Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ha, tak zajímavé je, že na centropol „údajně“ nic nedošlo.....tak jak mi vysvětlíte toto??? 3 měsíce platila, protože by byla bez elektriky a pak se jí ráčil někdo ozvat, že uznávají chybu. Mají tam v tom bordel
A když si to přečtete pořádně, nepsala jsem že jsme to řešili po třech měsících, ale 3 měsíce
odpověď je výše.
Co Centropol tvrdí je nepodstatné - máte li v ruce doložitelné storno v zákonné lhůtě. Je to Váš jednostraný projev vůle podložený zákonem - nejste ve škole, nepotřebujete souhlas.
Bez elektřiny nebudete a nemůžete být, napíšete storno, poštete na Centropol doporučeně, zavoláte na zákaznickou linku součesného dodavatele kde oznámíte že nebudete měnit dodavatele a změna nikdy neproběhne. Věřte mi nic neudělá ČEZ, EON, PRE raději něž že zablokuje změnu dovatele. Tudíž nebudete bez energií a to nikdy. Až Centropol dohledá co dohledat má informuje Vás akceptací odstoupení od záměru změny dodavatele. Pokud nedohledá to, co dohledat má je to problém Centropolu.
M.Mach
Ptát se a ptát je málo… je důležité vědět, co podepisujete. Nappř.: Je to smlouva na dobu neurčitou s pouhou tří měsíční výpovědní lhůtou a bez sankcí? Nebo je to smlouva na dobu určitou s výhodným podílem za uzavření smlouvy pro podobního prodejce? Ta druhá smlouva se obvykle navíc automaticky prodlužuje. Např. je-li na 36 měsíců, tak musíte počítat s 3 třemi měsíci výpovědní doby… aby se vám smlouva neprodloužila a vy jste znovu nebyl(a) vystavena smluvní pokutě v případě odstoupení od smlouvy. Co myslíte kolik lidí si to zapamatuje? Jsou to tři roky.
Dobrý den. Mám s partnerkou problém s firmou Centropol. Nechci se ani zmiňovat, jak jsme jim naivně skočili na jejich nabídku, i když jsme v různých médiích viděli, jak na to jdou. Z ostatních diskusí jsem vyčetl, že když do 30-ti dní zrušíme smlouvu, tak od nich máme pokoj, ale co se nám do toho ještě nestalo. Poslali jsme to doporučeně poštou a už jsme nic neřešili. Potom ale parterce naši rómští spoluobčané v práci ze skříňky ukradli peněženku i s potvrzením o odeslání dopisu a nám přišlo poděkování od firmy Centropol, že jsme se stali jejich zákazníky. Tak teď nevím jestli bez útržku od doporučeného dopisu máme šanci dokázat, že jsme zrušení smlouvy odeslali. A tak prosím jestli by mi někdo mohl poradit jak dál, kdyby Centropol tvrdil, že jim nic nedošlo. Předem děkuji.
LLUDA: Zkuste to řešit na poště, kde jste ten dopis podávali. Třeba to dohledají podle odesilatele a data podání a dají vám potvrzení o doručení (ovšem - počítejte s tím, že za to něco zaplatíte).
Jo a poučení: Co sebou v peněžence nosit nemusíte, to tam nenoste - zvlášť, když to odkládáte do skříňky, do níž se lze snadno dostat.
lemaz píše:
Můj otec měl problém s Bohemia energy, takže jsem se centropolistky ptala a ptala. A POKUD NELHALA …
Nezlobte se, ale už douho jsem se tak nenasmál …
![]()
BOHEMIA ENERGY entity s.r.o. (dále jen BEE) aktualizovala ceny elektřiny pro odběratele v segmentu domácnost a podnikatel.
Nové ceny navyšuje s platností od 10.2.2012.
Zákazníkům BEE se tak otevírá možnost odstoupit od smluv bez sankce, na základě nesouhlasu s novou cenou.
M.Mach
ceníky na www.bohemiaenergy.cz
odstoupení na základě nesouhlasu s novelizací ceníku řeší ustanovení Energetického zákona ve znění novel.
Mach
No jo. Jenže tam jsem právě nenašel žádný ceník, který by byl platný od 10.2.
Tenhle: http://www.bohemiaenergy.cz/…i_plyn_8.pdf je platný od 1.1.
Mohl byste být tedy konkrétnější?
Jo, tady. Takže elektřina:
http://www.bohemiaenergy.cz/…ty-elektrina#…
… klikněte na archiv produktových řad.
nevadi me kdyz zadate treba celou adresu.muj nazor na centropol je ze jsou zlodeji.jejich sliby,ze ve vyuctovani zaplatite o 10 procent mene neni vubec pravda . dnes nam prislo vyuctovani po 3 mesicich za plyn kde jsem za stejne obdobi zaplatila o 8.500kc vic nez u prazske plynarenske.poslala jsem jim omylem jeste zalohu na unor na kterou nemeli uz narok,neposlali me ji naspatek a jeste chteji nedoplatek 5.850 kc coz celkove za 3 mesice dela ve vyuctovani 23850 kc a v kubikach me napocitali od 1.11.2011-31.1.2012 konecny odecet 6585 tak jsem se sla dnes podivat na stav plynomeru a je tam ke dni 23.2.2012 6122
Dobrý den, úplně nerozumím příspěvku, proč máte zůčtovací období jen 3 měsíce, musela jste změnit dodavatele, jste tedy u Centropolu, tedy přešla jste od PP k Centropolu, nebo od Centropolu k PP ?
Pozor při změně dodavatele je prováděn odečet stavu plynoměru odhadem distribucí, distributor pote zadá hodnoty pro fakturaci, protože se jedná o dohadný odečet hodnoty mohou být jiné než skutečný stav. Reálný stav se zohldní až po řádném odečtu který se děje jednou za 12 měsíců od posledního reálného odečtu. Tyto hodnoty ale Centropol neurčuje, odečet elektroměru a to i dohadem je věcí distrubuční společnosti která jen nahlásí stavy dodavateli pro fakturaci.
U plynu je navíc problém u záloh, zálohy jsou vypočteny jako 1/12 roční spotřeby plynu, pokud ale plynem topíte je spotřeba plynu přes zimní ( topnou ) sezonu vysoká, přes jaro, léto naopak nízká - záloha je ale dána průměrnou částkou proto v zimě záloha nestačí na spotřebu a v létě naopak přeplácíte, toto se srovná pokud máte řádné vyúčtování za rok, kde se zprůměruje jak topná sezóna tak jarní a letní měsíce.
Pokud ale došlo k mimořádnému vyúčtování jen přes zimu, tedy v topné sezóně, Vaše zálohy nestačí na spotřebu, protože nedošlo k vyrovnání bilance spotřeby a záloh za celý rok ( zima + jaro, léto )
Nelze přesně říci zda je toto Váš případ, pokud je tomu tak, následné vyúčtování půjde do přeplatku, protože jste si již zaplatila topnou sezonu.
Mach
Dobrý den,je smlouva platná,pokud zapomněli dopsat číslo smlouy na smlouvu?Děkuji