Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Val díky, ale myslím že spíš nee…
Podle ET máme být 7+5 ve skutečnosti 5+6 - od minulého podnělí jsme povyrostli jen o 6 dnů místo 10… Viděn žl. váček i embryo s naznačnou srdeční akcí. Podle dr. šance 50:50 - příští čtvrtek rozhodne…
jinak jsem tam dnes potkala novou doktorku - docela sympatická, ale Michnová je lepší… Ale byla v pohodě… Chytla jsem novou a Michnovou.
Opravdu je mi to moc líto,ale já pořád věřím že to miminko budeš mít.Je to malá bojovnice.
Tak nová doktorka?Hm…tak to se máme na co v únoru těšit.Doufám že bude alespoň z poloviny tak dobrá jako je Michnová.
Val byla docela příjemná.
Víš co - srdeční akci sice máme, ale má tak poloviční frekvenci než by měl mít. Takže nějak si myslím že to špatně dopadne, ale pořád se snažím věřit…
Simi nezoufej určitě se to zpraví a příští týden bude ve jak má být, ale to čekání ![]()
Jani snažím se, ale dnes mi to ještě moc nejde.
narovinu mi Michnová řekla, že sama není schopná říct, jetli je to konec, nebo ne… Prý to prostě ani sebelepší doktor te´d neřekne…
Takže asi rozeberu bobkovu dárkovou krabici a vypreparuju z ní toho růžového sloníka a budu ho nosit sebou pro štěstí… pitomost… ![]()
Simi musíš věřit!!!Já jsem ani u ¨jednoho neměla srdeční akci.Jsi na tom mnohem lépe.Všecičko bude tak jak má být,uvidíš.Sloníka si klidně vezmi.Musíš být v pořádku,klidná a věřit.Miminko všechno cítí.Je na tebe napojené a ví že mu věříš.
Myslím na tebe.
já jsem fakt krafka - prostě se musím vzpamatovat a věřit mu.
No a když to nevyjde, tak si dáme chvilku pausu - kolik bude podle dr. nutné a pak hurá na minimálku. Vzhledem k obvyklému počtu spermijek u aldy to bude rozumnější jak klasické IVF.
A když to nevyjde tak v lednu objednávám profertil ať stojí kolik stojí… kašlu na prachy
Simi klidně ti pro štěstí pošlu taky sloníka a můžeš ho klidně nosit u sebe pořád, stačí když mi do zpráv pošleš adresu, pokud chceš
jen pro potěšení a radost ![]()
Jani to už by byl třetí sloník co bych měla v kabelce. Od kamarádky mám dva a teď k němu přihodím ještě ne sloníka - ale růžového medvídka… Jsi hodná
Janičko jsi zlato - já myslím že už jen to jak nám to přejete bohatě stačí a člověku to dodá síly.
Simonko důležité je, že nějak pokročil bobíšek malinký. Musí si to vybojovat, ale bude to stát za to ![]()
víš co - i když se objeví příště srdíčko - stejně se mi to zdá fakt divné - je o skoro o 2 týdny menší než by měl být bobek… může to vůbec zvládnout dohnat?
Simi nevím, ale na jedné diskuzi jsem natrefila na holku, u které to vypadalo téměř beznadějně, už byla i smířená s tím, že to nevyšlo a ejhle bobek to dohnal ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.