Stimulace před IVF srpen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6543
1.11.10 17:07

Markísku děkuji!!!

markisek píše:
Marti
to mi je líto :srdce: :hug:Moni
vítám tě mezi vdanýma paničkama :palec: přeji samou lásku :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
1.11.10 18:26

Ahojky holky,
Marti, je mi moc líto co se stalo!!! To jsou teda věci, co nás všechno nepotká!!! Ach jo.. :cry: Budu držet pěsti, ať je ten další pokus už 100% a bez potíží až do konce!!!
Jani, sestra mi řekla, jen že by se měli zvýšit poplatky za léky, ostatní nevím, doufám, že to zůstane stejné, už tak to jsou všechno pěkné pálky!!!
Jinak MS zatím nikde!!! Ani náznakem, žadné špinění, nic.. tak doufám, že brzy dorazí, ať můžu začít..!!!
Moničko, moc gratuluji ke svatbě a hodně štěstíčka ve společném životě!!! Víkend vám vyšlo krásné počasí, asi jste ho měli i objednané, že? Víkend na horách musel být určitě super!!! Taky jsme měli v plánu někam vyrazit, ale bohužel nevyšlo..!
Doufám, že úroda bude velká Moni a krásně to všechno proběhne! držím pěsti!!!
Zatím papa a všechny moc zdravím!
Zoiči, jak se vede, je vše OK? Odpočíváš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
1.11.10 18:30

Leničko, děkuji za gratulaci…dnes jsem byla ve fertimedu nemile překvapená - první týden nemocenské prý vycházky nedávají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
1.11.10 18:37

Moni, je to tak bohužel! Manžel se taky se mnou hádal, když jsem mu řekla, že první týden budu bez vycházek, prý co je to za blbost, ale minulý rok, při 2.IVF jsem to měla taky tak! Neví, proč to tak je, jestli je to nějaká vyhláška nebo co..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
1.11.10 19:34
Jana-76 píše:
Ahoj holky!!
víkend jsem byla na chatě tak jsem teď pročítala co se tady událo.
Januško - :kytka: dodatečně gratuluju.To je super, že se naše tušení potvrdilo. Druhé ivf a zas se zadařilo - fakt super.
Leníčku- doufám, že dnes už ms dorazí. Leni já taky preferuju ten kratší protokol, však víš jak jsem minule dopadla . Cysta, všechno rozhozené atd.Úplně Tě chápu, jsem ráda, že se cítíš dobře. Leni jak jsi myslela, že od listopadu budou doplatky vyšší, myslíš jen za léky? nebo i za pk atd.?
Marki -úplně Tě chápu, že nechceš do dalšího ivf. My jsme si to taky řekli hned jak se nazadařilo , ale teď už to je přes půl roku a už zas uvažujem jinak. Marki a jak dlouho se snažíte ?
Ivuš- kdy myslíš , že asi bude ten ket ?
Sluníčko-tebe se už raději na ms ptát nebudu :lol: než ti dojde já budu mít druhou :lol:
Kači-koukám,že se chystáš na ivf teď v listopadu.Tak drím palce .
Zoiči- gratuluju ke kontrole ,bereš něco na ten hematom ? Zoiči a z čeho se udělá ?neříkali ?
Holky tak hezké ráno, všechny Vás zdravím.

Ahoj JANI :mavam: , ten KET vidím na cca 17.11., tak uvidíme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
1.11.10 19:36
Marti32 píše:
Ahoj holky, všechny zdravím!
Minulý týden jsem byla na kontrole (10tt) a zamlklý potrat.
Tak se k vám opět přidávám. V prosinci mě čeká kontrola a když bude vše OK, tak příprava na další stimulku
Marti32 píše:
Ahoj holky, všechny zdravím!
Minulý týden jsem byla na kontrole (10tt) a zamlklý potrat.
Tak se k vám opět přidávám. V prosinci mě čeká kontrola a když bude vše OK, tak příprava na další stimulku.

MARTI to je mi moc líto, drž se holka :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
1.11.10 19:40

MONI taky moc gratuluji :kytka: :kytka: :kytka:
Jinak všechny ostatní moc zdravím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
1.11.10 20:45

Marti-to je mi moc líto.Člověk je tak rád , že se zadaří a pořád nemá vyhrané. Ale neboj , určitě podruhé to výjde.
Ivuš-to by bylo super kdyby jsi měla ket 17.11. , už bereš ty léky na sliznici ?
Leníčku-to je jak naschvál jak potřebuješ ms nikde. Lehni do horké vany :-P nebo dej vínko , nějak se to musí spustit.
Moni- taky moc gratuluji. No s tou nemocenskou to tak je.Mě se dokonce stalo, že když mi vystavovali lístek to bylo v Olmíku (jak mi dělali OPU) a jak jsem chtěla po týdnu dopsat vacházky,to jsem zas chodila do Polanky na ko, tak mi nic nenaspali, že ten jeden díl zůstal v Olmíku.Takže jsem neměla vycházky celé 3 týdny. :-D až dokonce.
Holky hezký večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
1.11.10 21:05
Jana-76 píše:
Marti-to je mi moc líto.Člověk je tak rád , že se zadaří a pořád nemá vyhrané. Ale neboj , určitě podruhé to výjde.
Ivuš-to by bylo super kdyby jsi měla ket 17.11. , už bereš ty léky na sliznici ?
Leníčku-to je jak naschvál jak potřebuješ ms nikde. Lehni do horké vany :-P nebo dej vínko , nějak se to musí spustit.
Moni- taky moc gratuluji. No s tou nemocenskou to tak je.Mě se dokonce stalo, že když mi vystavovali lístek to bylo v Olmíku (jak mi dělali OPU) a jak jsem chtěla po týdnu dopsat vacházky,to jsem zas chodila do Polanky na ko, tak mi nic nenaspali, že ten jeden díl zůstal v Olmíku.Takže jsem neměla vycházky celé 3 týdny. :-D až dokonce.
Holky hezký večer.

JANI včera jsem měla 1denMS, tak je jím od včera..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
2.11.10 11:00

Ahojky holky,

tak jak se máte? My s malou budeme mít obídek a pak půjdeme hajat společně a po spánku půjdeme ven, dokud je tam pěkně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
2.11.10 11:25

Jani, děkuji za gratulaci…hele tys mě úplně vystrašila s těmi vycházkami..snad taky tak nedopadnu…
Jinak dnes jsem byla na KO (byla tam koutná - moc hodná dr.). Už máme stanovený termín na punkci čtvrtek v 8h. Šlo to rychle, dnes je to teprve 8. den, co jsem si píchala puregon a už končím…

Jana-76 píše:
Holky hezký večer.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
2.11.10 11:58

Monika999 tak to je opravdu rychlé, tak na čt budu držet palečky, ať je tam úrodička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
2.11.10 12:00

Ahojky holky,
já se snad picnu, fakt!!! Od 12h v noci sedím na záchodě, bojuju s nějakou střevní chřipkou, pak jsem i zvracela.. jsem totálně unavená a znechucená!!! Jenom ležím a nemám na nic sílu!!! Už se to začíná pomalu lepšit, ale pořád nic moc.. :zed: šlo ze mně šíleně moc vody, tak cítím i ledviny, jak bolí, pít moc nemůžu protože mám žaludek jak na vodě!!!
Ráno jsem seděla v posteli a bulela, jestli je tady toto možné! Mám začít stimulku, MS stále nikde a navíc se tak strašně vyčerpám!!! No, dnes mám jen dovču, tak doufám, že zítra bude lépe a půjdu do práce..
Moni, tak to máš pravdu uteklo to šíleně rychle!!! Už budeš mít OPU! A kolik máš teda folíků, říkala Dr.? Takže hodně štěstí, ať jsou co nejkvalitnější a všedchno se krásně zadaří!!!
Ivči, tak už se blíží KETík, no super!!!
Jani, já včera trochu pocvičila na břišní svaly, to mi taky pomáhá a sem tam už trošku špinění je,ale zatím malinko! I když při mém stavu asi bude lepší, když dorazí trochu později..
Zatím papa, jdu si zase lehnout, jsem totál vyšťavená!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
2.11.10 12:03

Moni a vůbec nejlepší bylo, když jsem jela pro lístek na peníze, nevěděla jsem, že tam musím zavolat, všechny moje papíry byly v Olmiku, takže na druhý den jsme museli znova jet do Polanky..
nervy pro mého muže, ani nebudu raději popisovat!!! takže jen ať víš!!! Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
2.11.10 12:03

Leni tak ať tě to brzy přejde a ty se můžeš soustředit na stimulku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.