Firma Centropol - zkušenosti

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19784
27.2.12 09:09

Michalalaaa: Je. Pokud jsou na ní potřebné identifikační údaje dodavatele, odběratele, odběrného místa a doby, na kterou je sjednána (tedy pokud má náležitosti dle Energetického zákona) a podpisy, tak je smlouva platná.

Energetický zákon máte zde: http://www.eru.cz/…ny/EZ_UZ.pdf

a povinné náležitosti smlouvy jsou uvedeny v §50 odst. 1. Číslo smlouvy mezi nimi není. Smlouvu můžete identifikovat např. odběrným místem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Škraboška
29.2.12 11:20

uvedení v omyl

vážení,v sobotu nás navštívil pán (student)a nastoupil na nás stejným způsobem jak tu většina z Vás popisuje.Prudký jak průjem,že potřebuje vidět roční výpis za el.a že CEZ zlevňuje o 10%.Koukala jsem na něj jak tele na vrata,že by CEZ něco zlevňoval?????Ale pochopila jsem ho tak,že je to povinný,vůbec se mi nechtělo mu něco ukazovat,ale než jsem se nadála hošíček seděl za stolem.Mluvil moc hezky byl příjemný atd.tak jak jsou na to vyškolení…Podepsala jsem,ale pak jsem nad tím začala přemýšlet a po přečtení vašich referencí zjistila,že jsem udělala chybu.Už mám napsané odstoupení od smlouvy.Dejte si ostatní fakt pozor brala jsem to tak,že to je něco nového od CEZU a že to tak musí být.OMYL !!!!!!!!! Další životní zkušenost a to si říkám,že bych nikdy nic podobného nepodepsala jo jo nikdy neříkej nikdy! :zed: :zed: :cert:

• Citovat
  • Upravit
David123789456
6.3.12 21:40

Já jsem zákazníkem CENTROPOLU ENEGRY A.S. mam ho ve firmě i v baračku a nemužu si ho vynachválit dostupnost na telefonu výborn takže o zálohy si mužu jen zavolat!Lidi nebudte hloupi,když něco podepišete a nevite co když si to nepřečtete je to Vaše chyba a ne nikoho jinýho!! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
19784
7.3.12 07:54
David123789456 píše:
Já jsem zákazníkem CENTROPOLU ENEGRY A.S. mam ho ve firmě i v baračku a nemužu si ho vynachválit dostupnost na telefonu výborn takže o zálohy si mužu jen zavolat!Lidi nebudte hloupi,když něco podepišete a nevite co když si to nepřečtete je to Vaše chyba a ne nikoho jinýho!! :mavam:
Hloupost je už pouštět si do baráku někoho, kdo se ani pořádně nepředstaví.

Třeba takto:
Ona: „Já jsem z elektrárny!“
Já: „Z elektrárny? :-Okteré elektrárny? :?: "
Ona: "Centropolu, to je dodavatel elektřiny!“
Já: „My nebudeme brát elektřinu od Centropolu! :jazyk: “

Anebo:
On: „Centropol, kontrola!“ (přidržuje kartičku od Centropolu ve slídě ve výši očí).
Já: „Mám ruce od hlíny, jdu ze zahrady.“
On: „To nevadí“.
Já (chtěl jsem se zeptat, odkud začnem, pak jsem si uvědomil, že ten maník neřekl ani, co chce kontrolovat a pak jsem si uvědomil … nezaslechl jsem Centropol?): „Odkud že jste?“
On: „Z Centropolu!“
Já: „A co chcete kontrolovat?“
On: „Jaké máte dodavatele energie. Jestli jste u RWE, E.On … Můžete dostat až 10 % slevu!“
Já: „Nejsem u RWE.“
On: „A u koho jste?“
Já: „Do toho vám nic není. A ušetřím vám práci, dodavatele si zkontroluju sám!“
On: „Ale nezapomeňte to zkontrolovat!“
Já: „Bez starosti!“

Příspěvek upraven 11.03.12 v 21:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PasKo
7.3.12 08:53

My máme Centropol už přes rok a půl a zatím vše v pořádku. Dokonce nám vraceli přes 2 tisíce, u ČEZu jsme při stejné záloze i spotřebě dopláceli.
Je ale pravda, že někteří podomní prodejci jsou dost drzí a nepříjemní. My naštěstí natrefili na ty příjemné.

