Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Zdravím, chtěla bych se zeptat, zda někdo máte zkušenosti s E-bookem od Fiteven. Děkuji.
Zdravím, Ivet, objednala jsem si plán na 1 měsíc, přiznám že jsem to ještě nepoužila čekám na prázdniny, ale recepty vypadají jednoduše a dobře, je k tomu nákupní seznam a plán, ale už bych si tam nic neobjednala automaticky mi poslali další jídelníček na měsíc aniž bych si o to řekla.
Obnovují diskusi. Zkoušel někdo stravování s Fit Even? Děkuji za zkušenosti
Ahoj, mam jsou to podvodníci. koupila jsem si olan a ten nedorazil a ted 5× mesicne mi stale chteji strhávat platby. Rucw pryc od nich
@Nell001 píše: Více
Ahoj, mohu se prosím zeptat jak to budete řešit? mám ten samí problém děkuji
@Andělka5588 také mě zajímá. Dnes mi strhli druhou platbu. Jak jste nakonec vyřešila?
@Hanulka54
Dobrý den, řeším stejný problém jak jste to nakonec vyřešila, aby Vám nic nestrhávali.
Děkuji za pomoc
@Verunka8 píše: Více
Ahoj, omlouvám se za pozdní odpověď. Doufám že si už vyřešila ale pokud ne, tak jsem jim napsala email že ruším své předplatné - protože to mají řešené jako předplatné a oni mi to potvrdili a od té doby mi nic už naštěstí nestrhli.
Kdo tady píše, že jsou to podvodníci, má naprostou pravdu. Přišla jsem na to bohužel po cca 2 letech, kdy mi každý měsíc strhávali z účtu 458,– Kč, aniž bych o tom věděla. Objednala jsem si to kdysi, ale jedn jednou. Nebylo to vidět v internetbankingu v trvalých platbách, protože to bylo přes kartu. Kontaktovala jsem banku, která okamžitě stopla příkaz a zrušila kartu.
Fiteven mi hned den poté napsali email, že mi ruší odběr Newsletteru, takže nějaké máslo na hlavě evidentně mají.
Utíkejte pryč od nich!