Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Simi, myslíš tu brýlatou?:-)
Ale ta zase nejlíp bere krev:-)
Jaký softw.děláš? Já účtuju v Pohodě:-)
tak pohodu nedělám - sice jsem te´d vybírala softík pro tátovu firmu, ale pohodu jsem nechtěla - nedokázala jsem se v tom zorientovat a to jsem „profík“…
vybrala jsem si helios red…
Jáááj holky nechcete mluvit mojí řečí,nerozumím vám.
Hou domluvila jsem
.
Jak píšete o tom kdo jak bere krev,tak brala mi včera na předoperační a mám modřinu.
Ve FN nejlíp bere ta zrzka
vlasy do culíku.
Já dělám v Pohodě už od začátku, co účtuju.
Ještě jsem měla Money,ale to bylo šílené:-(
tak o money jsem už vůbec neuvažovala… ale jsem s tím heliosem spokojená… teda zatím - mám to jen otestované…počítám že v pondělí začnu makat v ostré verzi…
ale teď jedu v softwaru, který jede ještě pod DOSem a to je teprve pravěk
![]()
Jejda, pod Dosem ještě něco jede?
![]()
Já v tom účtovala tak před 5 lety, bylo to šílené, nemohla jsem se v tom vyznat:-)
Ale tak naučila jsem se:-) Účtovala jsem tenkrát za holku na mateřské a nemohla si přejít na svůj program:-(
no já jsem na podzim kecala s tátou a řekla mu, že sháním nějakou účtařinu na vedlejšák, abych získala více praxe. No a on přišel za týden s tím, že mu odchází účetní (byla na zkrácený úvazek) a jestli bych to nechtěla dělat. Tak jsem řekla jo, ale za podmínek:
1. slezeme ze stromu na zem a zřídíme internetové bankovnictví
2. přijdeme do civilizace a přejdeme z DOSu a pořídíme nový IS
3. na SImonku se nebude křičet ![]()
takže naštěstí jsem si mohla vybrat co chci…
On chodil ještě do banky s papírovýma příkazama?:-)
To jsem měla taky jednoho takového klienta:-)
jo Renčo - a co je nejhorší ty příkazy se musely ručo chystat… no mazec…
ale neboj - já je přivedu do 21 století ![]()
člověče ale dnes nám hořelo auto… přijela jsem na tátovo pakroviště a koukám žlutý prášek… tak jsem si řekla že asi nekomu rupnul olej… a přijdu a chlapi seděli a kecali že jednomu chytla elektroinstalace na autíku… naštěstí měl po ruce hasičák a bude minimální škoda, ale mazec ![]()
Strsim píše:
tak o money jsem už vůbec neuvažovala… ale jsem s tím heliosem spokojená… teda zatím - mám to jen otestované…počítám že v pondělí začnu makat v ostré verzi…
ale teď jedu v softwaru, který jede ještě pod DOSem a to je teprve pravěk![]()
Já o jiných programech taky neuvažuju:-( Jen když někdo, koho mám třeba nového na účto trvá na svém programu, tak jsem se to musela naučit:-(
Strsim píše:
jo Renčo - a co je nejhorší ty příkazy se musely ručo chystat… no mazec…
ale neboj - já je přivedu do 21 stoletíčlověče ale dnes nám hořelo auto… přijela jsem na tátovo pakroviště a koukám žlutý prášek… tak jsem si řekla že asi nekomu rupnul olej… a přijdu a chlapi seděli a kecali že jednomu chytla elektroinstalace na autíku… naštěstí měl po ruce hasičák a bude minimální škoda, ale mazec
Tak to měli štěstí.
Manželův kolega z práce tak jel a auto mu shořelo komplet, protože tenkrát hasičák ještě neměl:-(
já mám hasičák v autě - pro jistotu…
takže ty děláš účto pro firmy - pro drobnější firmičky?
Strsim píše:
já mám hasičák v autě - pro jistotu…
takže ty děláš účto pro firmy - pro drobnější firmičky?
Dělám jednu větší stavební firmu u které jsem zaměstnaná a vracím se tam zítra po MD.Dělám tam dva dny v týdnu.Nechala jsem se tam zaměstnat až jak jsem otěhotněla kvůli MD.Tenkrát stačily ještě tři měsíce na průměr, teď už musí být rok:-( Teď se tam ještě nechám zaměstnaná,ale pokud do roku neotěhotním, tak to změním na fakturaci.
A pak mám doma pár firem,které účtuju na ŽL a k tomu ještě máme s kámoškou sekáč:-)
Takže se nenudím.
téda - tak to se fakt nenudíš
a do sekáče se můžeme zajít kouknout
moje mamka je úchylná - co občas přinese tak žasnu…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď