Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ivi, to je pravda. Vždyť už je zase půlka týdne pryč… A páteček za dveřma. ![]()
Jo Ivi, mám poslední 3.pokus! bohužel!!! Mám šílený strach, že nevím jak ustojím to,když se to nepovede, ale zároveň pořád věřím v dobrý výsledek!!! Když už jsem to měla v kartách a říkala mi paní, ať to nechám až ke konci roku, že dřív bych do toho neměla jít a fakt.. že budou nějaké problémy ze začátku.. ![]()
Jinak ohledně objednáni do Fertimedu, jak píše Hanka, mají tam teď docela narváno, vstupní pohovory jsou tam jen ve středu,
ale myslím, že můžeš jet i do Olmiku, tam je Sobek pořád.. bydlí přímo vedlé Fertimedu,takže pohoda!!!
Lenik1 píše:
Jo Ivi, mám poslední 3.pokus! bohužel!!! Mám šílený strach, že nevím jak ustojím to,když se to nepovede, ale zároveň pořád věřím v dobrý výsledek!!! Když už jsem to měla v kartách a říkala mi paní, ať to nechám až ke konci roku, že dřív bych do toho neměla jít a fakt.. že budou nějaké problémy ze začátku..
Toho se taky děsím, že dojdu tak daleko a nic…
Ale…Nedávno jsem se dozvěděla o holčině v okolí, která podtoupila 3 IVF, tak se na to vyprdli a ona je teď ve 4. měsíci
. Nádhera. Nějak věřím, že to každé z nás někdy vyjde, ale otázka je kdy a to, že člověk vidí v okolí děti a nejde na to nemyslet…
Já bych řekla, že to trvá asi měsíc…
ivvča píše:Lenik1 píše:To je určitě skvělé, to se Gyncentrum může jít schovat,aspoň teda myslím, že tyhle služby nemají. Chtěla jsem se zeptat, jak dlouho se čeká, než mne ve fertimedu obědnají poprvé? Jen abych dopředu věděla..
Ivi, ohledně těch víkendů v Polance, začli je provozovat tepreve nedávno, pořád neměli dostatek personálu,takže pokud někomu vyšla OPU, nebo ET na víkend, museli do Olmiku, teď když se už nasbírá více stimulantek, jedou víkend i v Polance, takže jsem ráda! Sice po té dálnici je to teď paráda, v Olomouci jsi za hoďku, ale pokud je něco blíž, volím to!!!
Lenik1 píše:
Jinak ohledně objednáni do Fertimedu, jak píše Hanka, mají tam teď docela narváno, vstupní pohovory jsou tam jen ve středu,ale myslím, že můžeš jet i do Olmiku, tam je Sobek pořád.. bydlí přímo vedlé Fertimedu,takže pohoda!!!
S manžou jsme už říkali, že bychom už asi přímo tu Olomouc..
Moje bývalá kolegyně z práce taky podstoupila IVF, neúspěšně. Pak otěhotněla spontánně a teď už čeká druhé ![]()
Příspěvek upraven 10.11.10 v 19:50
Jo jinak holky Ostravačky a z okolí, už jste se někdy někde sešly na kafe? Já bych i zašla, teda dojela bych ![]()
Hani, neděs se…já zatím celkem zvládám i to čekání, musíš si užívat toho, že nemusíš do práce a být psychicky vyrovnaná ![]()
Haniik06 píše:
Ivi čekaní na // je určitě o dost horší
Pa pa, hezký večer
Koukám na zprávy a klasika, opět převrácená cisterna v Třinci
To je tady pořád ![]()
monika999 píše:
Hani, neděs se…já zatím celkem zvládám i to čekání, musíš si užívat toho, že nemusíš do práce a být psychicky vyrovnaná
Haniik06 píše:
Ivi čekaní na // je určitě o dost horší
Pa pa, hezký večerTak si to pořádně užívej… A je pravda, že bez práce dokážu žít
Nesešly, párkrát se o tom zminovala zoiča, ale ta už tu ted tak nechodí…klidně bych na sraz přišla, at to tu nemáme tak anonymní ![]()
ivvča píše:
Jo jinak holky Ostravačky a z okolí, už jste se někdy někde sešly na kafe? Já bych i zašla, teda dojela bych
A odkud dojedeš Ivi? ![]()
ivvča píše:
Jo jinak holky Ostravačky a z okolí, už jste se někdy někde sešly na kafe? Já bych i zašla, teda dojela bych
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.