Florian, Damian, Valerian?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60142
5.7.20 19:13
@Pet32 píše:
Zas to nebude mít každý druhý chlapec, tady ta jména jsou ojedinělá a dobře se pamatují

Mě příjde, že je to o zvyku. Tobiášů, Jonášů, Tadeášů, Kryštofů… taky přece extra nebylo a jaká je z toho moda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
5.7.20 19:13

@bony58
Nakonec bych dala asi toho Valeriána po dědovi. Krásný jméno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
5.7.20 19:16

Vzhledem k tomu, že se mi hned vybavil Publius Licinius Valerianus, tak toho Valeriana. Ve starým Římě vcelku pecka jméno, ale to byvavalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
5.7.20 19:19
@Alladina píše:
Vzhledem k tomu, že se mi hned vybavil Publius Licinius Valerianus, tak toho Valeriana. Ve starým Římě vcelku pecka jméno, ale to byvavalo.
:mrgreen: Sem si ho musela vygooglit.
Náš Vendelín spolu s příjmením mi přišlo dobrý jméno pro švihlýho vědátora, a nomen omen :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
5.7.20 19:22
@Baba píše: :mrgreen: Sem si ho musela vygooglit.
Náš Vendelín spolu s příjmením mi přišlo dobrý jméno pro švihlýho vědátora, a nomen omen :mrgreen:

Já zase musím googlit, když pouzivas ty svoje lékařské výrazy :jazyk: Vendelin je dost originalni jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
5.7.20 19:26

Fabián by se vám líbilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35331
5.7.20 19:27

Vzdycky jsem si myslela, ze Larisa se pise s mekkym. Vase jmena se mi nelibi a prijde mi, ze z te trojice se k nim nehodi zadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
5.7.20 19:30
@Alladina píše:
Já zase musím googlit, když pouzivas ty svoje lékařské výrazy :jazyk: Vendelin je dost originalni jméno.

Vzdelavani on line :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3523
5.7.20 19:36

Damian

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
5.7.20 19:41

Jako první mě napadlo, že k dece a krému bude nejlíp pasovat jogurt.. promiň, neber to zle, prostě moje asociace. Jednoho Floriana znám a říkají mu jogurte..terčem posměchu už v jeslích, což nechápu. Tedy chápu, mají to od rodičů, což je dost smutný. Jinak z toho výběru bych dala Damiana, to je hezký a k sestra se to hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
5.7.20 19:50

Florianovi neřeknou děti jinak, než jogurte, to je celkem jasný. Damian byl náš kocour, když jsem byla malá. Valerian je hezké, ale osobně bych z těch tří nevybrala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
5.7.20 19:56

Mne se nelibi ani jedno, ale ani to holcici no. Kdybych si musela vybrat, tak asi po tom dedeckovi, at mam aspon duvod :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
5.7.20 20:00
@chaela píše:
Jako první mě napadlo, že k dece a krému bude nejlíp pasovat jogurt.. promiň, neber to zle, prostě moje asociace. Jednoho Floriana znám a říkají mu jogurte..terčem posměchu už v jeslích, což nechápu. Tedy chápu, mají to od rodičů, což je dost smutný. Jinak z toho výběru bych dala Damiana, to je hezký a k sestra se to hodí.

Presne to me napadlo, kousava deka, levnej krem a hnusnej jogurt :P promin, zakladatelko, nebudu radit vyber jmena, protoze mame zjevne zcela odlisny vkus :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
5.7.20 20:04

FlorIAN, DamIAN, ValerIAN. Dala bych IAN. :lol: [Íjen] v těch jménech sester se to stejně ztratí :).

• Citovat
  • Upravit
183
5.7.20 20:06

Damian :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat