Stimulace před IVF srpen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7122
18.11.10 11:09

Moni, je mi to moc líto. Drž se. Tak si teď v klidu zařídite to nové bydlení a pak na to vlítnete znovu a ono se to povede.
Leni super, že jsou i bobánci na mrazu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
18.11.10 11:09

Leni, tak to je super!!! :mavam: …kdy jdeš na kontrolu a krev? My nemáme zmraženo nic, takže už plánuji další IVF asi v březnu a předtím jedna nebo dvě inseminace leden, únor…ted si dáme pauzu a budeme se snažit jen tak přirozeně…

Lenik1 píše:
Ahojky holky,
teda to je počasí!!! Akorát na ležení v posteli.. :lol:
Pořád myslím na ty bobky, ať se nějak špatně nepohnu, nebo neudělám nějaký prudký pohyb..
Holky, já mám strach jít i na záchod.. pořád to stejně nemůžu pochopit, že stačí jen chvilička, embryjka se zavrtají a jsou tam..
Embryoložka nám dokonce vykládala, že tam měli paní, měla snad 3.IVF, ležela po ET asi 10min., pak řekla, že to stejně nemá cenu, že to zase nevýjde, zvedla se a odešla a na druhý den prý ještě odlétala zpět do Ameriky.. No a ono se to fakt povedlo a je krásně těhu!!! To jsou věci, co???
Moničko, ještě neztrácej naději, já vím, lehce se to píše, ale může se bohužel pustit jedno embryjko, nebo při tom zavrtávání, porušili nějakou cévku a teď tohle!!! Moc na tebe myslím a držím pěsti ze všech sil, doufám i za tebe, že to bude OK!!!
Jinak jsem si ráno volala do Polanky, takže jsme dali ještě 2 bojovníky k mrazu, tak uvidíme.. jsem klidnější, že máme aspoň nějaké zadní vrátka!!! Minule nám nezbylo vůbec nic!!!
Holky, ta embryoložka co tam je, je fakt strašně moc příjemná, dá se s ní bez problémů na všem domluvit, je taková lidská, udělala na mně opravdu dobrý dojem!!! :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
18.11.10 11:15

Moni to je mi moc líto a věř, že to musí příště vyjít, vím co prožíváš, bojuji už týden stím a stále mi to nejde. Drž se a mi to pak v příštím roce prolomíme, viď :wink: . My také nemáme nic v mrazáčku.

Leni tak to je supr, že máte ještě něco na příště. Moc moc držím palečky.

Holky mě přijde, že toho je teď moc, co to nevychází, znám dvě holčiny co po ET krváceli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
18.11.10 11:18

Januško, kdy máš v plánu jít na další IVF? My tak asi v březnu…

januska1 píše:
Moni to je mi moc líto a věř, že to musí příště vyjít, vím co prožíváš, bojuji už týden stím a stále mi to nejde. Drž se a mi to pak v příštím roce prolomíme, viď :wink: . My také nemáme nic v mrazáčku.

Leni tak to je supr, že máte ještě něco na příště. Moc moc držím palečky.

Holky mě přijde, že toho je teď moc, co to nevychází, znám dvě holčiny co po ET krváceli.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
18.11.10 11:23

Moni no já bych chtěla tak březen duben a mezitím stihnout svatbičku, kterou mi přítel slíbil po tom neúspěchu, ale zatím nic nevyřizuji, jsem ještě dost mimo a nějak momentálně nemám náladu a tak se do zařizování pustím příští týden. Zítra se zkusím zeptat na IUI a uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
18.11.10 11:28

Moničko, tak to je super, že máš už plán!!! Bohužel nic jiného nezbývá, musíš být silná a odhodlaná k dalším pokusům!!! Ty buď zase ráda, že máš ještě na výběr jiné varianty, jako je samosnažení, nebo IUI, u nás je tohleto už pasé… Jsem plně odkázaná na pomoc Dr.!!!
Jo, ale teď jsem si vzpomněla Moni, zažila jsem tu už několik snažilek, co jim nevyšlo IVF, tím ale, jak bylo tělo ještě nastimulované, se nakonec podařilo otěhotnět přirozeně! Takže to samosnažení plně schvaluju!!! :-D :palec: Držím pěsti!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
18.11.10 11:36

Leničko, u nás je problém v partnerovi, takže ta stimulace mi asi nepomůže…

Lenik1 píše:
Moničko, tak to je super, že máš už plán!!! Bohužel nic jiného nezbývá, musíš být silná a odhodlaná k dalším pokusům!!! Ty buď zase ráda, že máš ještě na výběr jiné varianty, jako je samosnažení, nebo IUI, u nás je tohleto už pasé… Jsem plně odkázaná na pomoc Dr.!!!
Jo, ale teď jsem si vzpomněla Moni, zažila jsem tu už několik snažilek, co jim nevyšlo IVF, tím ale, jak bylo tělo ještě nastimulované, se nakonec podařilo otěhotnět přirozeně! Takže to samosnažení plně schvaluju!!! :-D :palec: Držím pěsti!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
18.11.10 15:35

MONI je mi to moc líto :-( :hug: :hug: :hug:
LENI krása-2 bobci zamražení :potlesk: :potlesk: :potlesk:
JANUŠKO bude svatba? To je paráda :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
18.11.10 17:51

Ivčo přítel mi to slíbil a tak to musíme dotáhnout také dokonce, už jsme spolu skoro 14 let a máme skvělou holčičku, která mi teď moc pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
18.11.10 17:52

Janusko, tak to už je pořádná doba, tak to už byste opravdu vzít měli :huban:

januska1 píše:
Ivčo přítel mi to slíbil a tak to musíme dotáhnout také dokonce, už jsme spolu skoro 14 let a máme skvělou holčičku, která mi teď moc pomáhá.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
18.11.10 17:55

Moni já jsem ze záčátku chtěla, ale přítelovi se nechtělo a pak když jsem byla těhu, tak si mě chtěl vzít, ale já jsem zase nechtěla a teď když to tak hle dopadlo, tak mi řek, že si mě chce vzít a ať si něco vyberu. Mám trochu radost, že se mi splní sen a budu se vdávat :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
18.11.10 17:59

Všechno zlé k něčemu dobré :hug:

januska1 píše:
Moni já jsem ze záčátku chtěla, ale přítelovi se nechtělo a pak když jsem byla těhu, tak si mě chtěl vzít, ale já jsem zase nechtěla a teď když to tak hle dopadlo, tak mi řek, že si mě chce vzít a ať si něco vyberu. Mám trochu radost, že se mi splní sen a budu se vdávat :-) .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
18.11.10 18:26

Ahoj holky!!
Leničko- super , že máš mražáčky :-) Leni kolik se za za zamrazení platí ? tam jsem ještě nedošla tak nevím. A vůbec , chtěla jsem vědět Leni jak ceny zůstaly stejné ? Leničko neboj se nic. Určitě to bude dobré. Někde jsem četla, že v Holansku nebo kde paní po et jezdí na kole domů tak, asi tak :-D je to fakt mezi nebem a zemí.Víš jak dopadly karty , tak buď v klidu. Neboj !!!
Sluníčko- jo ta holčina byla Marťa 32, ale měla pod jménem nějakého pejska !! :lol: mě to přišlo , že to je jezevčík :dance: Závidím vám s Ivuš ten ket !!! to bude pěkný dáreček na vánoce.
Moni- je mi to moc líto , že se ms rozjela. Ale Moni nikdy fakt nevíš , může tam ještě bobísek být. Plán máš super.
Januško- ani nevím, že jsi spadla ze schodů :cry: no to asi taky mohlo ovlivňit. Určitě se po novém roce smůla prolomí. Neboj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
18.11.10 18:30
januska1 píše:
Moni já jsem ze záčátku chtěla, ale přítelovi se nechtělo a pak když jsem byla těhu, tak si mě chtěl vzít, ale já jsem zase nechtěla a teď když to tak hle dopadlo, tak mi řek, že si mě chce vzít a ať si něco vyberu. Mám trochu radost, že se mi splní sen a budu se vdávat :-) .
:palec: To je krásné JANUŠ :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
18.11.10 19:04

Jani a já jsem si myslela, že jsem to sem psala. Jo jo minulý týden, jsem spadla, nějak se mi zatočila hlavička a už jsem letěla dolů, asi to bylo tím, nevím nevím, ale už se to nedá vrátit. Zítra uvidím na ko v caru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.