčka a ať se Vám to zadaří.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
15.11.10 10:00

Holky děkuji, je to strašně křehké a když se to povede, tak to nemusí znamenat, že to vyjde. No snad to vyjde příště. Teď to zkusíme sami a řeknu si oclostík. Jdu v pá na ko, tak uvidím jak se snimi dohodnu. Jinak je to těžké chvilku jsem v poho, ale pak to na mě padne.

A co Zoiči, jak se jí vede, už tu také dlouho nebyla.

Peťo děkuji a co ty jak se vede?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
15.11.10 10:12

Jani, já jsem dnes asi pátý nebo šestý den po IUI. Žádné příznaky, tedy spíš já je ani nehledám. Tím už jsem tak otrávená a vyčerpaná, že se snažím soustředit na jiné věci. Testíky též nesnáším, jako Moni. Mám dva ve skříni, jeden citlivost 10 a druhý 25. A řekla jsem si, že tyhle každopádně použiji, až budu mít několika denní spoždění. Prostě už na nich chci vidět dálnici díky těhu a né dalnici díky pregnylu!!!

januska1 píše:
Holky děkuji, je to strašně křehké a když se to povede, tak to nemusí znamenat, že to vyjde. No snad to vyjde příště. Teď to zkusíme sami a řeknu si oclostík. Jdu v pá na ko, tak uvidím jak se snimi dohodnu. Jinak je to těžké chvilku jsem v poho, ale pak to na mě padne.

A co Zoiči, jak se jí vede, už tu také dlouho nebyla.

Peťo děkuji a co ty jak se vede?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
15.11.10 10:32

Péťo tak to ti držím palečky, ať se ti objeví krásný dvě čárečky a je to první pokus? Já jsem si teď řekla, že pokud půjdu na ten třetí pokus, tak se nervovat nebudu a budu si to užívat. Ono je asi horší, když ti to vyjde a pak za 14dní začneš krvácet a víš, že je to v prd… :cry: , ale asi nejhorší je, když o to přijdeš někdy během těhu. No, ale raději tady nebudu dávát pochnůrnou náladičku.

Jinak jsem se také zapojila do vánočního kolotoče. Jsem na to zvědavá a mám také ráda, kdxž můžu někomu udělat radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
15.11.10 10:51
Lenik1 píše:
Ahojky holky,
tak jsem to všechno zvládla, pořádně se z toho všeho vyspala, ale spodek ještě sem tam pěkně zabolí, ale po 2.IVF to bylo horší!!! Teď si nemůžu stěžovat!!!
Holky, jsem po dnešku strašně nadšená z Polanky, byla jsem překvapená, že jsem byla jen já na OPU, že jsem nemusela do Olmiku, personál super, sestra.. embryoložka.. Dr.anesteziolog, moc příjemná Dr.!!! A Holub pohoda, rychle přijel z Bohumína ze služby, uděla mi OPU, měli pozvané i nějaké ambulantky a zase rychle valil zpět do nemocnice..
No, vajíček máme 11, tak jsem moc spokojená, měla jsem šílený strach, že bude úroda horší!
No, embryoložka přšla za mnou a navrhla mi tu novou metodu, bylo to už v telce ve zprávách, pokud jste o ní slyšely-PICSI, vyberou pouze zralé spermie, takže by se měla zvýšit úspěšnost celého IVF!!! Chtějí to zkusit u prvních 10pac. zdarma, já jsem 5., takže to budu mít zadarmiko, jinak to stojí 10,000kč, super, že??? Jsem opravdu po dnešku moc nadšená a velmi dobře nalazená, tak snad to bude k něčemu!!!
V úterý mám Ko, tak uvidíme, jestli už bude ET, pokud doporučí, necháme si i PK, AH.. takže uvidíme a snad to bude všechno OK!!!
Zatím papa a krásný večer všem!
Jinak mi mail s tím vánočním kolotočem už taky přišel!!!

LENIKU tak to je nádhera, to by by bylo, aby nebylo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
15.11.10 10:51

Janičko, ano - je to už 10.den :-) Když něco víc dělám, tak trošku mě píchá v podbříšku. Předevčírem mě trochu bolelo břicho, jak bych to měla dostat…Jinak nic, nešpiním. Trošku se mi zvětšilo břicho, ale to je spíš tím, že nemám skoro žídný pohyb..Jinak krámy očekávám tak do středy..No uvidíme, snažím se být maximálně v pohodě..V pondělí jdu na krev a v úterý budou výsledky..

Jana-76 píše:
Ahoj holky !!
Leničku tak jak ti je ? v kolik zítra jedeš ?
Moc na tebe myslím, co bříško už nebolí ?
Januško- to je miteda moc líto , to je fakt hrozné člověk se už natěší má rodost, že to vyšlo vydí // a oak zas nervy ať to donosí. Januško určitě to příště výjde.Posílám pohlazení na dušičku.
Moničko- ty už jsi dneska 10 den od et !! to já už špinila, tak to vypadá dobře co ? a jak se jinak daří paní neee slečno :lol: už sis zvykla na chomout :lol:
Marki - co samovýroba doma ? :-) marki jak dlouho jste se snažily než jsi šla do ivf.
To je jak psala Zoiča první mimi měla v poho a druhé né a né. To je fakt záhada. Že se první zadaří a pak nic. :cry:
Zdravím zbytek holčin !!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
15.11.10 10:52
januska1 píše:
Holky jdu jen na skok. Chtěla jsem říci, že jsem začla krvácet a mimi ze mě odešlo, takže se přidávám do řady neúspěchu a teď si dám odpočinkový čásek. Ještě, že mám alespoň tu moji prdelunku Terinku.leni přeji hodně štěstíčka a ať se Vám to zadaří.

JANUŠKO moc mne to mrzí :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
15.11.10 10:52

Sluníčko, nesnáším je, protože vždycky jsem tam viděla jen jednu čárku..tak už jsem si ho od vánoc nedělala :-D

Sluníčko28 píše:
Ahoj Jani, jak se vede?
Moni, tak to máš fajn, že nesnášíš TT. Čím déle vydržíš, tím líp. Mně by to nedalo :mrgreen: Přeji ať to klapne a jsou // nebo rovnou hezké HCG.
Leni držím palce na transfer? Budeš si dnes volat, jak to jde embryjkům?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
15.11.10 10:53
:palec: :palec: :palec:
Péťa G. píše:
Ahojda Moni, tak už mi též dorazila zprávička ohledně vánočního kolotoče. Nejdřív jsem se zdráhala, ale pak jsem to nakonec vyplnila. Chci letos udělat někomu neznámému radost. A já taky vlastně budu mít v tom lepším případě radost. O většině dárků vím, takže bych měla alespoň jedno překvapení.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
15.11.10 10:56
monika999 píše:
Janičko, ano - je to už 10.den :-) Když něco víc dělám, tak trošku mě píchá v podbříšku. Předevčírem mě trochu bolelo břicho, jak bych to měla dostat…Jinak nic, nešpiním. Trošku se mi zvětšilo břicho, ale to je spíš tím, že nemám skoro žídný pohyb..Jinak krámy očekávám tak do středy..No uvidíme, snažím se být maximálně v pohodě..V pondělí jdu na krev a v úterý budou výsledky..
Jana-76 píše:
Ahoj holky !!
Leničku tak jak ti je ? v kolik zítra jedeš ?
Moc na tebe myslím, co bříško už nebolí ?
Januško- to je miteda moc líto , to je fakt hrozné člověk se už natěší má rodost, že to vyšlo vydí // a oak zas nervy ať to donosí. Januško určitě to příště výjde.Posílám pohlazení na dušičku.
Moničko- ty už jsi dneska 10 den od et !! to já už špinila, tak to vypadá dobře co ? a jak se jinak daří paní neee slečno :lol: už sis zvykla na chomout :lol:
Marki - co samovýroba doma ? :-) marki jak dlouho jste se snažily než jsi šla do ivf.
To je jak psala Zoiča první mimi měla v poho a druhé né a né. To je fakt záhada. Že se první zadaří a pak nic. :cry:
Zdravím zbytek holčin !!!

MONI tak to bude jasné těhu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
15.11.10 11:09

Moni držím palečky a ať to vyjde. Jinak ty příznaky jsou stejné jako u mě, takže si myslím, že jsi těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
15.11.10 11:13

Holky, já si raději nic nemyslím a užívám si volných dnů bez práce :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
15.11.10 11:33

Jen si to užívej a pak budeš moc mile překvapená. A kdy jdeš na ko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
15.11.10 11:41

Januško, na ko a krev jdu v pondělí 22.11. a výsledek krve bude v úterý 23.11. :-)

januska1 píše:
Jen si to užívej a pak budeš moc mile překvapená. A kdy jdeš na ko?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.