Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
bertica píše:
Simčo, jsem asi jediná co netestovala. Ale já ty testy fakt nemusím, necháme se překvapit až ve středu. To by bylo prima, kdyby tam byla taky Michnová…
ona je fakt perfektní, víc takových doktorů a české zdravotnictví bude mnohem příjemnější…
Jen se připrav že je to fakt strašně zdlouhavé… já dnes vypadla až skoro v 1 hodinu
Tak to budu mít nervy na pochodu,vydržet tam takovou dobu…ale Vás mělo být dneska kolem 6-ti, né? A potkala ses s Jančou? My bychom měly být ve středu snad jenom 2.
Tak to jo - ale stejně výsledky budou mít až v těch 11.30
potkala jsem se s Jančou - byly jsme i na kafíčku
Holky
Úplně nejdřív musím poděkovat Simče: SIMI DÍKY!!!!!!!!
Že jsi mě dneska tak podržela, jsi fakt zlato ![]()
Musím souhlasit s tím, že Michnová je úplně úžasná. Na dnešní kontrole byla fakt zlatá, milá, říkala, že to určitě nemáme vzdávat, prý bych měla mít ještě jeden hrazený pokus a pokud se prý bude pojišťovna cukat, tak mi ho tam vyřve ![]()
4. ledna jsme objednaní do poradny a domluvíme se, jestli půjdem do IVF, nebo zkusíme minimálku. Prý je možné, že do toho to tělo moc tlačíme a že třeba při minimálce bude líp reagovat, tak uvidíme. V lednu se pak máme ještě objednat do Plzně na imuno. Tak jsem ráda, že nemusíme nečinně čekat moc dlouho ![]()
Marky, pokud prašule nehrají roli, určitě jdi do ICSI, je to jistota. Když jsem ležela, tak jsem to tu hodně pročítala a holky hodně psaly, že ta část oocytů, kterou nechaly oplodnit přirozeně, se vůbec neoplodnila. Já bych z toho měla strach. Na čtvrtek držím pěsti ![]()
Berti, tak na zítřek tfuj tfuj tfuj a dej vědět!!!!!!!
Kači, Sisi, zdravím
![]()
Jani to je přece automatické
jak jsem tě viděla vyjít z té ordinace tak jsem si říkala „oujéj je zle“ byla jsi jak hromádka neštěstí od pohledu, ale určitě to dobře dopadne.
Musíš věřit Michnové - ví co říká a pokud by neměla šanci „seřvat“ je v pojišťovně tak by ti to neříkala. A fakt věřím tomu, že se ti v případě minimálky zadaří. Prostě je to zvláštní že tělo „nechce“ spolupracovat s hormony. Prostě se to tělu nelíbí a když zkusíte jinou variantu - ne tak agresivní tak to by bylo aby to nedopadlo ![]()
Jj, já jsem se pořád strašně snažila držet, nechtěla jsem vypadat jako hysterka, ale už to fakt nešlo. Ještě jsem se složila v práci, to byl taky masakr. Ale zase je fakt, že teď je mi tisíckrát líp. Mám před sebou vidinu nějaké akce a fakt se mi líbilo, jak chce Michnová za nás bojovat.
A co ty Simi? Co ti řekli? Jak to probíhalo? ![]()
no v podstatě nám asi moc nevěřili když jsem jim řekla že jsme se rozhodly že to prostě vyjde
ale asi už konečně uvěřily babky jedny nevěřící
![]()
Byly úžasné obě dvě, jak sestra, tak Michnová a to ještě na chodbě se mnou mluvila ještě další sestička…
prý si myslí že tam je jeden bobek - chvilku mě to teda zklamalo, ale pak jsem si v duchu vynadala, protože už to že jsem těhotná je víc než jsem doufala…
jinak mi řekla, že nejsem nemocná, že jsem těhotná - prý mám dělat všechno co mě baví a dělá mi radost…
jen jsem se zapomněla zeptat na muchlení ![]()
Simi tak v těch papírech na ivf píšou, že pohlavní styk se nedoporučuje myslím týden po ET, ale že není zakázaný, takže muchlení(pokud ti dělá radost
) je povoleno ![]()
Jinak je príma, že tam jsou tak príma(i když Dostál neumí být moc citlivý, ikdyž se myslím snaží
ale toš co je to chlap tak nemože být jak baba ![]()
Díky Marki - už jsem to taky našla - tak uvidíme… stejně budu laborovat abych bobkům neublížila
ahoj holky
,
tak zitra jdu na to, jedeme do Brna, zadne doktory tam neznam, tak doufam, ze to bude v pohode. Diky holky za rady, ja se rozhodnu az podle poctu vajicek a jak vyjde spermiogram. Pokud to vyjde dobre, tak zkusim prirozene, max 1-2 kousky ICSI. Pokud ne, tak ICSI.Ja jsem mozna blazen a budu litovat, ale je to prvni pokus a ja chci dat sanci prirozenemu vyberu. Pokud to nevyjde, tak priste uz se nebudu rozmyslet. Holky prosim drzte blaznovi palce.
Marketko to je super - zítra na tebe budu moooc myslet. A blázen určitě nejsi ![]()
Ahoj Marky, budu na tebe moooc myslet a držím pěsti ať žádný druhý pokus řešit nemosíš.
Jo a mimo jiné-podle mého pocitu a názoru, jsme blázni všechny, že do něčeho takového jsme ochotné lézt znovu a znovu. Hold touha po dítěti je silnější než zdravý rozum ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Simčo, jsem asi jediná co netestovala. Ale já ty testy fakt nemusím, necháme se překvapit až ve středu. To by bylo prima, kdyby tam byla taky Michnová…