Renegade North LLC - půjčka splacena, teď další směnka?

18.7.13 14:38

FINPOMOC – RENEGADE NORTH LLC

Dobrý den,
v roce 2008 jsem si půjčila od společnosti Finpomoc a celou částku jsem splatila. V tuto chvíli držím v ruce směnečný platební rozkaz od společnosti RENEGADE NOTRH LLC na nehoráznou částku. Po ověřování co to má být jsem zjistila, že jsem prý při uzavření smlouvy podepisovala směnku na zajištění půjčky. To je hezké, ale celou půjčenou částku jsem již splatila a teď ji mám platit znovu? Nevíte si s tímhle někdo rady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
18.7.13 14:40

Doložit jim to, že jsi celou částku zaplatila. A podívat se do smluv, co jsi opravdu podepsala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
18.7.13 14:42

Moc se v tom nevyznam, ale neni to uz v promlceci lhute…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
18.7.13 14:45

JO a doopravdy to zada ta sama firma…nebo je to nejaka jina, ktera se za ni jakoby vydava…ono je tu spoustu takovyhle firmicek, co odkupuji od pojistoven, bank jejich stare smlouvy apod. pak zpetne vymahaji penize po lidech…dost na lidi tlaci napr. poslou obalku s nadpisem EXEKUCE apod. lide se zaleknou a aniz by museli tak to radeji uhradi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
18.7.13 15:04

Zadala sem do googlu a jen tak namatkou: http://www.nedejtese.cz/…rth-llc.aspx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.13 15:13

@petrunka123 ahoj,tak tohle presne mam za sebou…dokonce tam primo stalo, ze je douzna castka 0kc, penale za neco ani nevim co 15.000kc a protoze jsem se mezitim prestehovala a tahlo se to, tak se to vysplhalo na 45.000kc…jenze ke me se to dostalo uz jako exekucni prikaz bez moznosti dalsiho odvolani…-(zaplatila jsem to, co jsem mela delat :nevim: je to tak jak rikas-podepisujes nejake podminky, smenky apod a dle toho na to maji pravo-( tezko rict jak je to ve Tvem pripade-v mem uz nebyla sance cokoliv resit-(

• Citovat
  • Upravit
18.7.13 15:47

děkuji

Velmi vám děkuji, nevím proč jsem si to hned nezadala do google.
Kontaktovala jsem Občanské sdružení Nedejte se a paní Mgr. Juráčkovou. Ta mě velmi vstřícně nabídla pomoc. Prý je zde velmi vysoká šance, že to u soudu vyhrajeme. I když to nějaký ten penízek bude stát jdu do toho. Přece mě nebude nějaká společnost okrádat. Ještě jednou všem děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnickaBlanicka
1.8.13 16:06

Poděkování Mgr. Juráčkové

Chtěla bych poděkovat Mgr. Juráčkové za velmi vstřícný přístup v celé věci. Předala jsem jí všechny podklady a ona zdarma podala odvolání k soudu. To jsem zvědavá jak to dopadne. Dám vědět :potlesk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel