Stimulace před IVF srpen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6543
12.11.10 07:55

Jani, děkuji…no snad to mimčo výjde…stále mě bolí prsa..jinak já jsem ve fertimedu spala sama a nic ani nikdo tam nestrašil(o) :-)

Jana-76 píše:
Ahoj Leničko- neboj holka, to zvládneš, za měsíc si na to ani nezpomeneš a budeš si užívat těhu.Leničko vydrž už to máš za pár , bude OPU a pak už jen pohodička doma.Leničko- Čepelák je super, určitě ho znáš, je strašně příjemný a vyšetření vůbec nebolí. Leni neboj folíky ještě porostou ještě máš dost času, neboj, lepší než mít teď velikost 20 a píchnout si pregryl a mít nervy že prasne. Asi bych tam taky nezůstala , pokud by tam ještě někdo nebyl, já bych se tam sama bála. :mrgreen:
Leničko -zítra držím palečky ,budeš s manžou tak to bude ok. Hezky se vyspi.
Moni - ty fotečky ze svatby jsou moc hezké.Fakt Vám to moc sluší. Ještě to mimi a jste krásná rodinka . Gratuluju.
Ivuško- ty to odkládáš ? máš zítra KO ? a bereš ty leky na sliznici , tak přestaneš brát ? ale jestli jsi nemocná to je jasné.
Sluníčko - zdravím :-)
Tak holky vezký večer.
Už dlouho taky nebyla Zoiča hm.
Tak pa, pa
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
12.11.10 08:27

Dobré ránko holky,
sice teda pěkné hnusné ráno, ten déšť a vítr.. Ještě že dneska jede manža se mnou, to by byl teda záhul cestovat v takovém počasi… :-? !
Zatím se snažím být v co největším klidu.. i tu špatnou náladu zatím potlačuju a věřím, jak jsi psala i ty Jani, raději mít ty folíky takové, než kolem 20mm a pak být na nervy z každého prudšího pohybu, nebo výmolu na cestě, aby to do OPU neprasklo!
Já když ležela v Polance, byl vedle naštěstí ubytovaný jeden pár,takže jsem sama nebyla, ale taky bych měla v gatích :oops: , být tam úplně sama.. :oops:
Na Dr. čepeláka jsem narazila snad jen jednou, už je to trochu dlouho, takže si ho ani moc nevybavuju!
Manža je z toho na nervy, že je tam pokaždé jiný Dr.,proto si myslím ani to měření nemusí být 100%!!!
Ale co my s tím naděláme, že?
Na neděli budu ráda, že tam bude Holub, u něj jsem vždycky v pohodě (až na UZ.. :-? ), mám v něj důvěru, více než v docenta, takže to jsem spokojená!
Ještě doufám, že fásnu Pregnyl, že to zvládnu píchnout a bude to už za mnou..
Jinak holky děkuji, že na mně tak myslíte, vždycky mně trochu uklidníte a cítím se zase lépe!!! Jsem fakt moc ráda, že ty stránky existují!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
12.11.10 08:32
Jana-76 píše:
Ahoj holky !
Leničko-držím palečky na KO !!!
Ivuško- tobě taky ať se domluvíte co pro tebe nejlépe. Taky držím palečky na dnešní ko.
Hezké ráno holky !!!

Dobré ráno všem :mavam:
Děkuji JANI :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
12.11.10 08:33
Lenik1 píše:
Dobré ránko holky,
sice teda pěkné hnusné ráno, ten déšť a vítr.. Ještě že dneska jede manža se mnou, to by byl teda záhul cestovat v takovém počasi… :-? !
Zatím se snažím být v co největším klidu.. i tu špatnou náladu zatím potlačuju a věřím, jak jsi psala i ty Jani, raději mít ty folíky takové, než kolem 20mm a pak být na nervy z každého prudšího pohybu, nebo výmolu na cestě, aby to do OPU neprasklo!
Já když ležela v Polance, byl vedle naštěstí ubytovaný jeden pár,takže jsem sama nebyla, ale taky bych měla v gatích :oops: , být tam úplně sama.. :oops:
Na Dr. čepeláka jsem narazila snad jen jednou, už je to trochu dlouho, takže si ho ani moc nevybavuju!
Manža je z toho na nervy, že je tam pokaždé jiný Dr.,proto si myslím ani to měření nemusí být 100%!!!
Ale co my s tím naděláme, že?
Na neděli budu ráda, že tam bude Holub, u něj jsem vždycky v pohodě (až na UZ.. :-? ), mám v něj důvěru, více než v docenta, takže to jsem spokojená!
Ještě doufám, že fásnu Pregnyl, že to zvládnu píchnout a bude to už za mnou..
Jinak holky děkuji, že na mně tak myslíte, vždycky mně trochu uklidníte a cítím se zase lépe!!! Jsem fakt moc ráda, že ty stránky existují!!!

LENIKU určo to bude dobré :palec: , vsaď se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
12.11.10 08:36

Dobré ránko Ivuš, tak ty máš dnes taky KO! Taky držím palečky, ať proběhne KO v pořádku a dozvíš se jen samé dobré zprávičky!!!
Teď mně tak napadlo, Zoiča vždycky chodí v pátky na KO, že bych se už konečně Zoiči potkaly??? Jsem objednaná na 11:00, tak třeba bychom se už sešly, pokud tam teda máš dnes být!?!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
12.11.10 08:40
Lenik1 píše:
Dobré ránko Ivuš, tak ty máš dnes taky KO! Taky držím palečky, ať proběhne KO v pořádku a dozvíš se jen samé dobré zprávičky!!!
Teď mně tak napadlo, Zoiča vždycky chodí v pátky na KO, že bych se už konečně Zoiči potkaly??? Jsem objednaná na 11:00, tak třeba bychom se už sešly, pokud tam teda máš dnes být!?!?

LENI mám tam být na půl 11, ale chodím do gyncentra.. A po KO musím pro manžela , jedem ke známému na oběd, takže já dnes bohužel nemůžu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
12.11.10 15:23

Tak jsem se opět trochu prospala, odpočinula po obědě a jdu se na vás juknout..
No, s Dr.Čepeláka mám opravdu dobrý pocit, asi nnejlepší ze všech.. všechno parádně vysvětlí, při UZ se omlouval, že musel trošku zatlačit, když měřil folíky, že ještě ať chviličku vydržím, to se mi u Holuba ani Sobka nestalo! Fakt moc příjemný doktor!!! Škoda jen, že se nedá chodit takhle stále k jednomu Dr., ale každý den u někoho jiného!!! Myslím, že pak ta důvěra je úplně jiná!!!
Levá str.je trošku lepší, 17,18mm v průměru, kdežto pravá kolem 16,17mm, i menší, takže uvidíme, jaký bude výsledek! Teď ďobnu poslední Puregon, večer Pregnyl 10000j, to zas bude operace, zkusím to píchnout sama.. :roll: 8-o
No a v neděli 8.30 bude OPU..
Takže tak je to se mnou..
Co vy holky, Zoičo, Ivi, jak jste dopadly???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
12.11.10 17:28

JJ, v tom je čepelák super, já ho bohužel zažila pouze jednou v olmíku..

Lenik1 píše:
Tak jsem se opět trochu prospala, odpočinula po obědě a jdu se na vás juknout..
No, s Dr.Čepeláka mám opravdu dobrý pocit, asi nnejlepší ze všech.. všechno parádně vysvětlí, při UZ se omlouval, že musel trošku zatlačit, když měřil folíky, že ještě ať chviličku vydržím, to se mi u Holuba ani Sobka nestalo! Fakt moc příjemný doktor!!! Škoda jen, že se nedá chodit takhle stále k jednomu Dr., ale každý den u někoho jiného!!! Myslím, že pak ta důvěra je úplně jiná!!!
Levá str.je trošku lepší, 17,18mm v průměru, kdežto pravá kolem 16,17mm, i menší, takže uvidíme, jaký bude výsledek! Teď ďobnu poslední Puregon, večer Pregnyl 10000j, to zas bude operace, zkusím to píchnout sama.. :roll: 8-o
No a v neděli 8.30 bude OPU..
Takže tak je to se mnou..
Co vy holky, Zoičo, Ivi, jak jste dopadly???
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
12.11.10 19:31

Ahoj
Leni, tak to je super, že stimulka běží dobře a bude už OPU. Já jsem ráda, že v mém CAR je pouze jeden doktor a nestřídají se na mně :mrgreen: Tak ať to v neděli úspěšně proběhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
12.11.10 20:07

Děkuji holky, už se pomalu připravuji na aplikaci pregnylu, tak už nervy pěkně pracují!
Holky, musím vám teď říct pěknou jobovku.. Volala mi teď bývalá spolužačka, jak se mám atd.. a říkala mi o známé, taky chodí do Polanky, jednou jsem ji tam taky potkala, byla zrovna na odsátí cysty-po antikoncepci, tak jsme se daly do řeči, že se taky začli s manželem snažit.. a ty věci kolem, že se chystají na 1.IVF, no a už čeká TROJČÁTKA!!! :-D Že ji nejdříve řekli, že tam jsou 2, ale toho 3.si nevšimli, prý nešel vidět!
Tak jsem moc zvědavá, jak to všechno dopadne a snad to ti bobci zvládnou být co nejdéle v bříšku!!!
Byla jsem teda pěkně v šoku, takovou novinku, nevím, jak bych rozchodila! Manžel by se nejspíš zbláznil!!! :lol:
Tak zatím papa a krásný večer!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
13.11.10 08:24

Leni, tak trojčátka jsou už masakr…jak jsi zvládla pregnyl??

Holky, právě jsem se přihlásila do vánočního kolotoče :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
13.11.10 10:54

Ahojky Moni, Pregnyl jsem zvládla v celku dobře, když jsem vytáhla jehlu, koukla jsem na hodinky a byla jsem na sekundu přesná.. :mrgreen:
Sice to bylo dost nepříjemné, vrazit tu jehlu tak hluboko, navíc, aby tam nebyly žádné bublinky.. No, měla jsem strach, ale to už byl poslední píchanec, teď už se zase psychicky připravuju na tu bolest po OPU.. :-? No, na OPU dorazím přímo z domu, volala jsem ještě ráno sestře, ať na nás nečeká, tak mně upozorňovala na klid, což splňuji na 100%!!! :-D Od rána polehávm v posteli, mám u sebe notebook, hraju hry.. koukám na net.. prostě pohoda! Jen čekám, až manža dorazí z obchodu a něco rychlého uvařím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
13.11.10 12:51

Ahojky :mavam: :mavam: :mavam:
LENIKU šikulka :potlesk: a neboj :hug: :hug: :hug:
Já odkládám ten KET na prosinec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
13.11.10 18:44

Ahojda všem.
Leniku, to je paráda, že si zvládla pregnyl a určitě zvládnete i OPU a výsledek bude za 9 měsíců - šŤasntná maminka s tatínkem.
Ivčo, to je mi moc líto, že nakonec ten KET přesouváte. Ale asi lepší pořádně vyležet marodění a jít do toho s čistým štítem.
Moni, ty jsi se už přihlásila? To je paráda. Mě nepřišel žádný email… :cry:
Holčiny, přeji hezký víkend a držím palečky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
13.11.10 19:56
Péťa G. píše:
Ahojda všem.
Leniku, to je paráda, že si zvládla pregnyl a určitě zvládnete i OPU a výsledek bude za 9 měsíců - šŤasntná maminka s tatínkem.
Ivčo, to je mi moc líto, že nakonec ten KET přesouváte. Ale asi lepší pořádně vyležet marodění a jít do toho s čistým štítem.
Moni, ty jsi se už přihlásila? To je paráda. Mě nepřišel žádný email… :cry:
Holčiny, přeji hezký víkend a držím palečky :dance:

Tobě také krásný víkend :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.