FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14662
4.1.12 19:21

Simi, myslíš tu brýlatou?:-)
Ale ta zase nejlíp bere krev:-)

Jaký softw.děláš? Já účtuju v Pohodě:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
4.1.12 19:22

tak pohodu nedělám - sice jsem te´d vybírala softík pro tátovu firmu, ale pohodu jsem nechtěla - nedokázala jsem se v tom zorientovat a to jsem „profík“…
vybrala jsem si helios red…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
4.1.12 19:30

Jáááj holky nechcete mluvit mojí řečí,nerozumím vám.
Hou domluvila jsem :pankac: .
Jak píšete o tom kdo jak bere krev,tak brala mi včera na předoperační a mám modřinu.
Ve FN nejlíp bere ta zrzka :palec: vlasy do culíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
4.1.12 19:33

tak to netuším - ale v podstatě všechny sestřičky jsou super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
4.1.12 19:49

Já dělám v Pohodě už od začátku, co účtuju.
Ještě jsem měla Money,ale to bylo šílené:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
4.1.12 19:52

tak o money jsem už vůbec neuvažovala… ale jsem s tím heliosem spokojená… teda zatím - mám to jen otestované…počítám že v pondělí začnu makat v ostré verzi…
ale teď jedu v softwaru, který jede ještě pod DOSem a to je teprve pravěk :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
4.1.12 19:54

Jejda, pod Dosem ještě něco jede? :lol: :lol:
Já v tom účtovala tak před 5 lety, bylo to šílené, nemohla jsem se v tom vyznat:-)
Ale tak naučila jsem se:-) Účtovala jsem tenkrát za holku na mateřské a nemohla si přejít na svůj program:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
4.1.12 19:57

no já jsem na podzim kecala s tátou a řekla mu, že sháním nějakou účtařinu na vedlejšák, abych získala více praxe. No a on přišel za týden s tím, že mu odchází účetní (byla na zkrácený úvazek) a jestli bych to nechtěla dělat. Tak jsem řekla jo, ale za podmínek:
1. slezeme ze stromu na zem a zřídíme internetové bankovnictví
2. přijdeme do civilizace a přejdeme z DOSu a pořídíme nový IS
3. na SImonku se nebude křičet :mrgreen:

takže naštěstí jsem si mohla vybrat co chci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
4.1.12 19:59

On chodil ještě do banky s papírovýma příkazama?:-)
To jsem měla taky jednoho takového klienta:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
4.1.12 20:01

jo Renčo - a co je nejhorší ty příkazy se musely ručo chystat… no mazec…
ale neboj - já je přivedu do 21 století :jazyk:

člověče ale dnes nám hořelo auto… přijela jsem na tátovo pakroviště a koukám žlutý prášek… tak jsem si řekla že asi nekomu rupnul olej… a přijdu a chlapi seděli a kecali že jednomu chytla elektroinstalace na autíku… naštěstí měl po ruce hasičák a bude minimální škoda, ale mazec :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
4.1.12 20:02
Strsim píše:
tak o money jsem už vůbec neuvažovala… ale jsem s tím heliosem spokojená… teda zatím - mám to jen otestované…počítám že v pondělí začnu makat v ostré verzi…
ale teď jedu v softwaru, který jede ještě pod DOSem a to je teprve pravěk :jazyk: :mrgreen:

Já o jiných programech taky neuvažuju:-( Jen když někdo, koho mám třeba nového na účto trvá na svém programu, tak jsem se to musela naučit:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
4.1.12 20:03
Strsim píše:
jo Renčo - a co je nejhorší ty příkazy se musely ručo chystat… no mazec…
ale neboj - já je přivedu do 21 století :jazyk:člověče ale dnes nám hořelo auto… přijela jsem na tátovo pakroviště a koukám žlutý prášek… tak jsem si řekla že asi nekomu rupnul olej… a přijdu a chlapi seděli a kecali že jednomu chytla elektroinstalace na autíku… naštěstí měl po ruce hasičák a bude minimální škoda, ale mazec :jazyk:

Tak to měli štěstí.
Manželův kolega z práce tak jel a auto mu shořelo komplet, protože tenkrát hasičák ještě neměl:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
4.1.12 20:04

já mám hasičák v autě - pro jistotu…
takže ty děláš účto pro firmy - pro drobnější firmičky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
4.1.12 20:09
Strsim píše:
já mám hasičák v autě - pro jistotu…
takže ty děláš účto pro firmy - pro drobnější firmičky?

Dělám jednu větší stavební firmu u které jsem zaměstnaná a vracím se tam zítra po MD.Dělám tam dva dny v týdnu.Nechala jsem se tam zaměstnat až jak jsem otěhotněla kvůli MD.Tenkrát stačily ještě tři měsíce na průměr, teď už musí být rok:-( Teď se tam ještě nechám zaměstnaná,ale pokud do roku neotěhotním, tak to změním na fakturaci.
A pak mám doma pár firem,které účtuju na ŽL a k tomu ještě máme s kámoškou sekáč:-)
Takže se nenudím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
4.1.12 20:14

téda - tak to se fakt nenudíš
a do sekáče se můžeme zajít kouknout :jazyk: moje mamka je úchylná - co občas přinese tak žasnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.