• Citovat
  • Upravit
Dagmarara
20.3.12 13:25

vyučtování po zemřelém

Na podzim nám umřel tatínek.Maminka zaslala kopii úmrtního listu a kopii dědického řízení,načež firma Centropol zaslala složenku s vyučtováním na zemřelého.Nezdá se mi to normální a navíc hodně morbidní.Po 3 urgencích poslali složenku na maminku.Tato firma se mi jeví jako divná a nepochopitelná. :evil:

• Citovat
  • Upravit
4
22.3.12 11:29

Zdravím všechny teď mám s touhle firmou problém,taky jsem naletěla.Poslala jsem výpověď z důvodů odstěhování s odběrného místa a problém je na světě.Elektřina od nich pohoda už mám odběr i zrušený,ale s plynem je problém.Došlo mi vyůčtování na 7.000kč doplatek,nesmyslná částka,kterou člověk protopí,tak za rok a né za 5.měsíců,hnus. :poblion: Dovolat se člověk dovolá,ale chce to trpělivost(čekala jsem tak 5-6.minut a když jsem se dovolala jednání…Jak s týraným psem!Nejlépe okamžitá reklamace,pokud máte někoho kdo vám pomůže reklamaci sepsat,tím lépe.U nás je organizace Člověk v tísni-u nás fakt lidičky,který Vám poradí a bezplatně.Už mi pomohli mockrát! :potlesk:Takže pokud můžu doporučit,raději zůstaňte u svých dodovatelů(Čez,Rwe,případně u jednoho z nich-plyn i elektřinu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
22.3.12 11:55

Pro:kissi

Už jste podepsala?Raději nepodepisujte a zůstaňte kde jste.Pokud je sídlo Vašeho dodavatele plynu a elektřiny v místě bydliště a né ňákých ,,300km" daleko,tak raději zůstaňte u svých ninějších dodavatelů!!!!!!!!!!!!!!Nashle a hezký den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ládík56
29.3.12 10:31

zkušenost

Dobrá den.
Jelikož pracuji pro společnost, co nabízí možnost vybrat si jiného a levnějšího dodavatele, tak o tom něco vím, ovšem jednání Centropolu je něco úděsného.Nacpali se k máme, dokonce vzal jejich zástupce ze stolu orig ročního vyúčtování a máti to podepsala. Do 10 dní, až se přiznala, sem poslal sms a také písemné ODSTOUPENÍ od této smlouvy a navíc se si nechal potvrdit doručenku, že to převzali.. Nejen, že po měsící vyhrožovali pokutou (samo neoprávněně), tak po měsíci a půl dokonce došel platební scénář. Už sem tam volal asi 6× a oni nemohli ten můj dopis ani najít. Posléze ano a že to tedy zruší…absolutně nedoporučuji tuto firmu. Možná má levnější energie (na trhu jsou však i levnější),ale hlavně jednání s nimi je děs. Mají tam šílený bordel (to samé BLICK) atd..

