Finance, jsem zoufalá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
334
30.4.13 15:08

@kattkka Tak Ti přeju ať se Ti daří lépe :-) snad si Tě to štěstí najde…přeju Ti to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
30.4.13 15:10

@Stigma -poraď, jak se něco pěstuje v bytě? My sice zahradu máme na kraji města, ale prase, ani slípky se nám tam už nevejdou :lol:, ale je od tebe hezké, že v době, kdy si většina lidí nemůže za hotové dovolit ani garsonku, žes hezky poradila, že pěstovat zeleninu a chovat zvířata je prima věc

• Citovat
  • Upravit
29577
30.4.13 15:11

@Stigma víš, on je rozdíl nemít nic, hledat podnájem, dnes za nekřestanský prachy, tahle holčena už jen podle písma nebude mít ani nijak extra vzdělání a mezi tím, že máš ten dům, kus pozemku, zázemí, vzdělání a možnost si externě tím pádem přivydělat. Kolikrát to není jen o brečení, ale o NEMOŽNOSTI tu práci prostě najít. Bylo by od věci se pokusit tyhle věci od sebe oddělit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
30.4.13 15:13

@berry4 stigma nejspíš vůbec nečetla úvodní příspěvek dnes obnovené diskuze

• Citovat
  • Upravit
K.Black
30.4.13 15:16
@Stigma píše:
@pikola To ne, ale je to vše o píli a práci…pokuď budu sedět na diskuzi a brečet, že nemám, tak tomu asi moc nepomůžu…hm???

chápu jak to myslíš, ale nesouhlasím. Někdy jsou situace které prostě vyřešit jinak než potratem nejdou, neříkám že je tak zrovna u Bobiny, na to napsala málo informací.

• Citovat
  • Upravit
334
30.4.13 15:17

@sieta.m Ne četla jsem ten první a původní a reagovala na ten…a jestli holčina, o které tu mluvíte je tak v háji, tak existují snad azylové domy i specializované na matky s dětmi…tak by zatím mohla jít tam než se dá dokupy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
30.4.13 15:19

@K.Black Tak než potrat, tak ať dítě donosí a dá ho k adopci…je spousta bezdětných párů co po miminku touží, tak by jim takto pomohla… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
30.4.13 15:19

A brigáda jako těhotná, taky není nic moc. Může klidně zůstat na riziku, nebo ji bude zle, pak jsou návštěvy doktora atd. osobně bych těhotnou nezaměstnala, možná kámošku ale stejně bych musela mít někoho v záloze, kdyby něco.
A já jako těhotná, bych rozhodně nespoléhala na nějakou brigádu, protože to není žádná jistota, těhotenství trvá 9 měsíců a co potom? kam ho dám? atd. prostě žádná jistota.

• Citovat
  • Upravit
3126
30.4.13 15:20
@Bobinou píše:
Holky prosim o radu:ziju s pritelem v podnajmu…ja jelikoz sem na up tak sem si pijcit nemohla a tak si pujcil on 36000kc na kauci podnajmu. celou svou vyplatu dal do svych poplatku a ja ted cekam na kc s uradu a ty se nekde zatoulali! nedosla slozenka.tim padem neni na najem a ja mam od nej zle! uz nevim kam dal, prodavam sve veci aby bylo na jidlo.ke vsemu jsem ve 5tydnu tehu. nevim co delat! sla bych na miniinterupci ale on nechce

jsi ve složité situaci, to ano, ale to miminko zato nemůže, nezbavuj se ho. :kytka:
nešlo by sehnat levnější podnájem třeba? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
30.4.13 15:20
@Stigma píše:
@K.Black Tak než potrat, tak ať dítě donosí a dá ho k adopci…je spousta bezdětných párů co po miminku touží, tak by jim takto pomohla… :srdce:

no tak na tohle má koule málokdo, já bych to taky nedokázala, to dám pryč radši buňky než dítě.

• Citovat
  • Upravit
3126
30.4.13 15:21
@Stigma píše:
@K.Black Tak než potrat, tak ať dítě donosí a dá ho k adopci…je spousta bezdětných párů co po miminku touží, tak by jim takto pomohla… :srdce:

máš pravdu, a je velice smutné, že první co koho napadne, je vždy potrat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
30.4.13 15:23
@K.Black píše:
no tak na tohle má koule málokdo, já bych to taky nedokázala, to dám pryč radši buňky než dítě.

Jsem zajedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35781
30.4.13 15:28

@berry4 @K.Black Jsem bohužel taky nelida :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...