Stimulace před IVF srpen 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7122
22.10.10 19:58
Tak to sis taky počkala, ale je to krásný. Přítel to bere tak, že když je dítě, tak pak ano. Ale nějak mu nemůžu vysvětlit, že brát se lze tak do 6.měsíce, pak už bříško může vadit a s malým mimi to jde taky dost těžko. A ještě chci svatbu na zámku a tam se to musí rezervovat dost dopředu… My se zasnoubili po necelých třech letech v únoru. :lol:
monika999 píše:
Sluníčko, ti chlapi jsou prostě chlapi…Přítelovi to taky pěkně dlouho trvalo, než mě vůbec požádal o ruku…furt říkal, že se nepotřebuje ženit a tak…v květnu jsme měli 5let, tak už se odhodlal :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
22.10.10 20:11

No máte pravdu, určitě to bude lepší a bude to víc v klidu .
Ivi - no já jsem musela žádat pojišťovnu i při prvním ivf.A revírka to má ještě tak blbé, že platnost trvá 3 měsíce.A jak to nestihneš tak žádáš znova.
Moni- tak gratuluju nedřív byt teď i svatba to je super.
Peťul- jsem zvědavá co řekneš na Fertimed. Na nás Sobek udělal dobrý dojem, zasmáli jsme se.Tomu čekání už méně (1,5 hod. ) :lol:
Marki-jak se tobě daří ?
Sluníčko co ty , ms nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
22.10.10 20:16

Ahoj Jani MS nic. Chodí 4-6týdnů po operaci a já jsem 3 a kousínek.
Nechtěla bys poslat platíčko HA Minervy, co mi zbylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
23.10.10 08:34

Dobré ránko děvčátka :mavam:
JANI tak to je docelá blbé, s tou pojišťovnou :-( Oni pořád dělají s něčím cavyky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
23.10.10 10:20
Sluníčko28 píše:
Ahoj holky, nejdřív tu nikdo nebyl, tak jsem to vypnula a vy jste se teď rozjely.
My jsme taky zasnoubení, ale přítel říká, že svatba výhledově a já ho tlačím na přírok květen. Jenže on se pořád cuká :cert: To máš Moni kliku. :mrgreen:
Peti, když je špatný spg, tak je často IUI jen ztráta času a ta by mě štvala. Můj byl pak také na urologii a zjistili mu varikokélu. Operovat se to dá, ale lepší spg to prý nezaručí, takže jít nechtěl a ani já ho nenutila.
Jani, zbylo mi jedno platíčko antikoncepce Minervy, tak pokud by se ti hodilo, pošlu ti ho.

8-o 8-o 8-o Varikokéla - jo to je to co říkal, že by mohl mít. No ale Lachčina naopak říkal, že se po té operaci může ten spg. zlepšit :nevim: Takže už vím, na co musím kouknout do středy na net a na co dalšího se budeme ptát v Polance.
Ještě že jsem Vás ženské našla. Tady se člověk doví věcí :dance: děkuji :kytka:
A přítel ohrnoval nos, že prý: co tam čteš v těch diskusích? :lol: ten bude koukat, jak jsem zase chytřejší :mrgreen:
a k tomu iui…jestli řeknou i v polance, že to je opravdu málo pravděpodobné takhle otěhotnět, tak do toho nepůjdeme. Nechce se mi v ordinaci a na křesle trávit více čase než jen nezbytně nutné. Taky je fakt, že je mi zkoro 30 a teď se snažíme teprve o první a chtěla bych mít i druhé dítě. Takže tak hodně času, zas nemáme… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
23.10.10 11:02

Ahojky holky můžu se k vám přidat. Jsem po 2IVF a čekám na výsledek jak to dopadne. 15.10. jsem byla na ET. Jinak mám už jednu holčičku z IVF. Její 19měsíců a dělá nám radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
23.10.10 11:10

Peti, jsem ráda, že jsme ti tu přínosem. My máme spg tragický, takže u nás IUI nepřipadá v úvahu. Takže já radši volím větší pravděpodobnost na úspěch. A taky jsem dost netrpělivá a miminko moc chceme. To bylo dostat přítelu na urologii. On tam byl poprvý a měl z toho hrůzu. Vydržel to, ale vzpomínat na to moc nechce. Jemu dr. řekl, že operovat se to dá, ale termín volný mají za 5 měsíců nejdříve, ale že se to tím prý nejspíše nezlepší (i dr. va CAR se k tomu přiklání). Ale vím, že jsem četla, že operace to vyřešit může. Asi co názor a co případ. Ani by o tom, že to má nevěděl, ale prý ho to časem může bolet a pak by musel. Nebo ještě může špatný spg zapřičinit zánět a ten se dá vyléčit ATB. Uvidíte, co vám řeknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
23.10.10 11:13
Ahoj Januško, jsem ráda, že jsi k nám šla :lol: a tak tě tady vítám. A přeji, ať jsou //
januska1 píše:
Ahojky holky můžu se k vám přidat. Jsem po 2IVF a čekám na výsledek jak to dopadne. 15.10. jsem byla na ET. Jinak mám už jednu holčičku z IVF. Její 19měsíců a dělá nám radost.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2244
23.10.10 16:16
januska1 píše:

AHOJ JANUŠKO, vítám Tě a taky drřím pěsti na // :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
23.10.10 18:43

Děkuji za přivítání, doufám, že se tu brzy zorientuji a budu vědět kdo jak na tom je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7122
23.10.10 19:03

Čekatelky :kytka:
Jana-76....................příprava na IVF
monika999..................příprava na IVF
PetraFm....................příprava na IVF
Lenik......................příprava na IVF
Sluničko 28................příprava na KET
Ivca.......................příprava na KET
Markisek­...................odpočinkový čas

Stimulantky 8-)

Kandidátky :wink:
Zoiča.............2 broučci ET 28.9. //
januska1..........2 broučci ET 15.10.

U čápa a vrány :andel:
Marti32...........1 mimi :srdce: TP:23/5/11

Příspěvek upraven 25.10.10 v 20:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
23.10.10 19:55

Ahojky holky,
zdravím vás všechny a přeju pěkný sobotní večer..
Dívala jsem se teď na ukázky testů na VS(obor Fyzioterapie-ale kombinované stud.)já jsem DIS., no jsem pěkně v pr.. teda ty otázky-základy bilologie, chtěla by si trochu zvýšit kvalifikaci, ale to je záhul a hnus zároveň.. Mé všeobecné znalosti jsou někde hoooooddddně daleko pryč.. :zed:
Myslela jsem, že třeba kdyby se zadařilo při mateřské, ale měla bych co dělat, abych něco nastudovala!!!

Ráno jsem koukala, jestli dala Zoiča vědět, jak dopadla, ale bohužel ne, myslím na ni, tak snad bude vše ok a mimísek bude pěkně růst!!!
Jani, super, že je vše ok, škoda, že je to všechno tak zdlouhavé!!! Mohla jsi už začít se snažením s náma dohromady, ale jak vidíš sama, třeba u mně, nejde to všechno tak jednoduše, já taky počítala, že už budu skoro znát výsledky ET a prdlajs.. :zed: Stoplá stimulka a teprve všechno začne nanovo!!!
Ale uteče to jako voda, uvidíš a budeš už taky stresovat ať vše dobre dopadne a máš //
Vítám nováčky!!! :kytka: To je super, že se nám to tady tak pěkně rozjíždí!!! A je s kým pokecat, torchu se podpořit v tom našem snažení!!! :srdce:

Tak zatím papa, jinak jsme dnes s manžou utráceli, máme konečně zimní bundy, super teploučké, tak mně už žádná zima nezaskočí!!! :dance:
Pěkný večer..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
23.10.10 19:57

Jani a kdy budeš dělat testík??? Už se ti to pomalu blíží, tak hodně štěstí a samozřejmě jen //!!! Ať se to podaří a máte doma dalšího drobka!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5514
23.10.10 21:13

Leni no já budu raději testovat až ve čt a v pátek půjdu do Iscaru na ten test a krev. Tak sand se mimiscí drží. Snažila jsem se tři dny po ET odpočívat netahat nic těžkého a pak jsem pomalu začla fungovat, ale snažím se odpočívat. Dneska jsme byli na zahradě posekat a sebrat ještě pár jablíček, ale nesekala jsem.
A proč ti ji stopli, nerostli folíky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
25.10.10 08:11

Ahoj holky,
já o víkendu vůbec nestíhala psát, byli jsme na chatě .Hrabat listí atd. trošku to připravit na zimu.
Tak teď jsem pročetla diskuze.
Vítám Janušku - držím palce ať je //. Janul kolik jsi měla při prvním ivf vajíček a čím jsi stimulovala , tos musela mít radost, že ti to hned na poprvé vyšlo.
Zoiči držím palce - dneska snad už konečně budeme vědět hodnotu hcg !!! držím palce. :potlesk:
Sluníčko - dík za nabídku Minervy, já teď nic neberu. tu Minervu jsem brala před ivf , asi mi jí zas dají nabo ten Noretisteron.Kbyby to vyšlo samo to by bylo něco :-D ale při mém štěstí. :-?
Peťul-kdy jdeš do Ferťasu na pohovor ? dělají ho vždy ve středu.
Moni - jak ty ? pořád stříkáš Synarel ?
Marki - jak se ti daří ?
Myšani - tak jak se daří na novém místě? pořád dobře ?
Leníčku - tento týden máš ko, tak to budu držet palce. Myslíš , že už ti dá inj.? Leni kdy jdeš na tu nemocenskou, jsi myslím psala, že teď půjdeš dříve než při druhém ivf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.