FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
220
23.11.11 17:13

Děvčátka, to je konec :,( Opět nám to nevyšlo. Vůbec nevím, co je špatně, proč to nejde. Každopádně na další pokus nemám ani finance a asi ani pevný nervy. Manželovy to řeknu až ráno, teď na to nemám. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
23.11.11 17:55

Janičko :hug: :hug: :hug: :hug: a nemůžeš ještě počkat??? třeba patříš mezi ty, co se jim // ukážou až později :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
23.11.11 18:50

Ahoj holky,

Vanilko a jak to vis, odpoledne na testu nemusela byt carka, zkus to radeji zitra rano :hug:

Simi, tak ze me zadna nosnice neni. Mam na jednom vajecniku po tydnu stimulace 3 folikly 11 mm asi a na druhem 1 folikl, taky asi 11 mm, pak jsem tam videla i nejake male tak 4 na kazdem, ale to pani doktorka nepocitala, pry jen ty velke :,( Rikala, ze 10 jich nebude. No tak jsem trochu smutna, myslis, ze jeste nejaky z tech malych muze vyrust? To uz asi nestihnou, aby uzraly a zaroven nepraskly ty vetsi… Davka mi zustala stejna 150 gonal a jedna ampule menopur, v pondeli mam dalsi kontrolu a pukce bude asi ve stredu nebo ve ctvrtek, vic mi rekne v pondeli na kontrole. Puvodne jsem nechtela ICSI a chtela to nechat na prirode, ale s takovym poctem nechci riskovat, navic taky ve vsech nemusi byt zrala vajicka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
23.11.11 19:11

Marketko co jsem ti říkala???? já měla na první kontrole taky jen 4 folíky - a to podle dr. jen na jedné straně. Na další kontrole jsem měla stejně velké folíky na obou stranách plus ještě nějaké menší. Takže nestresuj - jasný????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
23.11.11 19:11

jestli nevěříš - koukni pár stránek zpátky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
23.11.11 19:14

Simi,gratulace k // :srdce:

Vanilko-jeste tomu dej cas :hug:

Sisi,tak uz to mas krasne naplanovane,ja jsem zvedava,co vymyslime my :nevim:
uz ti prisla MS?

vsechny vas zdravim.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
23.11.11 19:33

MArky-já měla taky 4 foliky,po očištěni zustaly dva a oba se oplodnily :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
24.11.11 07:46

Simi,
obrovská gratulace a přání všeho nejlepšího!!!!!!
Ať vše zdárně pokračuje bez původních komplikací…Je to zkrátka bomba!!!!!!
 Any

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
24.11.11 07:46

Holky, dnes ráno na Mamatestu citlivosti 10 opět sněhobílo. Je mi mizerně :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
24.11.11 08:00

Janičko :hug: mrcha ještě nedorazila tak nevěš hlavu :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
24.11.11 14:09

Ahoj holky :mavam:
Přesně tak Vanilko dokud není mrcha šance je, když se embryjko kousne pozdě tak se přece hcg taky tvoří pozdě a ty jsi teprv 9 nebo 8 den.
Simi na to embryjko jsem se neptala páč už to stejně nezměním a zaměřím se na to příště, tedy doufám, že příště nebudu mít důvod k pochybnostem :think: Jinak jsem se ptala na to proč se ze 3 zralých oplodnilo jen jedno i přes ICSI a to mě paní doktorka řekla, že při takovém počtu vajíček by byl zázrak kdyby se oplodnilo víc, ale když nad tím tak přemýšlím tak Papči se oplodnily, toš já nevím :nevim:
Papčo no že se taky objevíš :cert: :mrgreen: Jak je? Ty máš někdy teď taky tu poradnu ne? Dej vědět co jste vymysleli :pankac:
Marky já měla na první kontrole taky myslím jen 4 nebo 5 foliklů a na konci jedenáct. Tak klíd, hormony ještě zaberou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
24.11.11 14:11

Maki jak bylo v relaxcentru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
24.11.11 14:19

Simi no paráda, nešli jsme ani na bazén jak minule a i tak to strašně rychle uteklo, tak můj konstatoval, že příště si to dáme na 3 hoďky :lol:
No a co ty? Jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
24.11.11 14:26

tak to je super

já - v pohodě - pořád mě sice pobolivá bříško, každé ráno mě to kolem 5 vzbudí, ale jinak zatím v pohodě. Jo a jsem celá jaksi nafouknutá, ale možná jsem se jen přejedla k obědu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
24.11.11 15:09

Sisi a za jak dlouho jsi dostala MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.