Fleky na jazyku 2 roky, co to může být?

2450
21.2.24 18:33

Fleky na jazyku 2 roky co to muze byt?

Holky nevite co by to mohlo byt, mala ma neustale fleky na jazyku. Pediatricka vzala ster a nic nezjistila. Uz to ma dlouho, nekdy vic nekdy min uz sem z toho zoufala. Nekdy rika ze ji ten jazyk boli. Dneska to ma trochu cerveny okolo toho fleku vzadu jakoby krvavy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14781
21.2.24 19:16

Kandidozu pediatricka, predpokladam, vyloucila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
21.2.24 19:31

Mne to pripada jako plíseň, ale to by pediatra asi poznala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
21.2.24 19:46

A to vás za dva roky nikam dál neposlala??? Vždyť musí chudák trpět 8o Může to být mapovitý jazyk? To vypadá dost podobne hrozivě… Ale naštěstí to není vážné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
21.2.24 19:52

Ne dal nas neposlala. Udelala ji nejaky ster a rekla ze vsechno negativni. Ale zitra tam pujdu znovu. Myslite ze by na orl mohli vedet vic nez pediatricka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
21.2.24 19:54

@Renca8 možná taky zubař, u toho jsem s fleky na jazyku byla já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
21.2.24 22:22
@Renca8 píše:
Ne dal nas neposlala. Udelala ji nejaky ster a rekla ze vsechno negativni. Ale zitra tam pujdu znovu. Myslite ze by na orl mohli vedet vic nez pediatricka?

Určitě by mohli vědět víc, nebo jak píše Tichošlápek, šel by i zubař. Ale ke spoustě ORL se může bez objednání a bez zadanky, volila bych spíše to. Vygoogli si pojem MAPOVITÝ JAZYK…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
21.2.24 22:35

Jo mapovity jazyk to sem si myslela ze ma, asi i pediatr me to rekla..rikam nekdy to mela lepsi a s nachlazenim zase horsi. Ale takhle hrozne to jeste nemela, zitra jdu na detskou orl tak potom napisu jak jsme dopadli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
22.2.24 15:48

Ahoj. Tak nam orl naridila koupit vitaminy-komplex vitaminu s vitaminem B, dal sem koupila probiotika a dala nam na predpis: Nystatinova suspenze (takova gelova vodicka na mazani v puse) od vcerejska se ji to trochu pres noc zlepsilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
24.2.24 14:30

Mně se tohle na jazyku dělá, když sním něco, na co mám alergii. Taky jsem to nějakou dobu řešila s doktory, na ORL mi řekli, že je to mapovitý jazyk. Ale pak jsem vypozorovala, že se mi to udělá v reakci na nějaký alergen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí