Stimulace před IVF srpen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
500
25.10.10 12:38
Jana-76 píše:
Ahoj Hanul - tak to jsme na tom stejně , taky mám za sebou neúspěšné ivf a druhé budu mít kolem ledna. Tak tě tady vítám.
Januš-mě to nedošlo, promiň , že jsi vlastně doma. :zed: Januš to vypadá, že to vyšlo , co ? já už v té době špinila . Mylsím, že budeš těhu.
Sluníčko - tak ty taky do toho paštíš ? :dance:

jojo jsme na tom stejně.jani a vy jste taky neměli nic zamražené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
25.10.10 12:43

Sluníčko já právě nevím mám strach, aby se tam něco ukázalo, zítra budu 12den, tak uvidím, dneska mám v plánu si dojít koupit testík, ale uvidíme.

Jani to nevadí a ty jsi začla špinit už 11den? Víš já stejnak MS měla nepravidelnou, takže uvidíme. Byla bych ráda, kdyby to vyšlo.

Holky budu vám držet palečky ať se Vám to podaří a nebojte ono to rychle uteče a už se tu budete snažit vy a my Vás podporovat.

Hanullko mám se celkem dobře, až na to že mě občas bolí prsa a trochu bříško, tak to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
25.10.10 12:45

Januš, neboj, přeji // Tak to jak bude test doma, tak už pak těžko odoláš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
25.10.10 12:46

Sluníčko to my jsme také zasnoubeni, ale už dlouho a těhotná jsem se vdávat nechtěla a teď jestli to vyjde, tak snad až se prcek narodí, těhulka bych se vdávat nechtěla. Jinak jeho rodiče pořád na na nás utočí a skoro tchýně, řekla, že máme jiný vztah než jeho brácha, který je ženatý a na otázku, proč máme jiný vztah, tak to nedokázla odpovědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
25.10.10 12:52

janusko, já si taky myslím že ti to určitě vyšlo, já začala špinit sedmý den po ET :cry: a navíc u tebe to už vyšlo u prvního takže teď to bude taky, moc držím palečky. :palec:
sluníčko a tobě gratuluji k příslibu svatby.taky nechápu jak to monča může stihnout za týden, to smekám.já na to měla 9 měsíců a bylo to tak akorát. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
25.10.10 12:56

Já si svatbu přála už jako malá. Mám svou holčičí představu - princezna na zámku, krásný den, ale samozřejmě, že to beru hlavně tak, že ti dva spolu počítají napořád, když je svatba. Ale chápu dvojice, které si žijí šťastně a navážno bez svatby. Ale já se na ní moc těším. S bříškem bych dřív nechtěla, ale cesta k miminku je hodně složitá a viděla jsem fotky šatů těhulek a moc se mi myšlenka s bříškem zalíbila.
Vám sem přihodím jedny hezký :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
25.10.10 12:57

janus nic si z toho nedělej co říkají ostatní, až budete chtít vy tak se vezmete ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
25.10.10 12:58
Hanulko, díky. 9 měsíců bych snad ani nepotřebovala, ale ten týden, no mazec. Já už mám vybraný oznámení o kytce taky už předstvau mám, restauraci více méně taky. Já jak ráda plánuju, tak po tomto už jsem se poohlédla na jaře. :lol:
hanulla píše:
janusko, já si taky myslím že ti to určitě vyšlo, já začala špinit sedmý den po ET :cry: a navíc u tebe to už vyšlo u prvního takže teď to bude taky, moc držím palečky. :palec:
sluníčko a tobě gratuluji k příslibu svatby.taky nechápu jak to monča může stihnout za týden, to smekám.já na to měla 9 měsíců a bylo to tak akorát. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
25.10.10 13:06

sluníčko přesně jako já. vždycky jsem snila o velké svatbě, bílé svatební šaty s dlouhou vlečkou a tak.svatbu na zámku jsme sice neměli ale zato v jednom z nejhezčích kostelů v okolí a byla to nádhera.ještě dnes, 2 roky po svatbě na ni všichni vzpomínají.takže svých snů se nevzdávej a udělěj si ji podle tvých představ.ale pokud chcete svatbu v létě tak začni s přípravami co nejdřív. mě manžel požádal o ruku na vánoce a hned v lednu jsme začali hledat restauraci a byl to docela problém.zaskočilo nás že většina už byla rezervovaná.nakonec jsme ale měli stěstí a našli ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
25.10.10 13:09

sluni, píšem zároveň.vidím že ty už jsi dokonale připravená.takže tobě chyběl už jen ten slib od přítele co? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
25.10.10 13:13
Jo jo, hlavně ten slib. Jenže on se „potvorák“ ještě zdráhá na pevno říct termín. Já snad na zámku nějaký zamluvím a budu doufat, že to pak klapne i s ním. S tou restaurací jsi mě ale zaskočila. To mě nenapadlo, že to taky může být problém. no nechám ho teď chvíli vydechnout a pak začnu prudit s termínem. :-D Ať má chvilku klid.
hanulla píše:
sluni, píšem zároveň.vidím že ty už jsi dokonale připravená.takže tobě chyběl už jen ten slib od přítele co? :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
25.10.10 13:23

no s tou restaurací to bylo složité proto, že jsme měli přes 70 lidí a takových v okolí moc nebylo kam by se všichni vlezli víš. ale jak říkáš, chvilku ho nech vydechnout a pak při nějaké romantické chvilce to zkus znovu. :mrgreen: no ale každopádně se můžeš jen tak nezávazně na zámku pozeptat jak to mají s obsazením svateb v létě. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
25.10.10 13:26

ahoj holky! jak se vede? koukám, že tu přibylo pár nových tváří :wink:
sluníčko, copak je u vás nového? koukám, že plánuješ svatbu! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
25.10.10 13:30

Ahoj Martí,
ráda tě „vidím“ a z podpisu, že už i :srdce: Moc gratuluju, už jsi určitě trochu klidnější, viď. A jak se máš?
Já čekám na první MS po operaci a doufám, že přijde brzy. Kéž by tento týden, abych pak po té druhé mohla před Vánoci na KET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
25.10.10 13:38

trochu klidnější jsem, ale ne tak, jak by si člověk myslel, pořád jsem v napětí, aby to dopadlo, když už jsme došli tak daleko, je to děs! a nádhera zároveň :-)
ve středu mě čeká další kontrola, tak jsem zase nervózní, aby bylo vše OK
takže vy si dáte takový pěkný vánoční dárek pod stromeček! :potlesk: držím moc pěsti, ať to rychle uteče a vše je jak má být!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.