Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Pet32 píše:
Zas to nebude mít každý druhý chlapec, tady ta jména jsou ojedinělá a dobře se pamatují
Mě příjde, že je to o zvyku. Tobiášů, Jonášů, Tadeášů, Kryštofů… taky přece extra nebylo a jaká je z toho moda.
@bony58
Nakonec bych dala asi toho Valeriána po dědovi. Krásný jméno ![]()
Vzhledem k tomu, že se mi hned vybavil Publius Licinius Valerianus, tak toho Valeriana. Ve starým Římě vcelku pecka jméno, ale to byvavalo.
@Alladina píše:
Vzhledem k tomu, že se mi hned vybavil Publius Licinius Valerianus, tak toho Valeriana. Ve starým Římě vcelku pecka jméno, ale to byvavalo.
@Baba píše:Sem si ho musela vygooglit.
Náš Vendelín spolu s příjmením mi přišlo dobrý jméno pro švihlýho vědátora, a nomen omen
Já zase musím googlit, když pouzivas ty svoje lékařské výrazy
Vendelin je dost originalni jméno.
Vzdycky jsem si myslela, ze Larisa se pise s mekkym. Vase jmena se mi nelibi a prijde mi, ze z te trojice se k nim nehodi zadne.
@Alladina píše:
Já zase musím googlit, když pouzivas ty svoje lékařské výrazyVendelin je dost originalni jméno.
Vzdelavani on line ![]()
Jako první mě napadlo, že k dece a krému bude nejlíp pasovat jogurt.. promiň, neber to zle, prostě moje asociace. Jednoho Floriana znám a říkají mu jogurte..terčem posměchu už v jeslích, což nechápu. Tedy chápu, mají to od rodičů, což je dost smutný. Jinak z toho výběru bych dala Damiana, to je hezký a k sestra se to hodí.
Florianovi neřeknou děti jinak, než jogurte, to je celkem jasný. Damian byl náš kocour, když jsem byla malá. Valerian je hezké, ale osobně bych z těch tří nevybrala ![]()
Mne se nelibi ani jedno, ale ani to holcici no. Kdybych si musela vybrat, tak asi po tom dedeckovi, at mam aspon duvod ![]()
@chaela píše:
Jako první mě napadlo, že k dece a krému bude nejlíp pasovat jogurt.. promiň, neber to zle, prostě moje asociace. Jednoho Floriana znám a říkají mu jogurte..terčem posměchu už v jeslích, což nechápu. Tedy chápu, mají to od rodičů, což je dost smutný. Jinak z toho výběru bych dala Damiana, to je hezký a k sestra se to hodí.
Presne to me napadlo, kousava deka, levnej krem a hnusnej jogurt
promin, zakladatelko, nebudu radit vyber jmena, protoze mame zjevne zcela odlisny vkus ![]()
FlorIAN, DamIAN, ValerIAN. Dala bych IAN.
[Íjen] v těch jménech sester se to stejně ztratí
.