Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Hodaka píše:
Tak jsem dočetla, uff.
Nevím proč se tak všichni pouštíte do Kattky, já z jejich příspěvků necítím nic ve stylu povýšenosti, já jsem chytrá hvězda, jen píše jak to je.
Rezervu by měl mít každý, dobrá někdy to nejde, nebo rezerva je, ale už se použila, rozbitý kotel, oprava auta atd.
K zakladatelce, když muž vydělává 30 a to jen v sezoně, tak je to prostě málo, když složenky máte na 20 každý měsíc, tak to prostě je.
To že má základní vzdělání, to není problém, věř mi, znám spoustu lidí co ho mají.
Ono výplatu má celkem slušnou, tj, ale s vašima splátkama by bylo potřeba mít 10 víc, minimálně.Pozastavila bych živnosťák i kdyby na dva měsíce, šla bych na UP a už máš doma pár tisíc za zdrav a sociální.Potom jak tu někdo psal, poptat se na jiný tarif u operátora, pohrozit já odcházím a většinou ti udělají jiný
Aspon nekdo me chape.
Hodaka píše:
Tak jsem dočetla, uff.
Nevím proč se tak všichni pouštíte do Kattky, já z jejich příspěvků necítím nic ve stylu povýšenosti, já jsem chytrá hvězda, jen píše jak to je.
Rezervu by měl mít každý, dobrá někdy to nejde, nebo rezerva je, ale už se použila, rozbitý kotel, oprava auta atd.
K zakladatelce, když muž vydělává 30 a to jen v sezoně, tak je to prostě málo, když složenky máte na 20 každý měsíc, tak to prostě je.
To že má základní vzdělání, to není problém, věř mi, znám spoustu lidí co ho mají.
Ono výplatu má celkem slušnou, tj, ale s vašima splátkama by bylo potřeba mít 10 víc, minimálně.Pozastavila bych živnosťák i kdyby na dva měsíce, šla bych na UP a už máš doma pár tisíc za zdrav a sociální.Potom jak tu někdo psal, poptat se na jiný tarif u operátora, pohrozit já odcházím a většinou ti udělají jiný
přesně
Tetma: skolku nekde uvedla 250 a jidlo myslim.A stou praci zakladatelka neco zminila se drevem.Tak uz jsem to nasla.Ja to spatne pochopila.Takze omlouvam se drevem to nema nic spolecneho.
Příspěvek upraven 12.01.12 v 21:44
Ještě mě napadlo, dost se dá ušetřit, když se mobily nahradí skypem. Chápu, že si oba musíte podržet mobily, ale přes skype se dá řešit večer hodně hovorů. My jsme doma zrušili pevnou a většinu hovorů skypujem a najednou mám za mobil účet 150 Kč a manžel o trochu víc. Navíc jsme ušetřili za tu pevnou.
kattkka píše:
Tetma: skolku nekde uvedla 250 a jidlo myslim.A stou praci zakladatelka neco zminila se drevem.
jo tak jsem to nepochopila správně
![]()
tetma píše:kattkka píše:jo tak jsem to nepochopila správně
Tetma: skolku nekde uvedla 250 a jidlo myslim.A stou praci zakladatelka neco zminila se drevem.![]()
Ja to pochopila spatne.Ona se tam zminovala ze i kdyz je doma tak neco dela se drevem aby meli na zimu nejak jsem to popletla. ![]()
kattkka píše:tetma píše:Ja to pocopila spatne.Ona se tam zminovala ze i kdyz je doma tak enco dela se drevem aby meli na zimu nejak jsem to popletla.kattkka píše:jo tak jsem to nepochopila správně
Tetma: skolku nekde uvedla 250 a jidlo myslim.A stou praci zakladatelka neco zminila se drevem.![]()
tetma píše:kattkka píše:tetma píše:Ja to pocopila spatne.Ona se tam zminovala ze i kdyz je doma tak enco dela se drevem aby meli na zimu nejak jsem to popletla.kattkka píše:jo tak jsem to nepochopila správně
eva valoi píše:
Hodako, já mám za to, tedy alespoň to tak bylo, že žl lze pozastavit, ale minimálně na rok.
pzastavit ji může i na pár měsíců, právě že se to tak dělá a chlap jde na UP, i když by třeba neměl nárk na podporu, ale neplatí, zdrav a soc. a pokud je tam takhle tak jim ani nenabízí moc práce, spíš brigády.
kattkka píše:tetma píše:kattkka píše:tetma píše:Ja to pocopila spatne.Ona se tam zminovala ze i kdyz je doma tak enco dela se drevem aby meli na zimu nejak jsem to popletla.kattkka píše:jo tak jsem to nepochopila správně
jinak OT jsme ráda,že tě tu podkávám,už jsme tě dlouho nikde neviděla tak jsem di říkala co se děje, v kuřárně už nejsem takže jsem mimo mísu
jinak dřív jsme byla mabit ![]()
kattkka píše:tetma píše:Ja to pochopila spatne.Ona se tam zminovala ze i kdyz je doma tak neco dela se drevem aby meli na zimu nejak jsem to popletla.kattkka píše:jo tak jsem to nepochopila správně
jo myslela, jako že se nefláká na gauči.
tetma píše:kattkka píše:jinak OT jsme ráda,že tě tu podkávám,už jsme tě dlouho nikde neviděla tak jsem di říkala co se děje, v kuřárně už nejsem takže jsem mimo mísutetma píše:kattkka píše:tetma píše:Ja to pocopila spatne.Ona se tam zminovala ze i kdyz je doma tak enco dela se drevem aby meli na zimu nejak jsem to popletla.kattkka píše:jo tak jsem to nepochopila správně
jinak dřív jsme byla mabit
tady je kuřárna jo? ![]()
Hodaka píše:kattkka píše:jo myslela, jako že se nefláká na gauči.tetma píše:Ja to pochopila spatne.Ona se tam zminovala ze i kdyz je doma tak neco dela se drevem aby meli na zimu nejak jsem to popletla.kattkka píše:jo tak jsem to nepochopila správně
což pokuď má barák tak se asi flákat ani nemůže …
Hodaka píše:tetma píše:tady je kuřárna jo?kattkka píše:jinak OT jsme ráda,že tě tu podkávám,už jsme tě dlouho nikde neviděla tak jsem di říkala co se děje, v kuřárně už nejsem takže jsem mimo mísutetma píše:kattkka píše:tetma píše:Ja to pocopila spatne.Ona se tam zminovala ze i kdyz je doma tak enco dela se drevem aby meli na zimu nejak jsem to popletla.kattkka píše:jo tak jsem to nepochopila správně
tetma píše:kattkka píše:jinak OT jsme ráda,že tě tu podkávám,už jsme tě dlouho nikde neviděla tak jsem di říkala co se děje, v kuřárně už nejsem takže jsem mimo mísutetma píše:kattkka píše:tetma píše:Ja to pocopila spatne.Ona se tam zminovala ze i kdyz je doma tak enco dela se drevem aby meli na zimu nejak jsem to popletla.kattkka píše:jo tak jsem to nepochopila správně
Ty buuuuu cau.Ja uz te myslim nemam ani na FB. Si vzpominam
![]()