Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Rozhodčí nám nahrávají, my to totiž v pěti neumíme…
To se dívám celý šampionát. Přesně tak to bylo i v tom pětaosmdesátém, tak by mohlo být po 25 letech REPETE…
To si z té doby pamatuju výrok komentátora: „… a Myškin půjde na Sibiř…“
Myškin tehdy chytal za Rusy.
tak to bylo o fous
tak první třetina paráda … ale infarktový - uf uf
Jura007 píše:
Rozhodčí nám nahrávají, my to totiž v pěti neumíme…To se dívám celý šampionát. Přesně tak to bylo i v tom pětaosmdesátém, tak by mohlo být po 25 letech REPETE…
To si z té doby pamatuju výrok komentátora: „… a Myškin půjde na Sibiř…“
Myškin tehdy chytal za Rusy.
veveruskaa píše:
a co ten gol, už došel čas![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sviti nula a puk na hokejce
No ty nervy na konci tretiny … diky bohu ze byli chlapci Rusaci o vterinku pomalejsi.
![]()
jsem zrala ne na infarkt ale na ten porod… no jako jestli neco tak zustavam doma do konce zapasu
![]()
Fandím, ale držet palce nemůžu ani moc křičet, protože žehlím a Kuba spí hned vedle
Nj, hlavní rozhodčí je Slovák, tak snad se projeví jeho dávná bratrská láska ![]()
filad píše:
jsem zrala ne na infarkt ale na ten porod… no jako jestli neco tak zustavam doma do konce zapasu![]()
![]()
![]()
![]()
no to teda
filad píše:
jsem zrala ne na infarkt ale na ten porod… no jako jestli neco tak zustavam doma do konce zapasu![]()
![]()
![]()
![]()
Jéjé, tak to pak dej vědět v kolik jsi porodila ![]()
filad píše:
![]()
![]()
![]()
Takové hokejové dítko…
Tak teda to jsou nervy že bych z toho nakonec porodit i mohla…ale Filad taky zůstávám kdyžtak do konce doma u bedny ![]()