• Citovat
  • Upravit
Magda1982
30.3.12 10:37

velmi špatná zkušenost

Dnes nám přišel dop. dopis od spol. ZANA (v zastoupení centropolu), že dlužíme 670,– a pokud to nezaplatíme postoupí to exekutorovi. zajímavé je, že jsme bohužel podepsali smlouvu, ale v zák.lhůtě odstoupili od smlouvy - centropol poslal potvrzení o odstoupení od smlouvy k 25.5.2010 a dnes téměř po 2 letech nám přišla dlužná částka za období od **1.6.2010 do 16.11.2010**** ČEZ nám poskytl meily, které si psali s Centropolem (protože centropol nereagoval ani na dopor.dopisy, meily a o tel.kontaktu ani nemluvím min. 100× jsme volali a nikdy se nedovolali). v meilech bylo, že nevzniklo (u nás) odběrné místo a že nás vyřadili z evidence, tzn. že nemají nárok na peníze a ještě navíc když nám potvrdili k 25.5. konec smlouvy a dlužná částka se vztahuje od 1.6 -fakt tomu nerozomím. máte někdo podobnou zkušenost? můžete poradit co s tím? dlužnou nesmyslnou částku jsme samozřejmě uhradili, protože dneska se člověk moc bránit nemůže, ale nechceme to tak nechat.

• Citovat
  • Upravit
19784
30.3.12 11:33

Magda1982 : Upomínka od společnosti ZANA, nebo platební rozkaz od soudu? Na tom dost záleží:

• Na upomínku od firmy ZANA si můžete stěžovat (pokud nic nedlužíte) ERÚ a případně Úřadu na ochranu osobních údajů. Bez soudu exekutor přijít nemůže, ale pokud dlužíte, doporučuji zaplatit, pokud si ověříte, že svou pohledávku za Vámi Centropol firmě ZANA skutečně postoupil. Ještě si taky vyhledejte ZANA v obchodním rejstříku na na Googlu (jestli nejde o podvod).
  • Na platební rozkaz je třeba reagovat odporem (pokud nic nedlužíte nebo je pohledávka promlčená) nebo zaplatit. Mrtvého brouka se v případě platebního rozkazu nevyplatí dělat, to by tím exekutorem skončilo.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bohuslav Smítka
6.4.12 17:30

Centropol - FUJ

S Centropolem máme ty nejhorší zkušenosti, před rokem jsme podepsali smlouvu, před 10 měsíci zaplatili zálohu, dodnes jsme od nich proud nedostali a teď od nás požadují zaplatit smluvní sankci. Varuji před Centroplem, naprosto nesolidní jednání, neodpovídají na dopisy, hrůza!!!

• Citovat
  • Upravit
vari 2
13.4.12 21:59

Tak to s tím ERÚ bude pěkná komedie.

Pracujou pro ně podomní prodejci RANGERS… najděte si kdekoliv na webu, co je to za hyjeny. Ty pěšáci se představují u každejch dvěří jinak, oblbujou starý lidi.

Pokud ERÚ na nic údajně nepřišlo, tak je spíše otázka, zda ERU vlastně něco vůbec dělalo… nebo to kontrolovali jen telefonicky z Jihlavy :-)

• Citovat
  • Upravit
vari 2
13.4.12 22:03

Teď pročítám zdejší rádoby diskuze zákazníků.

TÍMTO TEDY ZDRAVÍM ZAMĚSTNANCE CENTROPOLU… a mám na vás otázečku:

JAK se vám chodí z práce domů a JAK se vám usíná?

JESTLI DOBŘE, tak můžete jít rovnou pracovat do RANGERS nebo BlueOcean… budete na tom charakterově zřejmě podobně, když tady musíte tak lhát.

Ciao

• Citovat
  • Upravit
Perypetr
16.4.12 10:23

Dop. dopis

Moje matka také podepsala podomnímu prodejci z Centropolu, za týden si to rozmyslela a poslala dop. dopis, že smlouvu ruší a chce zpět k Bohemia energy. Nic se nedělo a ejhle po měsíci jí přišla SMS zpráva, že je novou zákaznicí Centropolu.Prohlédl jsem si tu její smlouvu, kterou sepsala s Cenropolem a zjistil jsem, že je bez čísla smlouvy, vyplněny pouze matčiny iniciály EAN, číslo SIPA a podpisy. Považuji tímto smlouvu za neplatnou a hyenismus dealera obelstít moji 90 letou matku.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný