Kočárek - Firkon Verano?

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Firkon Verano?

Přidejte zkušenost s Firkon Verano
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1908
11.5.13 22:26
Dtest máme předplacený a zatím jsem mu věřila, ale bohužel tentokrát mě velice zklamal, kočárky totiž nehodnotili odborníci ale pouze 5 rodičů (ženy, muž)…to podle mě není vypovídající hodnocení :cert:
@HARPER píše:
Jj, tento kočárek je pro dítě nebezpečný, nekupovala bych ted vyšly výsledky DTestu… A když jsem tu konstrukci viděla, nedivím se… :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
12.5.13 08:59

@Zuzlounek No rodiče testovali jen praktickou stránku, jako cestování MHD apod… Jinak bezpečnost, jestli neobsahují nebezpečné ftaláty apod zkoumali odborníci, takže sis to zřejmě uplně dobře nepřečetla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
12.5.13 09:21

@HARPER nechci se dohadovat, ale rodiče právě testovali tu bezpečnost (uskřípnutí prstů a tak), odborníci testovali ty ftaláty…známá pracuje ve firmě, co vyrábí Patrona a 3 roky ho má i doma a minusové hodnocení Patrona se prý taky vymykalo pravdě :,( já verano long mám doma a jak jsem psala výše nic zvlášť nebezpečného, kde by si malý skřípnul prsty jsem zatím neobjevila a to mám hodně živé dítě, které je strká opravdu všude. Já kočárek mohu z vlastní zkušenosti doporučit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
12.5.13 10:53

Teda holky, docela zírám, že má Verano negativní hodnocení 8o a že na konstrukci 8o Vždyť rok či dva zpět vyhrál testy kvality MF Dnes :think: a při pohledu na kočárky 2011 a 2013 mi ani nepřijde, že by se konstrukce kočárku nějak změnila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
12.5.13 19:41

Mám Verano Long…
co se týče velikosti, tak LUXUS!!!
taky mě Dtest zklamal a napřed jsem nechápala, proč měl tak špatné hodnocení, pak jsem se dočetla, že to je bezpečnost a říkala jsem si: co blbnou… jako možná některá místa jsou fakt chytáky na dětské prsty, ale zatím to tak černě nevidím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
14.5.13 08:30

Vera jsem odložila. Je to pohodlný, velký kočárek, zvláště pro velké miminka a vysoké maminky ideální. Ale my měli asi smůlu na chybný výrobek. Kočár mi neustále zahýbal k jedné straně. Takže jsem ustavičně na kočárek tlačila a snažila se rovnat do roviny. Fakt to bylo náročné. Takže jsem si na léto pořídila golfky. Taktéž nástavba sporťák mi přijde na kočárku dost vysoká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
14.5.13 08:32

@Jamulka a nemá foukací kola? :think: Já vozím prcka švagrové- mají Vydeko line :zed: větší šrot jsem snad neviděla. Mimo to, že je kočár sám o sobě i bez ročního dítka těžký, tak neustále zatáčí do prava :roll: Jako nadřená jsem jak někde z továrny. Fakt šílené :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
senegalus
27.5.13 21:46

Sportovní nástavba Verano x Verano Long

Zdravím a chtěla bych se zeptat, jestli je tu někdo, kdo si dokupoval sportovní nástavbu Verano LONG k nasazení na podvozek původního Firkonu Verana. Máte někdo porovnání? Vozil jste někdo ve sporťáku Verano a pak třeba druhé dítko ve Veranu LONG? Je to opravdu o hodně lepší sedačka, nebo byste to už neudělali a raději pořídili jiný sporťák na druhé dítě?
Uvažuji, že pro druhé dítě koupím jen samotnou sportovní verzi Long, protože sportovní sedačka u staré verze byla dost úzká a měla krátké kšíry i záda, v zimě byl problém s fusakem, naštěstí první syn byl běhátko, nechtěl se v ničem vozit, jezdili jsme ve sporťáku minimálně. Jinak jsem s kočárem velice spokojená (lehká jízda, velká korba, bezpečnost prstíků a dalšího) a nevím, jestli seženu nějaký jiný a takhle prostorný sporťák jako má být ten Long a zároveň neutratila majlant za sporťák na druhé a zřejmě poslední dítě.

• Citovat
  • Upravit
1908
28.5.13 09:37

Máme sporťák Verano long (celou tu trojkombinaci), takže nemůžu porovnat s Veranem, ale jsem se sporťákem spokojená. Jak se ptáš, tak kšíry jsou dost dlouhé, zimní fusak se vejde úplně v pohodě, i široká je dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
senegalus
29.5.13 14:20
@Zuzlounek píše:
Máme sporťák Verano long (celou tu trojkombinaci), takže nemůžu porovnat s Veranem, ale jsem se sporťákem spokojená. Jak se ptáš, tak kšíry jsou dost dlouhé, zimní fusak se vejde úplně v pohodě, i široká je dost

Díky za názor. A můžu se zeptat, jak staré dítě v zimě v tom fusaku v Longu vozila? Mně se v roce a půl do toho Verana v zimě nedal první syn zapnout a nánožník byl přes fusak nedopnutelný, a to malej byl spíš drobnější na svůj věk.
Pořád zvažuju, jestli pořídit jen tu sedačku Long a odjezdit to s druhým synem taky ve Firkonu… bohužel jsem nějak nenašla sporťák se sedačkou podobně velkou jako je u Longa a taky do terénu, protože s Firkonem dáváme běžně les i pole, když je chuť.

• Citovat
  • Upravit
1908
29.5.13 17:46

Teď v květnu mu byl rok a má 10 kg, fusak emitex, fusak jsem vzhledem k počasí dávala občas ještě minulý měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
senegalus
29.5.13 18:23
@Zuzlounek píše:
Teď v květnu mu byl rok a má 10 kg, fusak emitex, fusak jsem vzhledem k počasí dávala občas ještě minulý měsíc

Emitex mám taky. :-) A těch 10 kilo měl náš první malej taky v roce, to byl ale teplej duben/květen. :)
Takže to vypadá, že se ti tam i v roce a půl vejde, viď? I výškově. U Verana už měl stříšku dost blízko hlavičky, když seděl.

• Citovat
  • Upravit
1908
29.5.13 21:18

Tak stříšku když sedí, tak nemá u hlavičky vůbec, myslím, že v 1,5 roce se tam vejde bez problémů, teď měří 80cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
senegalus
29.5.13 22:09
@Zuzlounek píše:
Tak stříšku když sedí, tak nemá u hlavičky vůbec, myslím, že v 1,5 roce se tam vejde bez problémů, teď měří 80cm

Díky moc! Tak to vypadá s tím prostorem fakt moc dobře.

• Citovat
  • Upravit
375
30.5.13 12:02

@JanduleD
Ano, má nefukovací kola, dokud byla malá maličká, tak to šlo, ale jak rostla bylo to horší a horší. Děs!!! O víkendu jsme ho vytáhli ještě na chatu do lesa a manža mi říkal, jak jsem s tím mohla jezdit. Nadřel se jak vůl… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí