Firma Centropol - zkušenosti

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
99
22.3.16 09:48

centropol nebrat

Když ptáčka lapají hezky zpívají, ale jak budeš chtít odejít ouha velký problém. Najednou zjistíš, že smlouva je na rodné číslo a ne na odběrné místo, že je na dobu určitou tedy na 3 roky a že když se stěhuješ jinam k někomu kdo už má třeba čez tak máš problém protože máš smlouvu na 3 roky a tak vyhrožují pokutou. Nebo ti nabídnou, ukončení smlouvy s demontáží elektroměru, ale byt není můj, tak to asi z logiky věci neklapne. nejlépe by bylo předělat si smlouvu na nové adrese k centropolu. Je to peklo a moje hloupost, že jsem věřila té bábě co mi to nabízela, že není žádný problém z ukončením, kdybych se rozhodla. Akorát to není pravda. Chybami se člověk učí. Centorpol již nikdy nedoporučuji a když tak řádně se seznámit s podmínkami smlouvy a klidně si k tomu vzít někoho kdo tomu rozumí, nevěřit prodejci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
13.10.16 13:40

NEBRAT, NEBRAT, NEBRAT!
Podomní prodej- seniorům vnutí všechno. Smlouva je prakticky nevypověditělná. Ani po smrti uživatele není klid. Náš příklad - 6.7. tchýně zemřela ( upozornńuji, že i podpis na smlouvě musel být zfalšovaný, neb v době podpisu žila imobilní u nás), hned jsme řešili přestup zpět k ČEZu, po dodání úmrtního listu a výpovědi obratem- v okamžiku, kdy jsme úmrťák měli, se táhlo a táhlo řešení, spousta dopisů od C, spousta telefonátů na zákaznickou linku ( jediný plus- milí operátoři), placené další zálohy- po smrti tchýně, prokazatelně…nyní další dopis ( říjen 2016), že smlouvu ukončují 26.10., že chtějí další odečet (poslán v září) a že vyúčtování půjde do dědického řízení!!! proč, proboha??? jakmile dostaneme vyúčtování v plusu, jdeme za právníkem. Za nás jedině NE i pokud by byli nejlevnější na trhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.11.18 14:07

Nevrací přeplatek ani po pravomocném dědickém usnesení. Ještě víc než půl roku po úmrtí zákazníka (a po demontáži plynoměru!) si účtují poplatky, tak, aby se z původního přeplatku stal nedoplatek. V korespondenci lžou, na věcné argumenty vůbec nereagují a neodpoví na ně (jak mohou účtovat poplatky za plyn někomu, kdo je dávno mrtev a plynoměr je odpojen?). Operátor na lince k ničemu, jen vše „předá“ a nestane se opět nic. Nikomu kompetentnímu se nedovoláte. Mně se to jeví jako pokus o bezdůvodné obohacení či o podvod. Někdo jiný by možná řekl, že to jsou jen obyčejní zloději.
Pokud se chcete někomu pomstít, tak mu doporučte Centropol!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
19.11.18 11:07

Rok a půl po smrti tchyně (rok po ukončení smlouvy) přišla faktura + upomínky na odběr 5 ks LED žárovek…500Kč+ pokuta za upomínky 200 Kč…kašleme na ně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.19 08:08

LED žárovky

Centropol žádné LED žárovky nedávali. LED žárovky dostane od Bohemia energy, comfort energy, X energie a Lama energy - všechny tyto společnosti s LED řeší již čoi :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný