Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jo a my taky dodržujem ty 2dny před odběrem.. to myslím, že stačí..
Děkuji moc.
A jestli tam bude nával, tak to s tím mým bude to samý. Chlapi jsou všude stejní ![]()
Jen se modlím, ať mi nevyjdou měsíčky, měla jsem je pravidelný jak hodinky a poslední se někde pěkně toulala. Tak snad to klapne…
Holky moc vám děkuju.
Ahoj holky !
Leníčku- to je super, že ko dopadla dobře
Moc jsem na tebe myslela.Hm a co Holub ? byl necitlivý ? fakt nejlepší je ta doktorka. Ale tebe si určitě pamatuje, jsem myslela , že na tebe je troooošku jiný. No mě moc nesedí i tím, že moc nic neřekne. Ale co naděláš. Nemůžeš si vybírat. Uvidíš , že tentokrát to je naposledy a výjde to
ještě , že jsi z té práce vypadla.
Leníčku kolik sis ještě vzala Puregonu ? kolik si už platila ?
Moni- hlavně spočívej a užívej pohody.
Zdravím všechny holčiny ![]()
Moni, tak to buď ráda. Kámoška je v I.trimestru a kvůli komlikacím je na nemocenské a má vycházky 2 hod dopolko a pak od 15.do 17.h.
monika999 píše:
Holky, tak mám vycházky až od čtvrtka a jen 14-18
MONI já je měla taky takhle, ale aspoň už od OPU.
Sluníčko28 píše:
Moni, tak to buď ráda. Kámoška je v I.trimestru a kvůli komlikacím je na nemocenské a má vycházky 2 hod dopolko a pak od 15.do 17.h.
Ty jo SLUNi tak to by mne doma piclo ![]()
Jsem byla naštvaná, ale už to neřeším…mám přece být v klidu
Dnes mě příjde navštívit kolegyně z práce, tak se na ni těším…bude to zpestření…a taky mi přinese pečivo ![]()
Ahojky holky,
přišla jsem se na Vás podívat a pozdravit Vás. Tak jak se máte?
U mě je vše zatím při starém a už se těším na utz, na který jdu 19.11. jsem zvědavá jak se mimi daří a kolik jich tam. Teď už je to lepší, už mě tolik nebolí bříško a občas mě pobolívají prsa.
Moni já jsem měla také při 1IVF omezené vycházky, ale teď jak sem na mateřské, tak vlastně nejsem omezená. Moc moc ti držím palečky.
Leni a co ty?
Dobré ránko holky,
jdu se na vás na mrknout, co nového.. ![]()
Musím se za chviličku chystat, jedu na Ko do Polanky, dneska ale musím budem, tak tu sedím na netu a dávám do kupy spoje, jsem objednaná na 11.15, v 9.00 vyjíždím, tak doufám, že mi to bude sedět.. je to na prd, autem to trvá pěkné půl hoďky a buse, tramvají.. se potáhnu 2hodiny!!! No a pak zpátky, to samé, že? Ale domů se cestuje už lépe..
Tak zatím papa, všechny zdravím!
Moni, taky mně to štve, že nemám teď žádné vyycházky, nechápu, kdo to zase za génia vymeslel!!! 20.11.slaví teta narozky (50.), tak tam budu asi jen do 18.00 a povalím domů.. sice bude stejně asi po ET, tak zase ať zbytečně nikde nevysedávám..
Jsem zvědavá, jak mi to Dr.naplánuje a hlavně jsem už trochu nervní, kdo tam bude dneska.. au au au UZ!!! ![]()
Ahoj holky !!
Leni- držím palce na dnešní ko. Určitě bude hodně folíků.
Januško- chci se zeptat, bolely tě hned prsa? kámoška je po transféru , chvilku jí bolela prsa a pak přestala ale ms nikde. Na krev teprv půjde.
Holky všem dobré ráno.
Ahojky Jani, zdravím tě!!!
Už začínám být trochu nervozní, ale doufám, že zase bude vše OK!!!
Leničko, držím ti pěsti, aby kontrola dopadla výborně…v úterý tam bývá dr. koutná… ![]()
Lenik1 píše:
Dobré ránko holky,
jdu se na vás na mrknout, co nového..
Musím se za chviličku chystat, jedu na Ko do Polanky, dneska ale musím budem, tak tu sedím na netu a dávám do kupy spoje, jsem objednaná na 11.15, v 9.00 vyjíždím, tak doufám, že mi to bude sedět.. je to na prd, autem to trvá pěkné půl hoďky a buse, tramvají.. se potáhnu 2hodiny!!! No a pak zpátky, to samé, že? Ale domů se cestuje už lépe..
Tak zatím papa, všechny zdravím!Moni, taky mně to štve, že nemám teď žádné vyycházky, nechápu, kdo to zase za génia vymeslel!!! 20.11.slaví teta narozky (50.), tak tam budu asi jen do 18.00 a povalím domů.. sice bude stejně asi po ET, tak zase ať zbytečně nikde nevysedávám..
Jsem zvědavá, jak mi to Dr.naplánuje a hlavně jsem už trochu nervní, kdo tam bude dneska.. au au au UZ!!!
Ahoj Jani,
ptala ses Januško, ale odpovídám já (snad nevadí
). Mne začali bolet prsa asi 4 dny před OPU, dnes jsem 4 dny po ET a stále mne bolí a mám je tvrdé…Ale já to tak mívám i v normálním cyklu, po ovulaci mě začnou bolet a MS to vymizí (jen ted to mám trošku silnější)…
Jana-76 píše:
Ahoj holky !!
Leni- držím palce na dnešní ko. Určitě bude hodně folíků.
Januško- chci se zeptat, bolely tě hned prsa? kámoška je po transféru , chvilku jí bolela prsa a pak přestala ale ms nikde. Na krev teprv půjde.Holky všem dobré ráno.
Moni, ale dneska je středa..
Říkala jsi, že dopol. je Sobek ml., odpol. Holub?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.