Finance, jsem zoufalá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hodaka
12.1.12 17:18
sophinka píše:
zrovna přemýšlím pár dnů nad jednou věcí :think: mnoho lidí nadává na to ,že není práce a bla bla bla… poznala jsem teď paní - ukrajinku,samoživitelku . Bydlí v nájmu pár týdnů,nastěhovala se jako nezaměstnaná a do 14 dnů !!!! měla práci takovou aby ji to uživilo !!!! ukrajinku,samoživitelku a platí soukromou školku !!!

souhlasím, když chci tak práci najdu.A možná má paní ukrajinka i VŠ a dělá i „podřadnou“ práci, jenže teď je spousta lidí co třeba s maturitou nepůjdou za kasu a pak jen nadávají.
Prostě když bych neměla co dát do huby tak půjdu mít kravám p.dele :nevim:

Příspěvek upraven 12.01.12 v 17:21

• Citovat
  • Upravit
1610
12.1.12 17:21

Nevím co tady zas všichni mají, proč jí soudíte? Ona řeší peníze ne děti. Jde se sem vypovídat a vy jí ještě naložíte. To je hnus. Nevim, že si v některejch situacích neodpustíte svý komentáře, který stejně nikoho nezajímaj.

Zakladatelko, hlavu vzhůru. Neboj Teď se okurkáč, práce zas bude a vše vám půjde lépe. Zkus ušetřit někde jinde. A hlavně hlavu vzhůru. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
12.1.12 17:23

Tak ať si manžel najde pořádnou práci a nechá se zaměstnat.Můj manžel taky podniká a vím co to obnáší.Ale uchytil se,a práci musí odříkat.Nezvládá.
Stím že čekáte druhý,už teď bohužel nic neuděláte.Tak se bude snažit manžel.Dvě děti Vás budou stát víc,a pokud už teď nemáte,ty dluhy jen porostou.
Jak z toho ven nevím,ale držím palce,aby jsme te z toho vyhrabali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5702
12.1.12 17:25

A co hlídání dětí, hodně mamin si takto při RD přivydělávají, když nejsou školky. Kolikrát je to jen nárazové hlídání ne pravidelné, ale stačí to. Klientelu hledají přes net, mají tam inzerát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.12 17:26
denca29 píše:
Nevím co tady zas všichni mají, proč jí soudíte? Ona řeší peníze ne děti. Jde se sem vypovídat a vy jí ještě naložíte. To je hnus. Nevim, že si v některejch situacích neodpustíte svý komentáře, který stejně nikoho nezajímaj.Zakladatelko, hlavu vzhůru. Neboj Teď se okurkáč, práce zas bude a vše vám půjde lépe. Zkus ušetřit někde jinde. A hlavně hlavu vzhůru. :hug:

Sorry, ale asi neumíš číst, já o dětech nezmínila ani slovo! Naopak vyjádřila jsem jí podporu stejně jako ty = Hlavu vzhůru…
Chyba se stala už v samotném počátku při vzetí úvěru, a od toho se vše vyvíjí…opravdu jediné řešení mmt. vzhledem k zakladatelčinu těhotenství je přítel a pořádná práce, ne nárazová jako živnostník :think:

• Citovat
  • Upravit
23847

Tvůj partner asi bude zedník, že? Ti mívaj sezónní výkyvy a těžkou práci. No nějaký ten melouch by si najít mohl, byty se rekonstruují i v zimě, chce to rozhodit sítě mezi známými, pracovat na doporučení. S tím mu můžeš pomoct i ty tady na emimi, spousta holek má v metříku odkaz na nějaký svý kšefty a naopak, za doporučení dobrýho řemeslníka by byly některé velmi rády.
Mateřskou sice asi nedostaneš, ale délku RD si budeš moci zvolit podle výdělku partnera a to snad na volbu příjem mít bude, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
Anonymní píše:
Mě spíš není jasné, proč jste šli do úvěru, když nemáte dlouhodobě naplánovanou rezervu, muselo Vám být oběma jasné, že jakmile budeš na MD budete ve srabu, navíc přítel živnostník = sezonní práce, víc k tomu není co dodat, prostě lidská hloupost, která mě dokáže totál vytočit :cert: a klíďo mě ukamenujte…

Hele, klid. My třeba máme hypo taky přes 9tis ale už to 8 let splácíme, a to jsme si měli pořídit děti až to bude zapalcené? Až mi bude 40 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
12.1.12 17:28
Anonymní píše:
denca29 píše:
Nevím co tady zas všichni mají, proč jí soudíte? Ona řeší peníze ne děti. Jde se sem vypovídat a vy jí ještě naložíte. To je hnus. Nevim, že si v některejch situacích neodpustíte svý komentáře, který stejně nikoho nezajímaj.Zakladatelko, hlavu vzhůru. Neboj Teď se okurkáč, práce zas bude a vše vám půjde lépe. Zkus ušetřit někde jinde. A hlavně hlavu vzhůru. :hug:
Sorry, ale asi neumíš číst, já o dětech nezmínila ani slovo! Naopak vyjádřila jsem jí podporu stejně jako ty = Hlavu vzhůru…
Chyba se stala už v samotném počátku při vzetí úvěru, a od toho se vše vyvíjí…opravdu jediné řešení mmt. vzhledem k zakladatelčinu těhotenství je přítel a pořádná práce, ne nárazová jako živnostník :think:

Tipuju, že ten úvěr je hypotéka. Nechápu, jak to myslíš s tou chybou, vždyť píše, že za podnájem by zaplatili tolik peněz taky, prostě ušetřit asi už nemají jak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.12 17:29
kamiŠ píše:
Anonymní píše:
Mě spíš není jasné, proč jste šli do úvěru, když nemáte dlouhodobě naplánovanou rezervu, muselo Vám být oběma jasné, že jakmile budeš na MD budete ve srabu, navíc přítel živnostník = sezonní práce, víc k tomu není co dodat, prostě lidská hloupost, která mě dokáže totál vytočit :cert: a klíďo mě ukamenujte…

Jistě, ale někdo si to umí spočítat a ví, že i při krátkodobém výpadku práce, nemoci apod. bude moci bez existenčních problémů splácet hypotéku a někdo si to holt spočítat neumí a pak se diví i ušima a stěžuje si na „dobu“ 8o

Hele, klid. My třeba máme hypo taky přes 9tis ale už to 8 let splácíme, a to jsme si měli pořídit děti až to bude zapalcené? Až mi bude 40 :roll:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.1.12 17:31
kamiŠ píše:
Hele, klid. My třeba máme hypo taky přes 9tis ale už to 8 let splácíme, a to jsme si měli pořídit děti až to bude zapalcené? Až mi bude 40 :roll:

Takto je příspěvek správně, omlouvám se…

Jistě, ale někdo si to umí spočítat a ví, že i při krátkodobém výpadku práce, nemoci apod. bude moci bez existenčních problémů splácet hypotéku a někdo si to holt spočítat neumí a pak se diví i ušima a stěžuje si na „dobu“

• Citovat
  • Upravit
1610
12.1.12 17:33
číst umím dobře píšu obecně, že nevím proč se doní navážíte? Můj partner taky maká jako osvč, přes zimu horší, pak se to zlepší. Ona určitě chce číst vaše chytrý řeči pod který se neumíte, někteří, ani podepsat
Anonymní píše:
denca29 píše:
Chyba se stala už v samotném počátku při vzetí úvěru, a od toho se vše vyvíjí…opravdu jediné řešení mmt. vzhledem k zakladatelčinu těhotenství je přítel a pořádná práce, ne nárazová jako živnostník :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
12.1.12 17:33

Zakladatelko-rozepiš co přesně platíte.A hlavně s partnerem si sedni a proberte budoucnost-aby on sdělil,kdy budou další peníze a kolik,abyste si udělali rozumný plán co dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
12.1.12 17:34

v klidu, zakladatelku chápu, někdo prostě nemá všechno slušňácký správný a naplánovaný a s rezervou k tomu… buď šťastná za miminko na cestě i to doma, bude zase dobře, vše není jen o penězích… snažte se oba snížit náklady na absolutní minimum, zejména jídlo, oblečení… za žádnou cenu nedělejte další dluhy, půjčky… pokud jste dosud řádně platili, tak vám třeba telefonní operátor dva měsíce počká určitě, zdrav a soc vám taky chvíli vydrží neplacené - budete mít aspoň na jídlo a bez dluhů u přátel… splácejte řádně co musíte (zejména hypo), pokud to nepůjde, komunikuj s bankou… práci jistě oba sháníte, snažte se, nedělej si obří starosti z toho co bude, prostě se teď snažte na max jak to jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
12.1.12 17:34
Přesně souhlasím s váma.Práce je mraky,jen se nechce makat.můj chlap má dvě práce,je utahanej jako pes,ale jede prostě,jinak to nejde.A to ted přišel z jedný práce,vaří a jde na noční :hug: :srdce: .
lopata píše:
sophinka píše:
zrovna přemýšlím pár dnů nad jednou věcí :think: mnoho lidí nadává na to ,že není práce a bla bla bla… poznala jsem teď paní - ukrajinku,samoživitelku . Bydlí v nájmu pár týdnů,nastěhovala se jako nezaměstnaná a do 14 dnů !!!! měla práci takovou aby ji to uživilo !!!! ukrajinku,samoživitelku a platí soukromou školku !!!
práce je, ale nikomu se nechce makat… každej stojí a čeká, kdo mu co dá.. pak se začne nadávat na stát, na to, že je krize, na to, že všechno zdražují atd… blbost.. stačí se podívat na jobs, prace atd.. a udělat si obrázek…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
12.1.12 17:36

Já myslím, že asi nejvíč se dá ušetřit na jídle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný